Ζέλσον Μαρτίνς: «Θα δώσω τα πάντα για τον Ολυμπιακό, χαρούμενος που θα ξαναπαίξω με τον Ποντένσε»

Ζέλσον Μαρτίνς: «Θα δώσω τα πάντα για τον Ολυμπιακό, χαρούμενος που θα ξαναπαίξω με τον Ποντένσε»

Ο Ζέλσον Μαρτίνς έφτασε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους, προσθέτοντας πως έχει μιλήσει ήδη με τον Ντανιέλ Ποντένσε που τον γνωρίζει καλά.

Το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς έφτασε στην Ελλάδα ο Ζέλσον Μαρτίνς για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από τη Μονακό στον Ολυμπιακό.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρόλευκων από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, εκφράζοντας τη χαρά του για το γεγονός ότι θα αγωνίζεται πλέον με τη φανέλα των Πειραιωτών.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, έρχομαι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Έχω φίλους εδώ, γνωρίζω αρκετά πράγματα και είμαι πολύ ευχαριστημένος», ανέφερε ο Ζέλσον Μαρτίνς αρχικά, τονίζοντας στη συνέχεια πως έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Ποντένσε.

«Έχω μιλήσει με τον Ποντένσε. Τον γνωρίζω, έχουμε παίξει μαζί και είμαι χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να ξαναπαίξω μαζί του».


Τέλος για το μήνυμά του στον κόσμο του Ολυμπιακού, τόνισε: «Έχω έρθει εδώ για να δώσω τα πάντα και να βοηθήσω ώστε ο σύλλογος να πετύχει τους στόχους του. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω».

Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αν βάλει και τον Γιούσεφ στην εξίσωση;

Αν βάλει και τον Γιούσεφ στην εξίσωση;

Έκαμε θετικά πράγματα ο Αλί Γιούσεφ, στην χθεσινή συνάντηση με την ΕΝΠ. Αν ο Σουηδό-Τυνήσιος επιθετικός, έβαζε κι ένα γκολ, θα ήταν ψηλότερος ο βαθμός του…