Το Πρωτάθλημα Νέων Γ' Κατηγορίας μετά από 12 αγωνιστικές

Το Πρωτάθλημα Νέων Γ' Κατηγορίας μετά από 12 αγωνιστικές

Ο Διγενής Ακρίτας Μόρφου μετά από 12 αγωνιστικές οδηγεί αήττητος την κούρσα στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Γ' Κατηγορίας.

Η πρωτοπόρος ομάδα με απολογισμό 34 βαθμούς από 11 νίκες και 1 ισοπαλία κλείνει το 2023 στην κορυφή και ακολουθεί με 32 βαθμούς η επίσης αήττητη Γεροσκήπου FC.

Αμέσως πιο κάτω με 28 βαθμούς ο ΑΣΙΛ Λύσης και την τετράδα συμπληρώνει ο Κούρης Ερήμης με απολογισμό 25 βαθμούς.

Με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, οι τρεις πρώτες ομάδες θα εξασφαλίσουν άνοδο στο Πρωτάθλημα Νέων Β' Κατηγορίας.

Το Πρωτάθλημα διεξάγεται σε δύο φάσεις και με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στις 17 αγωνιστικές οι ομάδες ανάλογα και με τη βαθμολογική τους θέση, θα συνεχίσουν σε δύο ομίλους στη δεύτερη φάση.

Στον πρώτο όμιλο θα λάβουν μέρος οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 1-9 και στο δεύτερο όμιλο οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 10-18.

Η δεύτερη φάση θα ολοκληρωθεί επίσης στον ένα γύρο.

Από ιστοσελίδα ΚΟΠ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Βγήκε βόλτα και βρέθηκε μπροστά σε ένα θέαμα που τον εξόργισε: «Έλεος ττόππουζοι» - Η ανάρτηση που άναψε «φωτιές» στα social (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Βγήκε βόλτα και βρέθηκε μπροστά σε ένα θέαμα που τον εξόργισε: «Έλεος ττόππουζοι» - Η ανάρτηση που άναψε «φωτιές» στα social (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Το θέαμα που αντίκρισε πολίτης κατά τη διάρκεια περιπάτου προκάλεσε την έντονη αντίδρασή του, οδηγώντας τον να εκφράσει δημόσια την αγανάκτησή του μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

BEST OF THEMASPORTS