Κοινή ανακοίνωση εταιρείας, σωματείου ΑΠΟΕΛ και Κωνσταντίνου Ιορδάνους για τις εξελίξεις στο γηπεδικό.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανακοίνωσε τα νεότερα για το γηπεδικό στον χριστουγεννιάτικο χορό του ΑΠΟΕΛ ο Πρόδρομος Πετρίδης.

Στην ομιλία του στο Pavillion ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ ενημέρωσε τους φίλους των γαλαζοκιτρίνων ότι προχωρούν οι διεργασίες με τον υποψήφιο επενδυτή, Ντίνο Ιορδάνους. Λίγη ώρα αργότερα βγήκε και η κοινή ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ.

Μάλιστα επισήμανε ότι ο κ. Ιορδάνους έδωσε εντολή να επιταχυνθούν οι διαδικασίες ανάμεσα στους νομικούς συμβούλους με στόχο την διαμόρφωση των απαιτούμενων συμβολαίων το συντομότερο δυνατόν, με χρονικό ορίζοντα τα τέλη Μαρτίου/αρχές Απριλίου.

Η ανακοίνωση:

Το Σωματείο ΑΠΟΕΛ και η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι μετά από τις τελευταίες συναντήσεις που υπήρξαν με τον Κύπριο επιχειρηματία, κ. Κωνσταντίνο Ιορδάνου, διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων, σε σχέση με τη δημιουργία νέου ποδοσφαιρικού σταδίου για τον ΑΠΟΕΛ, στην Κοκκινοτριμιθιά.

Δεδομένης της κοινής αυτής συνισταμένης, έχουν δοθεί οδηγίες στους νομικούς συμβούλους αμφότερων των πλευρών, έτσι ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες για να δημιουργηθούν έγγραφες συμφωνίες προς υπογραφή και ο κ. Κωνσταντίνος Ιορδάνου, να καταστεί ως ο κύριος και βασικός επενδυτής του έργου.

Ο κ. Ιορδάνου έχει δώσει εντολή να επιταχυνθούν όλες οι διαδικασίες, με στόχο τη διαμόρφωση των απαιτούμενων συμβολαίων έτσι ώστε να προχωρήσουν τάχιστα και όλες οι υπόλοιπες διεργασίες που θα αφορούν στην εξασφάλιση των απαραίτητων αδειοδοτήσεων αφού στόχος είναι η κατασκευή και λειτουργία του σταδίου, το συντομότερο δυνατό.

Για τη διεκπεραίωση όλων των εγγράφων και συμβολαίων έχει τεθεί ως χρονικός ορίζοντας, το τέλος του μήνα Μαρτίου/αρχές Απριλίου του 2024.

Όλες οι πλευρές ευελπιστούν ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά έτσι ώστε, τον ερχόμενο Μάρτιο/Απρίλιο, να πραγματοποιηθεί δημοσιογραφική διάσκεψη για την ολοκληρωτική παρουσίαση του έργου, τόσο από οικονομικής όσο και τεχνικής πτυχής.

Ως Διοικητικά Συμβούλια του Σωματείου και της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Κωνσταντίνο Ιορδάνου, για τη θετική του προσέγγιση και για το χρόνο που έχει αφιερώσει τους τελευταίους μήνες, για να μελετήσει την πρόταση για κατασκευή ιδιόκτητου γηπέδου. Κυρίως όμως τον ευχαριστούμε για το γεγονός ότι εκφράζει τον ίδιο ζήλο για το κοινό όραμα τόσο εμάς προσωπικά όσο και του κάθε φιλάθλου της ομάδας μας.

Να αποκτήσει δηλαδή ο ΑΠΟΕΛ, η μεγαλύτερη και πιο δοξασμένη ομάδα της Κύπρου, το δικό της γήπεδο το οποίο θα είναι αντάξιο της ιστορίας του. Στην προσπάθεια για την εκπλήρωση αυτού του μεγάλου ονείρου, ο κ. Κωνσταντίνος Ιορδάνου, θα είναι βασικός πυλώνας.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δυνατό μήνυμα από Πάρντο: «Είχε κανείς καμία αμφιβολία; - Το DNA αυτής της ομάδας είναι διαφορετικό»-ThemaSports
13/05 @ 11:06

Δυνατό μήνυμα από Πάρντο: «Είχε κανείς καμία αμφιβολία; - Το DNA αυτής της ομάδας είναι διαφορετικό»

Ανάρτηση από τον Ούρκο Πάρντο, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΑΠΟΕΛ.

Στους «δυνατούς» ο ΑΠΟΕΛ - Οι πρώτοι πιθανοί αντίπαλοι του -ThemaSports
13/05 @ 10:50

Στους «δυνατούς» ο ΑΠΟΕΛ - Οι πρώτοι πιθανοί αντίπαλοι του

Ο ΑΠΟΕΛ επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το Τσάμπιονς Λιγκ.

ΠΕΤΡΙΔΗΣ: «Παρακαλούσα φίλους και γνωστούς, ένιωσα τον εαυτό μου εξευτελισμένο»-ThemaSports
13/05 @ 10:14

ΠΕΤΡΙΔΗΣ: «Παρακαλούσα φίλους και γνωστούς, ένιωσα τον εαυτό μου εξευτελισμένο»

Στον Super Sport FM104.0 ήταν καλεσμένος ο πρόεδρος της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα του και για την επόμενη ημέρα που αφορά το κεφάλαιο προπονητής και τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.

Το είπε ξεκάθαρα για Σα Πίντο… -ThemaSports
13/05 @ 12:08

Το είπε ξεκάθαρα για Σα Πίντο…

Στον Super Sport FM104.0 ήταν καλεσμένος ο πρόεδρος της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, μεταξύ άλλων μίλησε και για τον Σα Πίντο.

Τζον Χριστοδούλου: «ΑΠΟΕΛ ήσασταν πολύ τυχεροί, η ΑΕΚ άξιζε να κερδίσει»-ThemaSports
13/05 @ 09:20

Τζον Χριστοδούλου: «ΑΠΟΕΛ ήσασταν πολύ τυχεροί, η ΑΕΚ άξιζε να κερδίσει»

Ανάρτηση από τον Τζον Χριστοδούλου, με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΑΠΟΕΛ.

«Κτύπημα» ΑΠΟΕΛ με Πετρίδη και Ιορδάνους (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) -ThemaSports
13/05 @ 08:54

«Κτύπημα» ΑΠΟΕΛ με Πετρίδη και Ιορδάνους (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Πρωινή ανάρτηση από τον ΑΠΟΕΛ, με Πρόδρομο Πετρίδη και Ντίνο Ιορδάνους.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ