Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ, ο οποίος μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν τη Λεμεσιανή ομάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ήττα από την Πάφο: «Αυτό που μετρά είναι η ουσία. Είχαμε καλή εμφάνιση, αλλά στο τέλος δεν πήραμε βαθμολογικό κέρδος απέναντι σε μία καλή ομάδα. Δυστυχώς δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που βρήκαμε στην αρχή του αγώνα για να μπούμε εμείς μπροστά στο σκορ και τα πράγματα να είναι διαφορετικά. Κρατάμε την καλή εμφάνιση. Κοιτάμε το σπίτι μας για να βελτιώσουμε την εικόνα μας και αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, είμαι σίγουρος πως θα πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει στα επόμενα παιχνίδια.

Για τον στόχο της εξάδας: «Είμαστε πολύ μακριά από την εξάδα. Είναι δύσκολο να καλυφθεί η βαθμολογική διαφορά, όμως αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα δούμε στο τέλος τι μπορεί η ομάδα να καταφέρει».

Για την προετοιμασία ενόψει Ομόνοιας: «Το απόγευμα επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες. Άρχισε και η προπώληση των εισιτηρίων. Για τους τραυματίες δεν μπορώ να πω κάτι, γιατί το απόγευμα θα τους δούμε και αύριο θα μπορούμε να ενημερώσουμε».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση: «Προτεραιότητα μας είναι να βγούμε από το εμπάργκο, γίνεται μεγάλη προσπάθεια και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο τις επόμενες ημέρες για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε και τις μεταγραφές που θέλουμε να κάνουμε. Είμαστε σε καλό δρόμο και στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν οι προσθαφαιρέσεις ποδοσφαιριστών. Απόλυτος υπεύθυνος για τις κινήσεις είναι ο προπονητής και η διοίκηση θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του σε οικονομικά πλαίσια. Ο κ. Κόσκελα είναι σε καθημερινή επαφή με τη διοίκηση, δεν μπορούμε να πούμε από τώρα πόσες προσθήκες θα γίνουν. Ο προπονητής ξέρει πού θέλει να ενισχυθεί η ομάδα, είναι ο απόλυτος υπεύθυνος για τις μεταγραφές όπως ήταν και ο προηγούμενος. Εξελίξεις περιμένουμε από την επόμενη βδομάδα μετά τον αγώνα με την Ομόνοια. Αν πούμε ονόματα παικτών, θα πέσουμε έξω».

Για τα ονόματα που έχουν γραφτεί ότι θα φύγουν: «Αυτή τη στιγμή δεν είναι ξεκάθαρο και δεδομένο να πω πόσοι θα φύγουν και πόσοι θα έρθουν. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα γίνουν ενέργειες και κινήσεις που θα επιβαρύνουν οικονομικά την ομάδα. Προτεραιότητα είναι να δημιουργηθούν υγιείς οικονομικές συνθήκες για να μπουν οι βάσεις για μία δυνατή ομάδα τη νέα σεζόν. Ο κόσμος πρέπει να αντιληφθεί τα νέα δεδομένα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Ο προϋπολογισμός στα προηγούμενα χρόνια μπορεί να ήταν αρκετός για έξοδο στην Ευρώπη, όμως με τα τριπλάσια μπάτζετ που δημιούργησαν άλλες ομάδες, έχουν αλλάξει τα πράγματα».

Για τις ενέργειες οικονομικής ενίσχυσης: «Έχει ξεκινήσει αρκετά καλά. Θέλουμε τον κόσμο μας να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια».

Για τον Χέντι: «Είναι παίκτης της ομάδας μας, δεν έγινε επαφή με οποιονδήποτε παίκτη για αποχώρηση. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Το δεδομένο είναι πως έχει αποχωρήσει ο Τσέρνιχ και υπάρχει μία κενή θέση στο ρόστερ μας».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεταγραφικές «σειρήνες» για Μακρή!-ThemaSports
16/05 @ 15:44

Μεταγραφικές «σειρήνες» για Μακρή!

Μεταγραφικές «σειρήνες» από Ελλάδα, για τον Ανδρέα Μακρή.

«Δεν θα πάρουμε τη μισή ΑΕΚ επειδή είναι εδώ ο κ. Γιάννου – Short list με ξένους προπονητές»-ThemaSports
16/05 @ 16:33

«Δεν θα πάρουμε τη μισή ΑΕΚ επειδή είναι εδώ ο κ. Γιάννου – Short list με ξένους προπονητές»

Δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 παραχώρησε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης.

ΤΕΛΟΣ από την ΑΕΛ ο Γαρπόζης-ThemaSports
15/05 @ 17:04

ΤΕΛΟΣ από την ΑΕΛ ο Γαρπόζης

Παρελθόν και επίσημα από την ΑΕΛ αποτελεί ο Αλέξης Γαρπόζης.

Παρελθόν Τσουκά και Μπεραχίνο-ThemaSports
14/05 @ 13:13

Παρελθόν Τσουκά και Μπεραχίνο

Έφυγαν ακόμα δύο παίκτες από την ΑΕΛ

Μέχρι την Παρασκευή ξεκαθαρίζει του Γαρπόζη-ThemaSports
14/05 @ 12:20

Μέχρι την Παρασκευή ξεκαθαρίζει του Γαρπόζη

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ μίλησε για το μέλλον του Γαρπόζη στην ΑΕΛ

Λεβέντης: «Όποιος ενδιαφέρεται για να επενδύσει την ΑΕΛ θα πρέπει να το κάνει με τον σωστό τρόπο και διαδικασίες»-ThemaSports
14/05 @ 11:05

Λεβέντης: «Όποιος ενδιαφέρεται για να επενδύσει την ΑΕΛ θα πρέπει να το κάνει με τον σωστό τρόπο και διαδικασίες»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95,0 παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ