Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, ο οποίος μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πορεία της Ανόρθωσης: «Μας βρίσκει ικανοποιημένους από αγωνιστικής πλευράς και σε ότι αφορά την εικόνα της ομάδας, αλλά και βαθμολογικά, όμως θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Είμαστε στη 2η θέση, όμως αυτό δεν λέει πολλά γιατί το πρωτάθλημα δεν τελειώνει τώρα. Είμαστε συγκεντρωμένοι για να έρθουν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα που θέλουμε μέχρι το τέλος της σεζόν».

Για τα αγωνιστικά: «Επιστρέφουν σήμερα οι παίκτες και θα γίνει αξιολόγηση για όλους. Πέραν του Αρτυματά και των μόνιμα απόντων, όλοι οι άλλοι έχουν πιθανότητες για να είναι στην αποστολή για τον αγώνα με την Καρμιώτισσα. Αυτό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες».

Για τη συνέχεια και το πρόγραμμα «ΚΑΣ ΓΚΟΛ»: «Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε νικηφόρα. Περιμένουμε την στήριξη από τον κόσμο όχι μόνο στον αγώνα, αλλά και μέσω του προγράμματος που ανακοινώσαμε τις προηγούμενες ημέρες και αφορά την προσπάθεια ενίσχυσης για μεταγραφές τον Ιανουάριο. Όλα τα έσοδα θα πάνε αποκλειστικά στο κομμάτι των μεταγραφών. Είμαστε ικανοποιημένοι για την ώρα από τον αριθμό, έχουμε ξεπεράσει τα 350, αλλά είμαστε μακριά από τον στόχο, γιατί ο κόσμος της Ανόρθωσης μπορεί για πολλά παραπάνω. Είναι συγκεκριμένα τα χρονικά περιθώρια, γι΄ αυτό θέλουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να επιτευχθεί ο στόχος. Το πρόγραμμα «κασγκόλ» είναι καθαρά για τις μεταγραφές, είναι 50 ευρώ και θα παίρνει ο κόσμος πέντε ξυστά λαχεία με πλούσια δώρα και ένα συλλεκτικό κασκόλ».

Για τις μεταγραφές: «Δεν μπορώ να απαντήσω πότε θα έχουμε ανακοίνωση. Διεργασίες έχουν γίνει, αυτό είναι ξεκάθαρο, όμως αυτή τη στιγμή εκείνο που έχει σημασία για τον κόσμο είναι ότι χρειάζεται η στήριξη μέσω του προγράμματος, ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά. Για όλα τα υπόλοιπα, υπάρχουν οι αρμόδιοι που εργάζονται στο κομμάτι της ενίσχυσης. Το ίδιο ισχύει και για τις προσθαφαιρέσεις».

Για τον Ουεσλάτι: «Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε οποιοδήποτε όνομα. Η προτεραιότητα μας είναι το πρόγραμμα που τρέχει για να γίνουν οι μεταγραφές και υπάρχει η εμπιστοσύνη για να κάνουν οι αρμόδιοι τις κινήσεις που πρέπει. Όπως και για τις ανανεώσεις, θα ληφθούν οι αποφάσεις και θα υπάρξουν και ανακοινώσεις. Ότι ολοκληρώνεται, θα το λέμε».

Για τον Ουαγκέ: «Θα πω το ίδιο που είπα και για τον Καστέλ, όταν γράφτηκε ότι ενδιαφέρει ομάδα στην Ισπανία. Είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε για οποιονδήποτε παίκτη μας, όμως την τιμή και τους όρους τους βάζει η Ανόρθωση».

Για την εξαγγελία του κ. Πουλλαΐδη: «Είναι μία απόφαση που πήρε η οικογένεια Πουλλαΐδη και χαιρετίστηκε από τη διοίκηση της εταιρείας. Δεν είμαι όμως ο αρμόδιος για να ενημερώσω για τη θέση του σωματείου».

Για το αν θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ το παιχνίδι κυπέλλου με την Ομόνοια 29Μ: «Δεν το έχω υπόψη μου για να έχω απάντηση. Αντιλαμβάνομαι πως είναι κάτι που έχει αιτηθεί η αντίπαλος ομάδα».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αινιγματικό ποστάρισμα με... άρωμα Ανόρθωσης για Τσίκο (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 09:47

Αινιγματικό ποστάρισμα με... άρωμα Ανόρθωσης για Τσίκο (ΒΙΝΤΕΟ)

Αινιγματικό μήνυμα στα social media από τον Τσίκο Μπάνζα...

Συνεχίζεται το... «τρέξιμο» για να βρεθούν λύσεις στα «φλέγοντα» θέματα-ThemaSports
18/05 @ 10:38

Συνεχίζεται το... «τρέξιμο» για να βρεθούν λύσεις στα «φλέγοντα» θέματα

Συνεχίζονται οι προσπάθειες των ανθρώπων της Ανόρθωσης για να βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο, αλλά και για να περάσουν χωρίς συνέπειες τον σκόπελο των οικονομικών κριτηρίων που αποτελεί τεράστιο βραχνά για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Έστειλε ευχές σε Σαλαμιναίο ο Τσίκο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
17/05 @ 20:41

Έστειλε ευχές σε Σαλαμιναίο ο Τσίκο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από τον Τσίκο Μπάνζα, με την οποία εύχεται χρόνια πολλά στον Έντσον Σίλβα.

Φιλικό με Ανόρθωση και εισφορά 1000 ευρώ!   -ThemaSports
17/05 @ 18:12

Φιλικό με Ανόρθωση και εισφορά 1000 ευρώ!

Οι παλαμαίχοι παίκτες του ΘΟΪ Αυγόρου πρόσφεραν το ποσό των 1000 ευρώ για οικονομική ενίσχυση της Ανόρθωσης.

Εξοφλήθηκε το «ΠΑΠ»: «Ευχαριστούμε τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης»-ThemaSports
17/05 @ 14:52

Εξοφλήθηκε το «ΠΑΠ»: «Ευχαριστούμε τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης»

Ανακοίνωση από το ΔΣ του συλλόγου της Ανόρθωσης για την εξόφληση του ποσού της κτηματικής για το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Υπάρχει ελπίδα; -ThemaSports
17/05 @ 13:23

Υπάρχει ελπίδα;

Η αισιοδοξία της περασμένης εβδομάδας, έχει δώσει την θέση της στην αβεβαιότητα για το μέλλον της Ανόρθωσης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ