Γιάννης ΙωάννουΤη σεζόν 2020-2021, δύο χρονιά μετά την κατάκτηση του 7ου κυπέλλου στην ιστορία της, η ΑΕΛ τερμάτισε στην 3η θέση, κυνηγώντας τον τίτλο μέχρι και λίγες αγωνιστικές πριν το φινάλε, ενώ έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του κυπέλλου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μετά από εκείνη τη σεζόν που οι χιλιάδες οπαδοί της λαοφιλούς ΑΕΛ έκαναν όνειρα μέχρι και για νταμπλ, ήρθε η... κατακόρυφη πτώση για τη Λεμεσιανή ομάδα, η οποία για τρεις σερί χρονιές τερμάτισε κάτω από την 6η θέση στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος και αγωνίστηκε στο... Β' γκρουπ της αγγαρείας, μένοντας ουσιαστικά εκτός στόχων από πολύ νωρίς, με εξαίρεση την περίοδο 2022-2023 που έφτασε μέχρι τον τελικό κυπέλλου και ηττήθηκε (ξανά) από την Ομόνοια.
Πλέον, μετά την... εκτόξευση του Άρη και της Πάφου, θα πρέπει η νέα διοίκηση της ΑΕΛ να κάνει αυτό που δεν κατάφερε να κάνει η προηγούμενη.
Να βρει τρόπους να εισρεύσει «ζεστό» χρήμα στα ταμεία της, είτε με επενδυτή, είτε με διοικητικούς... «συμπαίκτες», είτε με δυνατούς χορηγούς ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, για να μπορέσει να ανεβάσει σημαντικά το μπάτζετ, ούτως ώστε να έχει τη δυνατότητα να προσεγγίσει ποιοτικούς παίκτες που θα την ανεβάσουν επίπεδο.
Ειδάλλως θα συνεχίσει να ψάχνει... λαβράκια και να αγοράζει «λαχεία», ευελπιστώντας να της «κάτσει» ο πρώτος αριθμός και όχι ο λήγοντας όπως συνέβη κατά κόρον την προηγούμενη τριετία.
Μετά από τρεις σερί σεζόν στο Β' γκρουπ, ο κόσμος της ΑΕΛ θέλει να δει ξανά την ομάδα του να πρωταγωνιστεί, να έχει υψηλούς στόχους ρεαλιστικούς και όχι ουτοπικούς, να διεκδικεί και ενίοτε να κατακτά τίτλους και όχι να γίνει... μόνιμος θαμώνας των πλέι-άουτ και να υπάρχει ανακούφιση όταν η ομάδα δεν εμπλέκεται σε περιπέτειες στη ζώνη του υποβιβασμού.
Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει των εκτός έδρας αγώνων της με τη Βουλγαρία (φιλικό) και τη Ρουμανία (προκριματικά μουντιάλ) στις 6 και 10 Ιουνίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/06 @ 19:13
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Μόργκαν Φεριέρ, ο οποίος αγωνιζόταν πέρσι στην Ομόνοια Αραδίππου.
02/06 @ 16:46
Ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στον πρώην πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους και το χρέος της εταιρείας.
02/06 @ 16:00
Ημέρα Πάολο Τραμετσάνι στην ΑΕΛ, με την ομάδα της Λεμεσού να παρουσιάζει τον Ιταλό τεχνικό στο «Αλφαμέγα».
02/06 @ 14:37
Σύμφωνα με ανάρτηση στο X -Twitter του Ελλαδίτη δημοσιογράφου, Αντώνη Τσιράκη, το όνομα του Σάββα Παντελίδη έπαιξε δυνατά για την ΑΕΛ πριν καταλήξει στον Πάολο Τραμετσάνι, όμως δεν προχώρησε το όλο θέμα, επειδή προτεραιότητα του Ελλαδίτη τεχνικού ήταν ο Αστέρας Τρίπολης.
31/05 @ 08:55
Ο Πάολο Τραμετσάνι όταν πρωτοήρθε στην Κύπρο έκανε ντεμπούτο κόντρα στην ομάδα που θα προπονήσει την νέα σεζόν
30/05 @ 17:20
Η ΑΕΛ υπέγραψε την συμφωνία με την Λεβάντε και εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση
BEST OF THEMASPORTS