Η νύχτα που ο Μπάγεβιτς ένιωσε «εχθρός» στο γήπεδο της ΑΕΚ - Η πρώτη επιστροφή ως αντίπαλος (ΒΙΝΤΕΟ)
Στις 13 Ιανουαρίου 1997 ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέστρεψε στη Νέα Φιλαδέλφεια, αυτή τη φορά ως προπονητής του Ολυμπιακού σε μια ιστορική στιγμή.




Μήλον της έριδος για πολλές ομάδες της Serie A είναι ένας Έλληνας μέσος, ο οποίος εδώ και τέσσερα χρόνια βρίσκεται στις χαμηλές κατηγορίες της Ιταλίας και φέτος είναι έτοιμος για το μεγάλο άλμα.
Ο Πάνος Κατσέρης στα 22 του κάνει φανταστική σεζόν ως δεξιός μπακ-χαφ με την φανέλα της Καταντζάρο και σύμφωνα με τα ιταλικά Μ.Μ.Ε. είναι έτοιμος για την μεγάλη μεταγραφή.
Το όνομα του έχει συζητηθεί για Νάπολι, Αταλάντα, Τορίνο, ωστόσο αυτή τη στιγμή το φαβορί για την απόκτηση του φαίνεται πως είναι η Μόντσα, όπου αγωνίζεται ο Γιώργος Κυριακόπουλος.
Οι Ιταλοί αναφέρουν ότι η μετακίνηση του νεαρού Έλληνα μέσου, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Νοτσερίνα, Καβέζε, Νουόβα Φλόριντα Κάλτσιο και πέρσι βοήθησε την Καταντζάρο να ανέβει από την Serie C, μαζί με έναν ακόμα Έλληνα, τον Δημήτρη Σουνά.
Πηγή: sdna.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις