Ο Πρόεδρος του Οθέλλου, Αντώνης Χειλιμίντρης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 .

Ακολουθήστε μας στο Google news

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για τη νίκη: «Ήταν μία μεγάλη νίκη σε έναν αγώνα έξι πόντων. Προχωρούμε και βλέπουμε μπροστά ως ομάδα. Ξεκινάει η μεταγραφική περίοδο και δουλεύουμε σε αυτό».

Για την επιστροφή του: «Ήμουν δίπλα στην ομάδα. Είχα δώσει την παραίτηση για κάποιους λόγους, όμως ήμουν κοντά. Υπήρχαν κάποιοι λόγοι που με «οδήγησαν» να επιστρέψω. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Βλέπουμε μπροστά, είμαστε ενωμένοι η διοίκηση με τον κόσμο. Προχωρούμε ως σύνολο».

Για τις μεταγραφές: «Είμαστε ευχαριστημένοι από τους παίκτες, όμως πρέπει να δυναμώσει η ομάδα μας. Οι γραμμές είναι λεπτές, υπάρχουν καλές ομάδες. Στις λεπτομέρειες κρίνονται τα παιχνίδια. Η ομάδα «προχώρησε» σε τρεις μεταγραφές. Οι υπογραφές θα πέσουν πριν το τέλος του χρόνου, εμείς φέραμε έτοιμους παίκτες από προηγμένα πρωταθλήματα για να μας βοηθήσουν. Θα είναι έτοιμοι να παίξουν με την ΑΕΚ. Ο ένας παίκτης είναι στόπερ, ο άλλος μπακ αριστερό και έχουμε έναν επιθετικό που «κλείσαμε» ως ομάδα. Δεν είναι σωστό να πω ονόματα, πέραν του Ντούρις. Επιστρέφει ο Ντούρις και έρχονται άλλοι τρεις».

Για τις αποχωρήσεις: «Έχουμε ενημερωθεί τρεις – τέσσερις, καλούμαστε να ενημερώσουμε και άλλα παιδιά που είναι στο δρόμο της επιστροφής. Θα το μάθουν άμεσα. Δεν είναι σωστό να πούμε ονόματα».

Η προετοιμασία για ΑΕΚ: «Ξεκίνησε η προετοιμασία. Κάνουμε προπονήσεις, όμως οι απουσίες δεν άλλαξαν. Ο τραυματισμός του Χατζηπασχάλη μας ταλαιπωρεί, όμως τα υπόλοιπα παιδιά είναι ετοιμοπόλεμα».

Για τον απολογισμό: «Στο τέλος της ημέρας είμαστε ικανποιημένοι με τους βαθμούς που πήραμε ως ομάδα. Έχουμε θετικά αποτελέσματα με ομάδες που έχουν ίδιους στόχους με εμάς».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΑΚΚΑΣ: «Δεν είναι ντροπή που πέφτουμε κατηγορία, σημασία έχει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας»-ThemaSports
12/05 @ 21:26

ΣΑΚΚΑΣ: «Δεν είναι ντροπή που πέφτουμε κατηγορία, σημασία έχει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο στάδιο «Αλφαμέγα» μετά το τέλος του αγώνα Απόλλων-Οθέλλος, ο προπονητής της ομάδας της Αθηαίνου, Κώστας Σακκάς.

ΣΑΚΚΑΣ: «Ήθελα τη νίκη για τους παίκτες κυρίως, γιατί μας παρεξήγησαν και δίκαια την προηγούμενη εβδομάδα»-ThemaSports
29/04 @ 19:11

ΣΑΚΚΑΣ: «Ήθελα τη νίκη για τους παίκτες κυρίως, γιατί μας παρεξήγησαν και δίκαια την προηγούμενη εβδομάδα»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο «Αμμόχωστος» μετά το τέλος του αγώνα Οθέλλος-ΑΕΖ, ο προπονητής της ομάδας της Αθηαίνου, Κώστας Σακκάς.

Η 11άδα του Οθέλλου για το ματς με την ΑΕΖ-ThemaSports
Σακκάς: «Ακούω συνέχεια για μείωση, μπορούμε και με 14 και με 16 ομάδες να έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»-ThemaSports
23/04 @ 12:15

Σακκάς: «Ακούω συνέχεια για μείωση, μπορούμε και με 14 και με 16 ομάδες να έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο προπονητής του Οθέλλου, Κώστας Σακκάς, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων, για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος και για τον τελικό του κυπέλλου.

ΣΑΚΚΑΣ: «Ήθελαν να δείξουν ότι και αυτοί είναι καλοί ποδοσφαιριστές»-ThemaSports
19/04 @ 21:20

ΣΑΚΚΑΣ: «Ήθελαν να δείξουν ότι και αυτοί είναι καλοί ποδοσφαιριστές»

Όσα δήλωσε ο τεχνικός του Οθέλλου, Κώστας Σακκάς, μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό.

Μπήκε στο 40'… βγήκε στο 70'-ThemaSports
19/04 @ 20:37

Μπήκε στο 40'… βγήκε στο 70'

Ο Μπένσον Αναγκ δεν πήρε φανέλα βασικού κόντρα στον Εθνικό.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ