Τότεναμ: Πλήγμα με Ρομέρο

Τότεναμ: Πλήγμα με Ρομέρο

Χωρίς τον Κριστιάν Ρομέρο θα χρειαστεί να πορευτεί η Τότεναμ για τουλάχιστον έναν μήνα.

 

Όπως γνωστοποίησε ο Ελληνοαυστραλός κόουτς, ο Ρομέρο ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό τραυματισμό που θα τον αφήσει έξω για έναν μήνα, με το διάστημα απουσίας του να ενδέχεται να είναι και ακόμα μεγαλύτερο εάν χρειαστεί.

Πρόκειται για μια ακόμη σοβαρή απώλεια, καθώς ο Τζέιμς Μάντισον απουσιάζει από τον Νοέμβριο, όπως και ο Μίκι Φαν ντε Φεν. Αμφότεροι ωστόσο αναμένεται να επιστρέψουν στα μέσα του Γενάρη, με τον Ποστέκογλου να περιμένει ανάσες και λύσεις.

Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Συνελήφθη 22χρονος για την επίθεση στην εκδήλωση της Νέας Σαλαμίνας - Καταζητούνται άλλοι 7

Συνελήφθη 22χρονος για την επίθεση στην εκδήλωση της Νέας Σαλαμίνας - Καταζητούνται άλλοι 7

Εντοπίστηκε και συνελήφθη 22χρονος, ο οποίος καταζητείτο στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης επίθεσης και οχλαγωγίας, που διαπράχθηκε στο χρονικό διάστημα 23–24 Αυγούστου, 2026, στο βοηθητικό γήπεδο του σταδίου «Αμμόχωστος», όπου διεξήχθη εκδήλωση για τους φιλάθλους του σωματείου Νέας Σαλαμίνας.