Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δε θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, ολοκληρώνοντας μια κοινή πορεία 2.5 ετών. Ο Σέρβος τεχνικός σε μια συνέντευξη Τύπου μετά από ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είχε ζητήσει να μην υποτιμούν την ομάδα του, μια ατάκα που θα μείνει στην ιστορία.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική του ηγεσία και να ολοκληρώσει τη συνεργασία του με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον Φατίχ Τερίμ να τον αντικαθιστά.

Με τον Σέρβο τεχνικό στο τιμόνι οι πράσινοι κατέκτησαν ένα Κύπελλο το 2022, ενώ την περσινή σεζόν έφτασαν πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως η ΑΕΚ έκοψε πρώτη το νήμα. Μια από τις ατάκες που θα μείνουν από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ήταν μετά από ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Οι πράσινοι και οι ερυθρόλευκοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0) στις 25 Φεβρουαρίου και στη συνέντευξη Τύπου ο Σέρβος κόουτς ζήτησε να μην υποτιμούν τον Παναθηναϊκό μετά από σχετική ερώτηση που έγινε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη Τύπου του Γιοβάνοβιτς από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο 09:27:

Η ερώτηση του δημοσιογράφου ήταν η εξής: Εάν ήσασταν ένας απλό παρατηρητής που έβλεπε το παιχνίδι και δεν ξέρατε ποιος είναι ο Ολυμπιακός, ποιος ο Παναθηναϊκός, ποια ομάδα θα λέγατε πως είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία και ποια η τρίτη (σ.σ. αυτές ήταν οι θέσεις τους όταν έγινε το ντέρμπι);

«Γιατί το ρωτάτε αυτό; Μην υποτιμάτε την ομάδα μου. Μην το κάνετε, δεν είναι σωστό. Νομίζω πως εγώ με τη συμπεριφορά μου δεν έχω δείξει πως δεν έχω σεβασμό στον αντίπαλο. Ήμασταν 12 βαθμούς πάνω από τον Ολυμπιακό και δεν το κάνατε αυτό, δεν με ρωτήσατε ποτέ.

Μην βλέπετε το σημερινό παιχνίδι αλλά ολόκληρη την εικόνα του πρωταθλήματος, οπότε μένουν δύο παιχνίδια και από την αρχή μέχρι σήμερα στην κορυφή γιατί το δικαιούμαστε, δεν μας χάρισε κανείς κάτι, θα παλέψουμε μέχρι τέλους για τον τίτλο.

Η ερώτηση είναι λίγο προσβλητική γιατί αναφέρεστε μόνο σε ένα παιχνίδι. Το πρωτάθλημα δεν είναι μόνο τα ντέρμπι, αλλά όλα τα παιχνίδια».

Sport24.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μητσοτάκης: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, μπορεί και ο Άρης να πάρει το Κύπελλο» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 13:10

Μητσοτάκης: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, μπορεί και ο Άρης να πάρει το Κύπελλο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα συγχαρητήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και το μήνυμα στον Άρη εν όψει του τελικού Κυπέλλου.

Αστυνομικός πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ στο Βικελίδης και... τρώει πέσιμο! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 12:12

Αστυνομικός πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ στο Βικελίδης και... τρώει πέσιμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αστυνομικός έφαγε πέσιμο στο Βικελίδης, επειδή πανηγύρισε γκολ του ΠΑΟΚ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αποστολή εξετελέσθη στη Λεωφόρο και τώρα... ο ευρωπαϊκός τελικός με διπλό κίνητρο!-ThemaSports
20/05 @ 08:48

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αποστολή εξετελέσθη στη Λεωφόρο και τώρα... ο ευρωπαϊκός τελικός με διπλό κίνητρο!

Ο Ολυμπιακός στρέφει από σήμερα την προσοχή του στον τελικό της επόμενης Τετάρτης για το Conference League. Το διπλό κίνητρο για τον αγώνα με τη Φιορεντίνα.

Έβγαλε τα «μάτια» του και τώρα... τρέχει για να προλάβει την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός!-ThemaSports
20/05 @ 08:22

Έβγαλε τα «μάτια» του και τώρα... τρέχει για να προλάβει την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός!

Ιδανικός αυτόχειρας αποδείχτηκε, σε μια ακόμα περίπτωση στα φετινά playoffs της Stoiximan Super League ο Παναθηναϊκός, που τελείωσε το πρωτάθλημα στην τέταρτη θέση και κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης του χρόνου!

Έτοιμος να γράψει ιστορία ξανά ο ΠΑΟΚ: Ο δρόμος για το Champions League! Τα δύο... «μαξιλαράκια»-ThemaSports
20/05 @ 08:08

Έτοιμος να γράψει ιστορία ξανά ο ΠΑΟΚ: Ο δρόμος για το Champions League! Τα δύο... «μαξιλαράκια»

Ο ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει μπροστά του την πρόκληση να περάσει από τα προκριματικά του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του. Τα… δύο «μαξιλαράκια».

Η Θεσσαλονίκη δεν κοιμήθηκε: Ατελείωτο ΠΑΡΤΙ για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 07:55

Η Θεσσαλονίκη δεν κοιμήθηκε: Ατελείωτο ΠΑΡΤΙ για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ)

Η Θεσσαλονίκη μετατράπηκε σε τόπο λατρείας το βράδυ της Κυριακής με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, να αποθεώνουν σε ένα ατελείωτο πάρτι τους πρωταθλητές του Ράζβαν Λουτσέσκου!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ