«Η UEFA σκέφτεται κατάργηση της παράτασης στα νοκ άουτ του Champions League»
Ρεπορτάζ στην Αγγλία καταγράφει τη σκέψη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για κατάργηση της παράτασης στα νοκ άουτ ματς του Champions League μετά το 2027!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Λεμεσιανή ομάδα έδειξε σημάδια... ανάκαμψης κόντρα σε Δόξα και ΑΕΖ, όπου έκανε το 2/2 και ανάσανε βαθμολογικά, αλλά για να μπορεί να κοιτάζει ψηλότερα, θα πρέπει να κάνει και μία μεγάλη νίκη. Μία νίκη επί ενός αντιπάλου που στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου, όπως η Πάφος, που θα της ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία, αλλά και την αυτοπεποίθηση.
Το σημερινό ματς είναι κομβικό, αφού ακολουθούν τρία ντέρμπι κόντρα σε Ομόνοια, Απόλλωνα και Ανόρθωση, όπου όχι μόνο θα... μετρήσει ξανά τις δυνάμεις της, αλλά η βαθμολογική συγκομιδη που θα έχει, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για το αν μπορεί να ελπίζει σε αγωνιστική υπέρβαση στο τέλος της κανονικής περιόδου, ήτοι, να εξασφαλίσει έστω την 6η θέση και να αγωνιστεί στο πρώτο γκρουπ στη Β' φάση του πρωταθλήματος.
Οι πιθανότητες βέβαια δεν είναι με το μέρος της, αφού όχι μόνο δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής ότι μπορεί να ξεκινήσει, αλλά και να ολοκληρώσει τέτοια αντεπίθεση, αλλά υπάρχει και μία σημαντική βαθμολογική διαφορά από τις προπορευόμενες ομάδες...
Όπως κι αν έχει, η ουσία είναι ότι η ΑΕΛ έχει σήμερα την τελευταία της ευκαιρία για να αποκτήσει... δικαίωμα στην ελπίδα, αλλιώς θα πρέπει να το πάρει απόφαση ότι δεν το γλιτώνει το Β' γκρουπ για 3η συνεχόμενη χρονιά.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Τόνι Κόσκελα προσπαθεί μέσω των προπονήσεων να βελτιώσει την ομάδα του και ευελπιστεί ότι θα παρουσιαστεί ανταγωνιστική απέναντι σε μία ομάδα εξάδας, για να μπορέσει να διεκδικήσει στα ίσα τη νίκη.
Πιθανή ενδεκάδα: Ολιβέιρα, Φραντζής, Μπάστο, Ντέγοεστ, Τζάλμα, Μεντόγεβιτς, Σέρνιτς, Παπαφώτης (Μεντόζα), Μακρής, Μορέιρα, Κα.
Στην αποστολή είναι και οι Μούριελ, Κυριακου, Σωτηρίου, Ανδρέου, Θεμιστοκλέους, Μαρς, Φιλίποβιτς, Συλβεστρου, Κολιάς, Γερολέμου, Χέντι.