Επιστροφή στις νίκες για τη Λάτσιο

Επιστροφή στις νίκες για τη Λάτσιο

Mε σκόρερ του Γκεντουζί και Ζακάνι η Λάτσιο επέστρεψε στις νίκες με 2-0 επί της Έμπολι.

Σκόρερ για τους Λατσιάλι ήταν οι Γκεντουζί (9') και Ζαγκάνι 67', με την ομάδα της Ρώμης να φτάνει τους 24 βαθμούς στο -3 από τις ομάδες που εξασφαλίζουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στο άλλο παιχνίδι που έγινε εκείνη την ώρα η Τζένοα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στη Σασοόλο, χάρη σε τέρμα του Πιναμόντι στο 28ο λεπτό, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να την περάσει στη βαθμολογία.

Μετά το 1-1 με την Γιουβέντους η ομάδα της Γένοβας έφυγε με το διπλό από τη Ρέτζιο Εμίλια, με σκόρερ τους Γκούντμουνσον (64') και Εκουμπάν στο 87ο λεπτό.

Sdna.gr

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μένουν στα... τηλεφωνήματα με Καμορανέζι

Μένουν στα... τηλεφωνήματα με Καμορανέζι

Ο Ιταλός τεχνικός, Μάουρο Καμορανέζι, έχει δουλέψει μέχρι στιγμής σε δύο Κυπριακές ομάδες, την Ανόρθωση και την Καρμιώτισσα και στην «Κυρία» πρόλαβε κι έδειξε έργο, όμως τελικά δεν συνέχισε στον πάγκο.