Συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία ο ΠΑΟΚ, που νίκησε εύκολα με 6-0 την Κηφισιά για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League και αποχαιρετά το 2023 από την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Περισσότερα σε λίγο...

Στο μυαλό των προπονητών:

Ο Ντέιβιντ Νίλσεν στο δεύτερο παιχνίδι του στον πάγκο της Κηφισιάς επέλεξε σύστημα 3-4-3, με τον Αναγνωστόπουλο κάτω από τα δοκάρια και τριάδα στην άμυνα τους Βαφέα, Λαντρ και Μποτία. Από αριστερά την πλευρά κάλυπτε ο Λούμορ, ενώ στα δεξιά ήταν ο Μασούρας, με κεντρικά χαφ τους Κωνσταντακόπουλο και Παπασάββα. Στην επιθετική τριάδα φανέλα βασικού πήρε ο Τετέϊ στα αριστερά, με τον Ματέους Σάντος στα δεξιά και τον Οζέγκοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, στην τελευταία σύνθεση του ΠΑΟΚ για το 2023 κράτησε το αγαπημένο του 4-2-3-1. Στην εστία ο Κοτάρσκι, ενώ στην τετράδα της άμυνας από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Σάστρε, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης και Ράφα Σοάρες. Στη μεσαία γραμμή φανέλα βασικού πήραν οι Οζντόεφ και Μεϊτέ, με τους Κωνσταντέλια, Ντεσπόντοφ και Μουργκ να απαρτίζουν την τριάδα στη μεσοεπιθετική γραμμή πίσω από τον Τόμας.

Το ματς:

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ πήρε την κατοχή, έκανε το παιχνίδι του και ανανέωνε τις επιθέσεις τους με κλεψίματα στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Στο 6’ ο Οζντόεφ είδε υπέροχα στην περιοχή τον Ντεσπόντοφ, αλλά ο Μποτία πήρε τη μπουκιά από το... στόμα του Βούλγαρου που δεν κατάφερε να εκτελέσει. Ο «δικέφαλος του Βορρά» ήταν συνεχώς μπροστά και στο 13’ άνοιξε το σκορ με τον Κωνσταντέλια! Ο νεαρός Έλληνας μεσοεπιθετικός έπαιξε ωραία με τον Μουργκ, βρήκε χώρο και έκανε το σουτ, με την μπάλα να βρίσκει λίγο στον Βαφέα και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» έχασε τη συγκέντρωση του στα επόμενα λεπτά, με την Κηφισιά να έχει δυο εξαιρετικές ευκαιρίες να ισοφαρίσει, αλλά μην τις μετουσιώνει σε γκολ. Αρχικά, στο 16’ από τα δεξιά ο Μασούρας βγήκε στην πλάτη του Ράφα Σοάρες και έκανε το γύρισμα, ο Οζέγκοβιτς, όμως, έχοντας κενή εστία δεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 19’ ο Μιχαηλίδης με λάθος μεταβίβαση έδωσε τη δυνατότητα στον Ματέους Σάντος να τον περάσει και να μοιράσει τον Λαντρ, ο οποίος έκανε το σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Οι «ασπρόμαυροι» στη συνέχεια πήραν ξανά τον έλεγχο και στο 28’ «διπλασίασε τα τέρματα του! Ωραία κίνηση του Ντεσπόντοφ από τα δεξιά, πάσαρε εξαιρετικά στο χώρο στον Τόμας, ο οποίος εκτέλεσε ιδανικά στη δεξιά πλευρά του Αναγνωστόπουλου για το 2-0.

Στο 34’ ο Ντεσπόντοφ απείλησε με δυνατό σουτ, αλλά ο Αναγνωστόπουλος του είπε «όχι», διώχνοντας σε κόρνερ, με τον Βούλγαρο να βρίσκει δίχτυα στην επόμενη φάση! Υπέροχη μπαλιά του Κωνσταντέλια στην πλάτη του Λούμορ, ο 27χρονος υποδέχτηκε την μπάλα και εκτέλεσε με ιδανικό τρόπο για το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ.

sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Στρακόσα - Υπογράφει συμβόλαιο έως το 2029!-ThemaSports
08/07 @ 18:00

Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Στρακόσα - Υπογράφει συμβόλαιο έως το 2029!

Στην ΑΕΚ θα αγωνίζεται για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Θωμάς Στρακόσα!

ΕΠΙΣΗΜΟ: Στον Βόλο ο Κορρέα-ThemaSports
08/07 @ 17:20

ΕΠΙΣΗΜΟ: Στον Βόλο ο Κορρέα

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Βόλου συνεχίζονται, με τους Βολιώτες να ανακοινώνουν την απόκτηση του 25χρονου πρώην κεντρικού αμυντικού της Ανόρθωσης, Παύλου Κορρέα.

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για πρώην ΑΕΛίστα!-ThemaSports
08/07 @ 17:32

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για πρώην ΑΕΛίστα!

Νέο όνομα για ΑΕΚ στον διεθνή Τύπο. Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον πρώην εξτρέμ της ΑΕΛ και νυν της Χάρτμπεργκ, Ντόνι Αβντιγιάι αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος του γερμανικού Sky Sport, Μπεν Χέκνερ!

Τέλος από την ΑΕΚ ο Χιώτης - Το μήνυμα του-ThemaSports
08/07 @ 14:18

Τέλος από την ΑΕΚ ο Χιώτης - Το μήνυμα του

Την αποχώρηση του από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ (ώστε ν’ ακολουθήσει πιθανότατα τον Χρήστο Κόντη στη Σαουδική Αραβία) ανακοίνωσε ο Διονύσης Χιώτης.

Θεωρούν δεδομένο τον υποβιβασμό της Λαμίας και... θέμα χρόνου την απόλυση Σατσιά! (ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ)-ThemaSports
07/07 @ 16:11

Θεωρούν δεδομένο τον υποβιβασμό της Λαμίας και... θέμα χρόνου την απόλυση Σατσιά! (ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ)

Σημερινό (07/07) δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας Sportime, θεωρεί δεδομένο τον... υποβιβασμό της Λαμίας στο πρωτάθλημα της Superleague της νέας περιόδου, αλλά και... θέμα χρόνου την απόλυση του Κύπριου προπονητή της ομάδας, Μαρίνου Σατσιά.

Βαρύς, ασήκωτος και… χωρίς παίκτες ο Παναθηναϊκός έχασε από ομάδα Β´ Εθνικής-ThemaSports
06/07 @ 19:54

Βαρύς, ασήκωτος και… χωρίς παίκτες ο Παναθηναϊκός έχασε από ομάδα Β´ Εθνικής

Χωρίς τα βασικά φορ, εξτρέμ, χαφ και μπακ ο βαρύς Παναθηναϊκός δεν έκανε φάση όπως και στο προηγούμενο φιλικό και η Μπραουνσβάιγκ τον νίκησε με 1-0.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ