Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 20 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά μεταφορά και κατοχή εκρηκτικών υλών και μεταφοράς επιθετικού όπλου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Συγκεκριμένα, εναντίον του 20χρονου, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, προέκυψε μαρτυρία, ότι εμπλέκεται στη ρίψη πυροτεχνημάτων, πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, μεταξύ των ομάδων Πάφος FC – ΑΠΟΕΛ, που διεξήχθη χθες στην Πάφο.
Ο 20χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, όπου καταχωρήθηκε υπόθεση εναντίον του, η οποία ορίστηκε για τις 02/01/2024.
Παράλληλα, το Δικαστήριο επέβαλε στον 20χρονο, να καταθέσει εγγύηση ύψους 1.500 ευρώ, ενώ εξέδωσε εναντίον του διάταγμα απαγόρευσης εισόδου σε αθλητικούς χώρους, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.
Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.
Ολοκληρώθηκε και επίσημα η μετακόμιση του Λοΐζου από την Ομόνοια στην Χάποελ Τελ Αβιβ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/09 @ 21:09
Διαβάστε τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Ανόρθωση ο προπονητής του Εθνικού, Ούγκο Μαρτίνς.
20/09 @ 20:27
Δείτε γιατί ακυρωθέ το γκολ του Ακρίτα στο 33’ και ενώ το σκορ ήταν 2-0 για τον ΑΠΟΕΛ.
20/09 @ 20:50
Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε με 0-4 τον Ακρίτα για την 4η αγωνιστική στο «Στέλιος Κυριακίδης».
20/09 @ 20:57
Ο Εθνικός νίκησε 2-0 (Αντερέγκεν 47', 87') την Ανόρθωση για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Με δέκα ποδοσφαιριστές από το 63' λόγω αποβολής του Φουρτάδο οι φιλοξενούμενοι, αποβλήθηκε ο Μπρένο στις καθυστερήσεις.
20/09 @ 21:01
Με δύο αναμετρήσεις συνεχίστηκε η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος α' κατηγορίας.
20/09 @ 21:31
Η Πάφος θέλει να επιστρέψει στις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα με νίκη κόντρα στην πάντα... έτοιμη για έκπληξη Ομόνοια Αραδίππου.
BEST OF THEMASPORTS