ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΑΣ: «Όλοι πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους, η Ανόρθωση είναι μία»

ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΑΣ: «Όλοι πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους, η Ανόρθωση είναι μία»

Ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης Μιχάλης Χατζηπαντέλα ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή Goal n’ Roll και αναφέρθηκε στα αγωνιστικά της ομάδας της Αμμοχώστου αλλά και στα διοικητικά.

Για την πορεία της ομάδας: «Παρόλο που φέτος ότι στα εκτός έδρας παιχνίδια είμαστε πρωτοπόροι, χάσαμε βαθμούς στην έδρα μας. Χάθηκαν αυτοί οι βαθμοί γιατί η ομάδα είναι άπειρη και ο κόσμος βάζει πίεση. Χάσαμε βαθμούς με Καρμιώτισσα και ΑΕΖ αλλά βλέπουμε την ομάδα να βελτιώνεται και σε αυτό το κομμάτι».

Για τα διοικητικά και για το ενδεχόμενο να υπάρξει ενιαίο Δ.Σ. στην Ανόρθωση: «Πρέπει να το συζητήσουμε αλλά είτε ο πρόεδρος του σωματείου είσαι, είτε πρόεδρος της εταιρείας, η Ανόρθωση είναι μία. Πρέπει να το δούμε, υπάρχει καταστατικό, να δούμε τι προνοεί και τα μέλη θα αποφασίσουν. Όλοι πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους για να βρούμε τους τρόπους να βρεθούν τα χρήματα για να ενισχύσουμε και το σωματείο και της εταιρείας. Έχουμε καλή ομάδα, πάμε καλά και πρέπει να χτίσουμε σε αυτό που γίνεται φέτος».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η αντίδραση του προέδρου της ΑΕΛ για... Χάμες Ροντρίγκες!

Η αντίδραση του προέδρου της ΑΕΛ για... Χάμες Ροντρίγκες!

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου της ΑΕΛ για την παρουσίαση των κ.κ. Ζοέλ Νταμάχου και Θύμιου Αγαθοκλέους, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, ρωτήθηκε από την ιστοσελίδα μας, ThemaSports.com, για το αν ισχύουν τα δημοσιεύματα για τον Κολομβιανό άσο, Χάμες Ροντρίγκες.