Πόλυς Χαραλάμπους

Με παρτίδα πόκερ μοιάζει η ανταλλαγή επιστολών μεταξύ του μεγαλομετόχου Χρήστου Πουλλαίδη και του προέδρου της εταιρίας Αντρέα Σάντη.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για όσους έχασαν επεισόδια χθες βγήκε στην δημοσιότητα, νέα επιστολή του «Πούλλα» προς το ΔΣ της εταιρίας, όπου επαναλαμβάνει ότι παραχωρεί άμεσα τις μετοχές του, υπο την προϋπόθεση ότι αν δεν εξευρεθεί το συνολικό ποσό των 2 εκατομμυρίων μέχρι και τις 15 Μαίου του 2024, τότε οι μετοχές θα επιστραφούν πίσω στην οικογένεια του ή στο σωματείο.

Βασικά τα λεφτά αυτά, για τους μη γνωρίζοντες, καλείται να τα βρει ο πρόεδρος της εταιρίας από επενδυτές. Ο Αντρέας Σάντης, είχε πει από την περασμένη Άνοιξη, ότι θα βρει ανθρώπους να βάλουν αυτό το ποσό στην εταιρία.

Ο κόσμος είναι ικανοποιημένος, γιατί φέτος η ομάδα… μυρίζει Ανόρθωση, επιστρέφοντας σε πρωταγωνιστική πορεία. Διεκδικεί ευρωπαικό εισιτήριο, αν συνεχίσει την σταθερή πορεία, βγάζοντας παράλληλα το ίδιο μέταλλο, γιατί όχι να χτυπά μέχρι τέλους το πρωτάθλημα.

Όμως, όσοι παρακολουθούν τα «επεισόδια» με την ανταλλαγή επιστολών μεταξύ των Σάντη-Πουλλαϊδη, μια ανησυχία την έχουν, να μην επηρεάσουν την ομάδα όλα αυτά και να χαλάσουν την «μαγιονέζα» που φτιάχθηκε το περασμένο Καλοκαίρι…  

* Oυδέτερη στάση τηρεί ο πρόεδρος του σωματείου Ευγένιος Χαμπουλάς, για όλα όσα τεκταίνονται και καλά κάνει. 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πέτυχε ότι κι ο «Σερ Τάκης» πριν 14 χρόνια ο Κυρ-Γιάννης! -ThemaSports
29/04 @ 09:58

Πέτυχε ότι κι ο «Σερ Τάκης» πριν 14 χρόνια ο Κυρ-Γιάννης!

Κέρδισε για δεύτερη φορά τον ΑΠΟΕΛ του Ρικάρντο Σα Πίντο χθες η Ομόνοια, με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο. Οι στατιστικολόγοι, πήγαν πίσω 14 χρόνια, για να βρουν ότι οι πράσινοι, η προηγούμενη φορά που νίκησαν τρεις φορές σε αιώνιο ντέρμπι (στο πρωτάθλημα) ήταν την σεζόν 2009-10. Με τον «Σερ Τάκη» (Λεμονή) στην τεχνική ηγεσία…

O «Ρόμπι» ελπίζει ότι η δεύτερη του... θα είναι «φαρμακερή»-ThemaSports
29/04 @ 09:19

O «Ρόμπι» ελπίζει ότι η δεύτερη του... θα είναι «φαρμακερή»

Προκάλεσε απογοήτευση στην ΑΕΚ, το ότι δεν διατήρησαν το δικαίωμα να παίζουν για δυο αποτελέσματα στον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία, στις 11 Μαίου.

Τρέλαναν το… «κυπριακό σύμπαν»! -ThemaSports
29/04 @ 08:52

Τρέλαναν το… «κυπριακό σύμπαν»!

Διέψευσε ξανά η Ανόρθωση, την συντριπτική πλειοψηφία της ποδοσφαιρικής κοινής γνώμης της νήσου! Η πρώτη φορά, ήταν πριν μερικές εβδομάδες, όταν πετύχαινε το διπλό επί του ΑΠΟΕΛ, μπροστά σε τρεις γεμάτες κερκίδες του ΓΣΠ, με οπαδούς των γηπεδούχων...

Ηλίας Χαραλάμπους! Δικαίωσε τον «τρελό» και ιδιόρρυθμο Τζίτζι Μπεκάλι! -ThemaSports
28/04 @ 11:15

Ηλίας Χαραλάμπους! Δικαίωσε τον «τρελό» και ιδιόρρυθμο Τζίτζι Μπεκάλι!

Δεν προλαβαίνει να «εισπράττει» μπράβο και συγχαρητήρια από την πατρίδα ο Ηλίας Χαραλάμπους. Για την μεγαλύτερη διάκριση στην προπονητική του καριέρα, καταφέρνοντας να οδηγήσει στην Στεάουα, μετά από 9 χρόνια, στην κορυφή του Ρουμανικού ποδοσφαίρου!

Πως είδαμε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του προέδρου της ΑΕΛ...-ThemaSports
26/04 @ 09:10

Πως είδαμε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του προέδρου της ΑΕΛ...

Καλογραμμένη ήταν η ομιλία του νέου προέδρου Κώστα Κωνσταντίνου, στην πρώτη του γνωριμία με τα μέλη του σωματείου, στη διάρκεια της ψεσινής συνέλευσης.

Το γήπεδο το σώζουν, με την ομάδα τι γίνεται… -ThemaSports
25/04 @ 10:23

Το γήπεδο το σώζουν, με την ομάδα τι γίνεται…

Οι κινητοποιήσεις των οργανωμένων οπαδών και όχι μόνο, αναμένεται να έχουν ουσιαστικά αποτελέσματα για το γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Δεν προβλέπεται ότι θα προκύψουν ανεπιθύμητες καταστάσεις, σε σχέση με την έδρα της Κυρίας στην προσφυγιά. Αυτή είναι η δική μας εκτίμηση...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ