Το κείμενο που ακολουθεί συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της στοιχηματικής εταιρείας «BookieCo» | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η εταιρεία BookieCo Betting Stores Ltd κατέχει Άδεια Κλάσης Α’(Α016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου και στηρίζει το ασφαλές παιχνίδι.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Φτάσαμε αισίως στην τελευταία αγωνιστική των Ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Απόψε και αύριο θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα. Ποιες ομάδες θα συμπληρώσουν το πάζλ στους 16 και ποιες θα καταλήξουν στην 3η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Πιο κάτω θα σας παρουσιάσουμε αναλυτικά το πανόραμα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για να γνωρίζετε και εσείς τα δεδομένα του κάθε ομίλου:

Νικητές ομίλου: Μπάγερν, Άρσεναλ, Ρεάλ, Μάντσεστερ Σίτι

Δεύτεροι ομίλου: Αϊντχόφεν, Λειψία

Προκρίθηκαν και περιμένουν κατάταξη: Νάπολι, Ρεάλ Σοσιεδάδ, Ίντερ, Ατλέτικο, Λάτσιο, Ντόρτμουντ, Μπαρτσελόνα

Εξασφάλισαν Europa League και έχουν ελπίδες πρόκρισης: Μπράγκα, Παρί, Πόρτο, Σαχτάρ

Συνεχίζουν στο Europa League: Φέγενορντ, Γιουνγκ Μπόις

Μπορούν να συνεχίσουν μόνο στο Europa League: Λανς, Σεβίλλη, Ζάλτσμπουργκ, Μπενφίκα

Αποκλείστηκαν: Ουνιόν, Σέλτικ, Ερυθρός Αστέρας, Άντβερπ

Όλα ανοιχτά: Γαλατάσαραϊ, Κοπεγχάγη, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νιούκαστλ, Μίλαν

 

 

Απολαμβάνουμε όλα τα παιχνίδια, συντροφιά με την «ΒοοkieCo». Επισκεφθείτε τα υπερσύγχρονα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo» σε όλη την Κύπρο για μια αναβαθμισμένη στοιχηματική εμπειρία, ενισχυμένες αποδόσεις και αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Μέχρι και 75% Bonus στο παρολί στα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

YELLOW MONDAY με σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις κάθε Δευτέρα στην «BookieCo»

BookieBuilder! Συνδύασε διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα σε όλα τα πρακτορεία στοιχημάτων «BookieCo»!

Πιο κάτω θα δείτε αναλυτικά όλη την αγωνιστική δράση:                

ΛΑΝΣ-ΣΕΒΙΛΛΗ (19:45)

Μέσα από το αποψινό παιχνίδι, κρίνεται ποια από τις δύο ομάδες θα καταλήξει 3η στον Όμιλο που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι βολεύονται και με ισοπαλία, αφού έχουν τρεις βαθμούς περισσότερους από τους Ισπανούς. Να θυμίσουμε ότι το πρώτο παιχνίδι, εξήλθε ισόπαλο 1-1. Φαβορί στις στοιχηματικές αγορές η Λανς, με τον άσσο να πληρώνει 2.11. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 3.38, όσα πληρώνει και το διπλό. Το αμφίσκορο προσφέρεται στο 1.83 και σε συνδυασμό με το over 2,5, τότε η τιμή ανεβαίνει στο 2.25. Το (G/G) σε συνδυασμό με τον άσσο, προσφέρεται στο 4.32 και το διπλό με τα ίδια δεδομένα 6.60. Η νίκη της Λανς σε συνδυασμό με το 1-3 γκολ στο παιχνίδι, έχει απόδοση 2.36 και το διπλό της Σεβίλλης, με τα ίδια δεδομένα 3.47.

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ (22:00)

Θα γίνει μεγάλη μάχη στον πρώτο όμιλο, τόσο για την 2η θέση, αλλά και για την 3η. Η μόνη αδιάφορη είναι η Μπάγερν Μονάχου που προκρίθηκε ως επικεφαλής του Ομίλου. Το πιο σημαντικό για τις συγκεκριμένες ομάδες είναι ότι κρατάνε την τύχη στα χέρια τους για την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Όποιος κερδίσει, καταλήγει στην 2η θέση. Η ισοπαλία μπορεί να μην βολέψει κανένα, εάν στο άλλο παιχνίδι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κερδίσει την αδιάφορη Μπάγερν Μονάχου. Στο πρώτο παιχνίδι στην Τουρκία, οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 2-2. Αναμένεται πολύ μεγάλο ματς και οι Τούρκοι είναι το ελαφρύ φαβορί στην «ΒοοkieCo». Το διπλό τους πληρώνει 2.26. Ο άσσος βρίσκεται στο 2.92 και η ισοπαλία στο 3.59. Το over 2,5 γκολ πληρώνει 1.56 και το 3,5 2.42. H επιλογή DNB για τον άσσο προσφέρεται στο 2.02 και για το διπλό στο 1.65. Ο άσσος σε συνδυασμό με το over 1,5 γκολ στο ματς, έχει απόδοση 3.24 και το διπλό με τα ίδια δεδομένα 2.71!

ΜΑΝΣΤΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (22:00)

Κανείς δεν περίμενε ότι μέσα από αυτόν τον Όμιλο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινδυνεύει να μείνει εκτός… Οφείλει για να ελπίζει να κάνει το καθήκον της, κερδίζοντας την αδιάφορη Μπάγερν Μονάχου που θα έχει στο μυαλό της το ντέρμπι που ακολουθεί με την Στουτγκάρδη. Τουλάχιστον με νίκη θα ελπίζει για την 2η θέση, αλλά εξασφαλίζει παράλληλα και θέση στο Γιουρόπα Λιγκ, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο άλλο παιχνίδι. 2.48 ο άσσος  και οι Βαυαροί ενδέχεται να παρουσιαστούν με αρκετές αλλαγές. Το διπλό πάντως πληρώνει 2.58 και η ισοπαλία βρίσκεται στο 3.67. Το (G/G) προσφέρεται στο 1.51. Το 2-3 γκολ στο ματς, βρίσκεται στο 1.90 και το 4-6 στο 2.33. Το να σκοράρουν πρώτοι οι γηπεδούχοι, πληρώνει 1.89 και οι φιλοξενούμενοι 1.94. Το αμφίσκορο σε συνδυασμό με τον άσσο, έχει απόδοση 3.97 και το διπλό με τα ίδια δεδομένα 4.18!

ΝΑΠΟΛΙ-ΜΠΡΑΓΚΑ (22:00)

Η Νάπολι θα μπορούσε να είχε τσεκάρει κι αυτή εισιτήριο για τη φάση των 16, από την προηγούμενη αγωνιστική, αν η Μπράγκα των 10 παικτών δεν ισοφάριζε την Ουνιόν και δεν μείωνε στους τρεις βαθμούς την απόσταση από τους "παρτενοπέι". Έτσι, οι Πορτογάλοι έμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης και θέλουν απόψε το διπλό για να υλοποιήσουν τον μεγάλο τους στόχο. Από την άλλη οι γηπεδούχοι, βολεύονται και με την ισοπαλία. Φαβορί η Νάπολι, με τον άσσο να πληρώνει 1.39 και το διπλό 6.80. Η ισοπαλία κυμαίνεται στο 4.80. Καλό φαντάζει και το (G/G) στο 1.83. Η νίκη της Νάπολι από το πρώτο ημίχρονο (1/1), προσφέρεται στο 2.01. Ο άσσος σε συνδυασμό με το over 2,5 γκολ στο παιχνίδι, έχει απόδοση 1.97 και το διπλό 10.22 στην «ΒοοkieCo».

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ (22:00)

Δυσανάλογο το σετ αποδόσεων σε αυτό το παιχνίδι. Οι δύο ομάδες παλεύουν για την 3η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι που έχουν και τρεις βαθμούς περισσότερους από τους Πορτογάλους, θα πρέπει να χάσουν απόψε και μάλιστα με 3 γκολ διαφορά για να μην πάρουν αυτοί το εισιτήριο. Στο πρώτο παιχνίδι οι Αυστριακοί κέρδισαν εκτός έδρας με 0-2. Και όμως ο άσσος πληρώνει 2.66 και το διπλό 2.36. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 3.78. Θα γίνει ανοικτό παιχνίδι και το over 2,5 γκολ, βρίσκεται στο 1.64. Λέτε οι Πορτογάλοι να μπούνε δυνατά και να κερδίζουν στο πρώτο ημίχρονο; Το διπλό τους στο πρώτο 45λεπτο, προσφέρεται στο 2.91. Ο άσσος σε συνδυασμό με το 2-6 γκολ στο παιχνίδι, έχει απόδοση 2.77 και το διπλό με τα ίδια δεδομένα 2.44.

ΙΝΤΕΡ-ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ (22:00)

Αμφότερες προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και απόψε θα παλέψουν για το ποια ομάδα θα εξασφαλίσει την πρωτιά στον Όμιλο. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι βολεύονται και με την ισοπαλία. Να θυμίσουμε ότι το πρώτο παιχνίδι, ανάμεσα στις δύο ομάδες, εξήλθε ισόπαλο 1-1. Λόγω έδρας κυρίως οι «Νερατζούρι» είναι το φαβορί με τιμή 1.75. Το διπλό ανεβαίνει μέχρι και το 4.60. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 3.55. Το (Χ2) Διπλή Ευκαιρία, προσφέρεται στο 2.00 και εάν συνδυαστεί με το (G/G), τότε η τιμή ανεβαίνει στο 3.25. Ο άσσος τώρα με το (G/G) στο παιχνίδι, έχει απόδοση 4.03 στην «ΒοοkieCo».

Για δική σας ευκολία και χρήση, πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά όλα τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και κάντε τις επιλογές σας στην «ΒοοkieCo», με αμέτρητες επιλογές και φοβερές προσφορές. Αμέτρητα και τα Ειδικά Στοιχήματα…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

**Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας ΕΔΩ για όλους τους αγώνες σε οποιοδήποτε άθλημα.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις για την συμμετοχή στις προωθητικές ενέργειες της εταιρείας BookieCo Betting Stores Ltd.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η... αστεράτη Άστον Βίλα κοντράρεται με την πληγωμένη Τσέλσι!-ThemaSports
27/04 @ 12:00

Η... αστεράτη Άστον Βίλα κοντράρεται με την πληγωμένη Τσέλσι!

Το παρόν κείμενο αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση της I.T.S. Infinity Technology Solutions Cy Ltd με την επωνυμία In2bet κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Β (016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό στο διαδίκτυο στην Κυπριακή Δημοκρατία.  www.in2bet.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Ποιος θα πανηγυρίσει στο Derby d'Italia;-ThemaSports
27/04 @ 12:05

Ποιος θα πανηγυρίσει στο Derby d'Italia;

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

Ο Αντιδήμαρχος Παραλιμνίου κ. Αβραάμ Μουλαζίμης στο Μέγα Απόδειπνο στο Περιβόλι Του Αγίου Λαζάρου -ThemaSports
26/04 @ 18:00

Ο Αντιδήμαρχος Παραλιμνίου κ. Αβραάμ Μουλαζίμης στο Μέγα Απόδειπνο στο Περιβόλι Του Αγίου Λαζάρου 

Την Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, ο κ. Αβραάμ Μουλαζίμης, Αντιδήμαρχος Παραλιμνίου, τίμησε με την παρουσία του το Μέγα Απόδειπνο στην εκκλησία του Αγίου Λαζάρου στο Περιβόλι Του Αγίου Λαζάρου.

Αρχή με ματσάρα στην Ισπανία!-ThemaSports
26/04 @ 12:44

Αρχή με ματσάρα στην Ισπανία!

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

Η Σίτι ψάχνει το δρόμο προς την κορυφή-ThemaSports
25/04 @ 13:42

Η Σίτι ψάχνει το δρόμο προς την κορυφή

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

Δοκιμασία στο Μπράιτον για την Σίτι!-ThemaSports
25/04 @ 12:19

Δοκιμασία στο Μπράιτον για την Σίτι!

Το παρόν κείμενο αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση της I.T.S. Infinity Technology Solutions Cy Ltd με την επωνυμία In2bet κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Β (016) από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων που επιτρέπει τo στοιχηματισμό στο διαδίκτυο στην Κυπριακή Δημοκρατία.  www.in2bet.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ