Themasports teamΑνάρτηση από τον Ούγκο Μπάστο, ο οποίος πέρσι σαν σήμερα υπέστη ρήξη χιαστού στον αγώνα με αντίπαλο τον Άρη.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Πριν από ένα χρόνο βίωνα την πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας μου μέχρι τώρα.
Δεν ήταν εύκολο, προφανώς, ήταν μια μακρά διαδικασία, στην οποία για μένα, η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν ο χρόνος που πέρασα έξω. Αλλά η επιθυμία να επιστρέψω στο να κάνω αυτό που αγαπώ περισσότερο ήταν πάντα η μεγαλύτερη δύναμη και το κίνητρό μου.
Ένα χρόνο μετά αισθάνομαι εντελώς καλά και ανέκαμψα. Ξέρω ότι τι δούλεψα για να είμαι εδώ που είμαι σήμερα. Κοιτάζω πίσω και παρόλο που δεν ήταν η ιδανική εμπειρία, ήταν αυτή που με έκανε να αναλογιστώ περισσότερο ορισμένα πράγματα που μέχρι τότε θεωρούσα δεδομένα.
Ευχαριστώ όλους όσους ήταν πάντα δίπλα μου. Στην οικογένειά μου, τους φίλους μου, τον Dr. Noronha και ολόκληρη την ομάδα του, τους φυσιοθεραπευτές μου, τους συμπαίκτες μου, τον σύλλογό μου και όλους όσους συνέβαλαν με κάποιο τρόπο, σας ευχαριστώ πολύ!»
Έφυγαν απογοητευμένοι από το ΓΣΠ στην Ομόνοια, προπονητής, παίχτες και οπαδοί. Επειδή δέχθηκαν το γκολ στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, σε ένα ντέρμπι που φαινόταν δικό τους, βάσει και της εικόνας που έβγαλαν στο δεύτερο ημίχρονο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/11 @ 09:21
Στα τελευταία τρία παιχνίδια του Απόλλωνα, ο Ντανίλο Σπόλιαριτς, βγάζει αρκετά καλή εικόνα. Είχε μπει αλλαγή με τον Ολυμπιακό, ήταν βασικός με την ΑΕΚ και τον Εθνικό Άχνας…
10/11 @ 09:06
Καταλαβαίνουν οι πάντες, γιατί στην Ομόνοια πληγώθηκαν και «χαλάστηκαν» παρά πολύ, από την ισοφάριση του ΑΠΟΕΛ σε νεκρό χρόνο.
10/11 @ 08:58
Το γκολ «διαμάντι» από τον… Διαμαντάκο σε νεκρό χρόνο, ήταν λογικό να το πανηγυρίσουν έξαλλα οι πάντες στην οικογένεια του ΑΠΟΕΛ.
09/11 @ 20:07
14181 εισιτήρια κόπηκαν στο μεγάλο ντέρμπι της Ομόνοιας με τον ΑΠΟΕΛ
09/11 @ 18:49
Oι δυο προέδροι τα είπαν λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.
09/11 @ 18:31
Ρομπέρζ και Μιλίτσεβιτς δέχθηκαν κίτρινη κάρτα και συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό.
BEST OF THEMASPORTS