Μάθιους, Σεμέδο, Φαμπιάνο και το παράξενο με Ανσαριφάρντ!

Μάθιους, Σεμέδο, Φαμπιάνο και το παράξενο με Ανσαριφάρντ!

Στην φετινή αγωνιστική αν δει κανείς τις συμμετοχές των ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας, θα προσέξει ότι τέσσερις μετρούν συμμετοχή σε όλες τις αγωνιστικές του Α’ γύρου.

Αυτοί είναι οι Μάθιους, Σεμέδο , Φαμπιάνο και Ανσαριφάρντ. Πάνω κάτω για τους πρώτους τρεις μπορούσες να  τους υπολογίσεις, ωστόσο τον Ιρανό όχι και τόσο.

Ο Ανσαριφάρντ παρόλο που δεν βρίσκεται στα καλύτερα του μετρά 13 συμμετοχές, με τις 8 να είναι ως αλλαγή και 5 βασικός.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«ΣΠΟΝΤΕΣ» Γιαμάλ για Νιούκαστλ: «Παίρνεις την μπάλα και έρχονται να σε μαρκάρουν σαν να τους... έκλεψες κάτι»!

«ΣΠΟΝΤΕΣ» Γιαμάλ για Νιούκαστλ: «Παίρνεις την μπάλα και έρχονται να σε μαρκάρουν σαν να τους... έκλεψες κάτι»!

Ο Λαμίν Γιαμάλ πέταξε τις δικές του... «σπόντες» μετά το ισόπαλο 1-1 με τη Νιούκαστλ για το πρώτο ματς της φάσης των «16» του Champions League. Ο σταρ της Μπαρτσελόνα δεν βρήκε χώρους, όμως το εύστοχό του πέναλτι έσωσε τη βραδιά για την ομάδα του Φλικ. Στις δηλώσεις του στάθηκε στον τρόπο που μαρκάρουν στην Αγγλία και εξέφρασε μια απορία, με παράδειγμα τον Μπρούνο!

BEST OF THEMASPORTS