Ο Μικέλ Αρτέτα θέλει να βελτιώσει και άλλο την μεσαία γραμμή της ομάδας του και φαίνεται πως θέλει να δει τον Ζοάο Παλίνια με την φανέλα της Άρσεναλ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Ζοάο Παλίνια το καλοκαίρι έφτασε… μία ανάσα από την Bundesliga και την Μπάγερν Μονάχου, όμως η μεταγραφή του ακυρώθηκε λίγες ώρες πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Η Πρωταθλήτρια Γερμανίας φαίνεται πως ακόμη ενδιαφέρεται για τον Πορτογάλο μέσο, ωστόσο πλέον θα έχει και ανταγωνισμό από την Premier League.

Πιο συγκεκριμένα, η Άρσεναλ ενδιαφέρεται για τον Ζοάο Παλίνια και σύμφωνα με τον ειδικό στις μεταγραφές, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, τα «Κανόνια» θα πρέπει να δώσουν ένα μεγάλο ποσό για να αποκτήσουν τον 28χρονο παίκτης της Φούλαμ.

«Αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω σχετικά με τον Παλίνια, που ακούγεται τις τελευταίες μέρες στα Μέσα, είναι ότι υπάρχουν επίσης αγγλικές ομάδες που ενδιαφέρονται»είπε στο «Kick». «Μία από αυτές τις ομάδες είναι η Άρσεναλ. Είναι αλήθεια ότι η Άρσεναλ εκτιμά τον παίκτη. Υπάρχουν άνθρωποι στην ομάδα που θεωρούν τον Παλίνια πολύ καλό παίκτη. Είναι ένας από τους παίκτες που συζητήθηκαν εσωτερικά.

Άρσεναλ

Η Άρσεναλ ελπίζει να αποκτήσει τον Παλίνια

Υπάρχουν δύο ζητήματα. Το πρώτο είναι η ηλικία, δεν είναι ένας πολύ νέος παίκτης. Νομίζω ότι το επόμενο έτος θα είναι 29. Επίσης, η τιμή. Η Άρσεναλ δεν μπορεί να ξοδέψει αυτό το ποσό χρημάτων, κάτι σαν 70-80 εκατομμύρια λίρες, για έναν ακόμη μέσον μετά το μεγάλο ποσό που επενδύθηκε στον Ντέκλαν Ράις».

Θυμίζουμε πως σε συνέντευξη με την «Bild» τον περασμένο μήνα, ο διευθυντής αθλητικών δραστηριοτήτων της Μπάγερν, Κρίστοφ Φρόιντ, επιβεβαίωσε ότι ο σύλλογος συνεχίζει να ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Παλίνια. «Φυσικά, είναι ακόμα στον ραντάρ μας. Ο σύλλογος εργάστηκε εντατικά με τον Παλίνια το καλοκαίρι. Ήμουν εκεί για λίγο την τελευταία, περίεργη μέρα του μεταγραφικού παραθύρου. Αλλά δεν μπορείς ακόμα να πεις τι θα συμβεί».

Τέλος, η Άρσεναλ μπορεί να έχει ένα μικρό προβάδισμα στις προτιμήσεις του παίκτη, καθώς σε συνέντευξή του, ο Παλίνια τόνισε πως η Premier League είναι το καλύτερο Πρωτάθλημα στον κόσμο και αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο στυλ του παιχνιδιού του.

 

Sportsking.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Μισό λεπτό, θέλω να πω κάτι»: Η τελευταία ομιλία του Κλοπ στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 14:55

«Μισό λεπτό, θέλω να πω κάτι»: Η τελευταία ομιλία του Κλοπ στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν τους άφησε να φύγουν. Δεν μπορούσε να μην τους μιλήσει. Στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ. Για μία ακόμη φορά. Για τελευταία φορά. Ακόμη και αν οι φίλοι των «κόκκινων» ελπίζουν μελλοντικά πως ο Γιούργκεν Κλοπ, κάποια στιγμή, θα γυρίσει!

Ρόμα - Τζένοα 1-0: Ο Λουκάκου κλείδωσε την 6η θέση και την Ευρώπη για τους τζαλορόσι-ThemaSports
19/05 @ 23:50

Ρόμα - Τζένοα 1-0: Ο Λουκάκου κλείδωσε την 6η θέση και την Ευρώπη για τους τζαλορόσι

Μία χρυσή κεφαλιά του Ρομέλου Λουκάκου στο 79ο λεπτό ήταν αρκετή για να δώσει στην Ρόμα τη νίκη με 1-0 επί της Τζένοα και να της εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

La Liga: Η ματσάρα μεταξύ Βιγιαρεάλ και Ρεάλ είχε ήρωα τον Σέρλοθ-ThemaSports
19/05 @ 23:40

La Liga: Η ματσάρα μεταξύ Βιγιαρεάλ και Ρεάλ είχε ήρωα τον Σέρλοθ

Οι Βιγιαρεάλ και Ρεάλ προσέφεραν ένα παιχνίδι σκέτη διαφήμιση για την La Liga, με τους πρωταθλητές Ισπανίας να παίρνουν αβαντάζ τριά γκολ στο πρώτο μέρος αλλά το κίτρινο υποβρύχιο να παίρνει ισοπαλία 4-4 με τέσσερα γκολ του Σέρλοθ

Ίντερ - Λάτσιο 1-1: Ο Ντάμφρις δεν άφησε τους Ρωμαίους να χαλάσουν τη φιέστα τίτλου-ThemaSports
19/05 @ 21:05

Ίντερ - Λάτσιο 1-1: Ο Ντάμφρις δεν άφησε τους Ρωμαίους να χαλάσουν τη φιέστα τίτλου

Η Λάτσιο προηγήθηκε στο "Μεάτσα" με τον Καμάντα αλλά ο Ντάμφρις βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει για την Ίντερ λίγο πριν από το φινάλε (1-1), στο ματς με το οποίο οι νερατζούρι γιόρτασαν μαζί με το κοινό τους την πρόσφατη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έβαλε όλο το Άνφιλντ να φωνάζει το όνομα του νέου προπονητή, Άρνε Σλοτ-ThemaSports
19/05 @ 20:50

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έβαλε όλο το Άνφιλντ να φωνάζει το όνομα του νέου προπονητή, Άρνε Σλοτ

Μαγικές στιγμές ποδοσφαιρικού πολιτισμού εκτυλίχθηκαν στο Άνφιλντ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να βάζει όλο το γήπεδο να φωνάζει το όνομα του νέου προπονητή των "κόκκινων", Άρνε Σλοτ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ