Γιαννακόπουλος κατά διαιτησίας: «Σε 17 εκτός έδρας ματς με τον Ράντοβιτς, ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει 16 ήττες»

Γιαννακόπουλος κατά διαιτησίας: «Σε 17 εκτός έδρας ματς με τον Ράντοβιτς, ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει 16 ήττες»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στράφηκε κατά της διαιτησίας με την Εφές μέσω story, τονίζοντας πως συγκεκριμένα στα 17 εκτός έδρας ματς με διαιτητή τον Σρέτεν Ράντοβιτς, ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει 16 ήττες.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν εκμεταλλεύτηκε τις πολλές απουσίες της Εφές, πληγώθηκε από τα χαμένα ριμπάουντ και τα πολλά λάθη, και τελικά ηττήθηκε 71-68, με τον Μήτογλου να αστοχεί σε σουτ ισοφάρισης!

Μετά την αναμέτρηση, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επέκρινε γι' ακόμη μία φορά τη διαιτησία της Euroleague. Ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» αναφέρθηκε συγκεκριμένα στις τρεις βολές που κέρδισε ο Σέιν Λάρκιν από φάουλ του Τζέριαν Γκραντ, οι οποίες διαμόρφωσαν το 70-68 και έκριναν σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι.

Παράλληλα, ο Γιαννακόπουλος μίλησε προσωπικά για τον διαιτητή Σρέτεν Ράντοβιτς, τονίζοντας: «Στα 17 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού AKTOR με διαιτητή τον Ράντοβιτς, η ομάδα έχει 16 ήττες».

Δείτε τα ποσταρίσματα του Γιαννακόπουλου:



sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ριφιφί στο «Θεράμικα» από την επτάψυχη Εσπανιόλ!

Ριφιφί στο «Θεράμικα» από την επτάψυχη Εσπανιόλ!

Υπάρχει ζωή στην Εσπανιόλ! Ενάμιση μήνα μετά την τελευταία της νίκη η ομάδα από την Καταλονία, χαμογέλασε ξανά, κάνοντας το απόλυτο «ριφιφί» στην έδρα της Βιγιαρεάλ (0-1).