Μιλώντας στη σημερινή συνέντευξη Τύπου για τα σχέδια οικονομικής ενίσχυσης του ΑΠΟΕΛ, ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης αναφέρθηκε στο θέμα επενδυτή.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Όπως τόνισε, η ομάδα της Λευκωσίας θέλει επενδυτή καθαρό και όχι για ξέπλυμα χρήματος ή ότι άλλο.
Η ατάκα του:
«Ο ΑΠΟΕΛ θέλει επενδυτή που να είναι καθαρός, δεν θέλουμε επενδυτή ούτε για ξέπλυμα χρήματος, ούτε για τίποτα άλλο. Φτάνει να τηρεί τα κριτήρια που θα διασφαλίζει την πρωταγωνιστική πορεία του ΑΠΟΕΛ. Να μην έρθει απλά για να βάλει λεφτά για δύο χρόνια και να εξαφανιστεί, αλλά να έχει ένα μακροπρόθεσμο πλάνο για 10-20 χρόνια που να διασφαλίζει την εταιρεία, το σωματείο αλλά και το γηπεδικο».
Μια περίοδος προετοιμασίας που άρχισε από τις 24 του Μάη με καθημερινές προπονήσεις και ένα φιλικό αγώνα με τη Βουλγαρία έφτασε στον τέλος της για την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών, η οποία περιμένει πλέον την αναμέτρηση της Τρίτης με τη Ρουμανία για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2026.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/06 @ 13:34
Όλα δείχνουν ότι μετά από μια τριετία που παραχωρήθηκε δανεικός σε... τέσσερις ομάδες, ο Νικόλας Κούτσακος θα πάρει τη νέα σεζόν (2025-2026) την ευκαιρία που περίμενε υπομονετικά εδώ και πολύ καιρό για να αγωνιστεί στον ΑΠΟΕΛ.
06/06 @ 21:20
Ανάρτηση από τον ΑΠΟΕΛ για την παρουσία και τα γκολ του Κούτσακου και του Λαϊφη στο φιλικό της Εθνικής
06/06 @ 16:30
Ο Ματεο Σούσιτς μετά την αποχώρηση ΤΟΥ από τον ΑΠΟΕΛ επέστρεψε στην πατρίδα του για χάρη της Ζρίνσκι.
06/06 @ 10:04
Η σύζυγος του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Γιώργου Βασιλείου, η Ανδρούλα Βασιλείου ζητά κατεδάφιση του οικήματος του σωματείου ΑΠΟΕΛ.
06/06 @ 09:50
Τα γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα ο Βιντ Μπέλετς και ο ΑΠΟΕΛ του ευχήθηκε μέσω social media.
06/06 @ 09:21
Εξελίξεις αναμένονται στον ΑΠΟΕΛ όσο αφορά το ταξίδι του Πρόδρομου Πετρίδη στην Βραζιλία, με τον ίδιο να επέστρεψε Κύπρο.
BEST OF THEMASPORTS