Η διοίκηση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ παρέθεσε σήμερα (05/12) το πρωί στο προπονητικό κέντρο «Ta Meri Finance Αρχάγγελος», συνέντευξη Τύπου με θέμα την παρουσίαση προς τον κόσμο της Λευκωσιάτικης ομάδας, των δύο σχεδίων οικονομικής ενίσχυσης.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Εκτός από τον πρόεδρο της εταιρείας, Πρόδρομο Πετρίδη, στο πάνελ ήταν και οι Κυριάκος Ζιβανάρης, Νίκος Κουγιάλης, Χάρης Φωτίου.

Πρόδρομος Πετρίδης (Πρόεδρος Εταιρείας ΑΠΟΕΛ):

«Σήμερα έχουν συμπληρωθεί 10 χρόνια από τη μέρα που αναλάβαμε ως διοίκηση του ΑΠΟΕΛ. Η τελευταία δεκαετία κατέστησε το ΑΠΟΕΛ ως την πιο πετυχημένη ομάδα της Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια της θητείας μας, δημιουργήσαμε το πιο σύγχρονο προπονητικό κέντρο και δημιουργήσαμε επίσης σύγχρονο γήπεδο ακαδημιών στο Πασκάλ.

Δεν νομίζω να υπάρξει άλλη Κυπριακή ομάδα που να καταφέρει όσα κατάφερε ο ΑΠΟΕΛ από το 2000 και έπειτα.

Βρισκόμαστε σε μια ιδιαίτερη σημαντική στιγμής την τρέχουσα αγωνιστικής περίοδο. Η διοίκηση ποτέ δεν έχει κρυφτεί, υπάρχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα ρευστότητας. Για να μπορέσει η ομάδα να είναι ανταγωνιστική, χρειάζεται τη στήριξη όλων των ΑΠΟΕΛιστών.

Τα τελευταία χρόνια έγιναν πολλές προσπάθειες για εξεύρεσή επενδυτή. Θα το ξεκαθαρίσω, το δημοσίευμα που έχει βγει για πώληση Κυπριακής ομάδας, στο ΑΠΟΕΛ αναφέρεται. Ποτέ δεν το κρύψαμε.

Σήμερα θα εξαγγείλουμε δύο σχέδια οικονομικής ενίσχυσης. Από αυτά θα εξαρτηθεί και η εύρυθμη λειτουργία της ομάδας.

Το πρώτο σχέδιο ονομάζεται «Το μεγαλύτερο sold out στην ιστορία είναι ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ».

Αυτό θα είναι ένα εισιτήριο εικονικού αγώνα και κάθε εισιτήριο κοστίζει 20 ευρώ. Δεν υπάρχει περιορισμός στα πόσα εισιτήρια μπορεί να αγοράσει ο καθένας.

Στόχος είναι να ξεπεράσουμε τα 23 χιλιάδες εισιτήρια για να γεμίσουμε το μεγαλύτερο στάδιο της Κύπρου. Είναι ένας υψηλός στόχος που μόνο ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ μπορεί να πετύχει. Αυτό έχει ως στόχο να γίνει μέχρι τις 31/12/2023 και το σχέδιο θα τεθεί σε εφαρμογή από αύριο.

Το δεύτερο σχέδιο είναι για ΑΠΟΕΛίστες με μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα. Αφορά 500 άτομα που θα μπορούν να προσφέρουν 1000 ευρώ μηνιαίως για το επόμενο τρίμηνο.

Ήδη κάποια άτομα έχουν προσεγγιστεί, αλλά καλώ όσους θέλουν να συμμετάσχουν να επικοινωνήσουν στα γραφεία, είτε με τη φόρμα που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Για πιθανό επενδυτή και τα έσοδα: «Πήγαμε σε εμπόλεμη κατάσταση με ενδιαφερόμενο επενδυτή από την Ουκρανία. Μας έλεγαν αν είμαστε τρελοί. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να προχωρήσει. Έχουμε κι άλλους που προσπαθούμε. Δεν θέλουμε επενδυτή ούτε για ξέπλυμα χρήματος ούτε για τίποτα άλλο. Φτάνει να τηρεί τα κριτήρια που θα διασφαλίζει την πρωταγωνιστική πορεία του ΑΠΟΕΛ. Με διάφορες ενέργειες και προσπάθειες που κάναμε σαν συμβούλιο, έχουμε ξεπεράσει τα 8 εκατομμύρια σε έσοδα. Δεν είμαστε ούτε Ουκρανοί, ούτε Ρώσοι, είμαστε αγνοί ΑΠΟΕΛίστες».

Για το μπάτζετ: «Ήρθαν και μας βρήκαν τα μπάτζετ που είχαμε εμείς πριν μερικά χρόνια. Με την πρώτη εισδοχή μας στους ομίλους, από 4-5 εκατομμύρια που είχαμε, αναγκαστήκαμε να το διπλασιάσουμε. Σήμερα αν εμείς έχουμε 12 εκατομμύρια, άλλες ομάδες έχουν κατά 30-40% μεγαλύτερο σύμφωνα με τις καταστάσεις που δημοσίευσε πριν από καιρό η ΚΟΠ».

Κυριάκος Ζιβανάρης (Πρόεδρος Σωματείου):

«Δεν είναι ώρα για να ρίξουμε ευθύνες, είναι ώρα να στηρίξουμε την ομάδα, μας χρειάζεται το ΑΠΟΕΛ. Είναι ξεκάθαρο ότι από αυτή την προσπάθεια χρειαζόμαστε δύο εκατομμύρια και ξεκάθαρα θα πάνε στο payroll των παικτών. Θέλουμε όλο τον κόσμο δίπλα μας, από τους πιο μικρούς μέχρι τους πιο μεγάλους».

Δείτε ολόκληρη τη διάσκεψη στο πιο κάτω βίντεο - Πατήστε ΕΔΩ

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κβίλι: «Κλωτσά» το τρελό πακέτο του Άρη; -ThemaSports
17/05 @ 08:04

Κβίλι: «Κλωτσά» το τρελό πακέτο του Άρη;

Το προηγούμενο διήμερο, όλες οι πληροφορίες έλεγαν ότι ο Κβιλιτάια, λέει "ναι" στο κάλεσμα του Άρη και στο «τρελό πακέτο» οικονομικής προσφοράς που του έκανε ο ιδιοκτήτης της ομάδας.

Ισπανικό μοντέλο-ThemaSports
16/05 @ 22:00

Ισπανικό μοντέλο

Ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται να μπει σε μία νέα εποχή για πρώτη φορά στην ιστορία του

Γέλια Ντονγκαλά και δυσαρέσκεια Μπεν για τα βραβεία του ΠΑ.Σ.Π.: «Πως είναι δυνατόν;» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
16/05 @ 09:11

Γέλια Ντονγκαλά και δυσαρέσκεια Μπεν για τα βραβεία του ΠΑ.Σ.Π.: «Πως είναι δυνατόν;» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, Ντονγκαλά και Μπεν, εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους στα social media για τα βραβεία του ΠΑ.Σ.Π.

ΚΒΙΛΙΤΑΙΑ στο {TS}: «Είναι πολύ σημαντικό που κατακτήσαμε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
15/05 @ 21:24

ΚΒΙΛΙΤΑΙΑ στο {TS}: «Είναι πολύ σημαντικό που κατακτήσαμε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις στην κάμερα του ThemaSports έκανε ο ποδοσφαιριστής του πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ, Γκιόργκι Κβιλιτάια, ο οποίος είναι παρών στην αποψινή εκδήλωση για τα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023-2024.

Μαρκίνιος μέχρι το 2028-ThemaSports
15/05 @ 12:00

Μαρκίνιος μέχρι το 2028

Για πάντα στον ΑΠΟΕΛ ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Μαρκίνιος

Ο Μερκής για την διαχείριση της κριτικής και των Social Media (VIDEO)-ThemaSports
15/05 @ 11:09

Ο Μερκής για την διαχείριση της κριτικής και των Social Media (VIDEO)

Για την μεγάλη ανάσα που παίρνουν στον ΑΠΟΕΛ, τερματίζοντας την «ξηρασία» μιας πενταετίας σε κατακτήσεις τίτλων, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μερκής.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ