Παπάς ενόψει «αιωνίου»: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τη νίκη απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο»

Παπάς ενόψει «αιωνίου»: «Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τη νίκη απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο»

Δηλώσεις του Κανάρη Παπά, λίμπερο της Ομόνοιας, ενόψει του ντέρμπι «αιωνίων».

Αναλυτικά:

Εντός έδρας υποχρέωση έχει απόψε η ομάδα πετόσφαιρας των Ανδρών, καθώς για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ.

Ο λίμπερο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Κανάρης Παπάς, μίλησε στην ιστοσελίδα μας για τον αγώνα με τους «γαλαζοκίτρινους», την πορεία στη φετινή σεζόν και έκανε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια των πετοσφαιριστών.

«Είναι ένα ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, όμως στόχος για εμάς είναι η νίκη με “καθαρό” σκορ. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι στον στόχο, να παίξουμε το βόλεϊ που ξέρουμε για να πάρουμε τη νίκη. Ανεξάρτητα από την πορεία του αντιπάλου στο πρωτάθλημα, εμείς κοιτάμε το δικό μας παιχνίδι και πώς θα πετύχουμε τον στόχο μας», δήλωσε αρχικά ο Παπάς.

Και πρόσθεσε: «Αρχίσαμε πολύ καλά τη σεζόν. Αυτός ήταν και ο στόχος μας εξ αρχής. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πανηγυρίσουμε και φέτος το νταμπλ».

Καταλήγοντας, ο πετοσφαιριστής της ομάδας μας, τόνισε: «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Να στηρίξει τις προσπάθειες μας και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τη νίκη απέναντι στον “αιώνιο” αντίπαλο».

Μετά από πέντε αγώνες η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα με 14 βαθμούς.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Ελευθέρια» και θα αρχίσει στις 20:00.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μέγα κάζο για τον Άγιαξ, έφαγε 6άρα από την Άλκμααρ και αποκλείστηκε από το Κύπελλο!

Μέγα κάζο για τον Άγιαξ, έφαγε 6άρα από την Άλκμααρ και αποκλείστηκε από το Κύπελλο!

Με τον Τρόι Πάροτ να κάνει όργια με χατ-τρικ και ασίστ, η Άλκμααρ συνέτριψε με το εκκωφαντικό 6-0 τον αποκαρδιωτικό Άγιαξ και προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ολλανδίας!