Για όλα τα θέματα που αφορούν τη Νέα Σαλαμίνα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM, ο εκπρόσωπος Τύπου των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Καζαμίας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ανακοίνωση της ομάδας: «Συγχαρητήρια στην Πάφο για τη δίκαιη νίκη της, εμείς προσπαθήσαμε και δεν τα καταφέραμε. Δυστυχώς όλα αυτά μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα μετά τα επεισόδια, εμείς θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλα κύλησαν ομαλά και με αθλητοπρέπεια στον αγωνιστικό χώρο, όμως για ακόμη μια φορά γίναμε μάρτυρες σε γεγονότα που δεν θέλουμε να σχετίζονται με τη Νέα Σαλαμίνα. Εμείς οφείλουμε και θα ταυτοποιήσουμε τα άτομα που θα αποκλειστούν από το γήπεδο μας. Είναι αυτονόητο το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να βλέπει την ομάδα του και με υγεία και ασφάλεια να φεύγει από το γήπεδο. Εκτός αγωνιστικού χώρου πήγαν στραβά τα πράγματα και αυτό μας προβληματίζει, δεν θα μείνουμε στη λεκτική καταδίκη, θα λάβουμε μέτρα μετά από αυτές τις ξένες για τη Νέα Σαλαμίνα καταστάσεις. Και πέρσι είχαμε λάβει κάποια μέτρα και είχαν αποτέλεσμα, η Νέα Σαλαμίνα πέρσι κλήθηκε να πληρώσει 55 χιλιάδες ευρώ σε πρόστιμα από παραπομπές, φέτος δεν προδίκαζε κάτι το τι θα γινόταν χτες. Είχαμε ένα αθλητοπρεπέστατο παιχνίδι χωρίς κανένα πρόβλημα και είδαμε μετά αυτά τα έκτροπα. Είναι ακατανόητο, δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία, αυτοί που τα έκαναν δεν πρόκειται να ξαναμπούν στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή». Δεν επιτρέπονται αυτά τα πράγματα, ούτε υπάρχει δικαιολογία. Ο καθένας έπρεπε να φύγει να πάει σπίτι του με την υγεία του. Δεν είναι αυτή η Νέα Σαλαμίνα».

Για τη ρίψη φωτοβολίδας εν ώρα παιχνιδιού: «Δεν υπήρχε πρόκληση, οι παίκτες όπως και η διαιτητική ομάδα δεν έδωσαν δικαιώματα και αντιδράσαμε εκείνη την στιγμή. Θα πρέπει να ανακτήσουμε τον έλεγχο εκτός γηπέδου άμεσα».

Για το αγωνιστικό: «Ήταν πολύ καλή η Πάφος, εμείς προσπαθήσαμε να αμυνθούμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε, ούτε να κρατήσουμε το μηδέν. Δεν στάθηκε ο προπονητής στις απουσίες, αφού η Νέα Σαλαμίνα έχει πολλούς ικανούς ποδοσφαιριστές. Πλέον βλέπουμε τον πολύ δύσκολο αγώνα της Κυριακής».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαργκάσα: «Δεν ήταν δική μου απόφαση η αποχώρηση από τη Νέα Σαλαμίνα»-ThemaSports
20/05 @ 12:58

Μαργκάσα: «Δεν ήταν δική μου απόφαση η αποχώρηση από τη Νέα Σαλαμίνα»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Ρενάτο Μαργκάσα, ο οποίος αποχώρησε από τη Νέα Σαλαμίνα, όπου ανάμεσα σε άλλα, κατείχε τη θέση του chief scouter.

Έδωσε τα χέρια με Τίτο Προκοπίου και... βγήκε το φιρμάνι!-ThemaSports
18/05 @ 10:15

Έδωσε τα χέρια με Τίτο Προκοπίου και... βγήκε το φιρμάνι!

Την ανακοίνωση της συνεργασίας της με τον νεαρό Κύπριο ακραίο επιθετικό, Τίτο Προκοπίου ανακοίνωσε η Νέα Σαλαμίνα.

Ανανέωση με Σπυριδάκη!     -ThemaSports
17/05 @ 18:19

Ανανέωση με Σπυριδάκη!

Η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον Δημήτρη Σπυριδάκη.

Δωδεκάδα αποχωρήσεων στη Νέα Σαλαμίνα (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)-ThemaSports
15/05 @ 22:08

Δωδεκάδα αποχωρήσεων στη Νέα Σαλαμίνα (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Νέας Σαλαμίνας:

Κίσσας: «Ήρθα σαν ένας άγνωστος στη Νέα Σαλαμίνα, αλλά φεύγω σαν φίλος»-ThemaSports
14/05 @ 12:30

Κίσσας: «Ήρθα σαν ένας άγνωστος στη Νέα Σαλαμίνα, αλλά φεύγω σαν φίλος»

Δηλώσεις στο ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 έκανε ο Τάσος Κίσσας μετά την αποχώρηση του από την Νέα Σαλαμίνα

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Εργαζόμενοι χάρισαν το μεροκάματο τους στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς!-ThemaSports
14/05 @ 10:53

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Εργαζόμενοι χάρισαν το μεροκάματο τους στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς!

Η Νέα Σαλαμίνα με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τους εργαζόμενους της ομάδας ασφαλείας που εργάστηκαν αφιλοκερδώς στον τελευταίο αγώνα της σεζόν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ