Ο Ζάιρο σκόραρε το δεύτερο γκολ της Πάφου στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα και κλείδωσε το πολύτιμο τρίποντο για την ομάδα του, φτάνοντας στα 10 γκολ στο πρωτάθλημα σε 13 αγωνιστικές!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Είναι φυσικά ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, ενώ βρίσκεται μαζί με τον Φραν Σολ της ΑΕΚ, στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ!

Το σημερινό τέρμα ήταν το 38ο του Βραζιλιάνου «killer» με τα χρώματα της Πάφος FC σε πρωτάθλημα και κύπελλο, από τη σεζόν 2021-2022 που αγωνίζεται στο νησί μας!

Μάλιστα, στο αποψινό ματς στο «Αμμόχωστος», σκόραρε για πρώτη φορά σε βάρος της Νέας Σαλαμίνας!

Δείτε τη σχετική λίστα με τα γκολ του Ζάιρο:

Να σημειωθεί ότι ο Ζάιρο έπαιξε και στα 13 ματς της ομάδας του στον Α΄ γυρο και σε όλα ήταν στο αρχικό σχήμα και είναι ο αναμφισβήτητος ηγέτης της επιθετικής γραμμής της Πάφου, όμως... δεν είναι μόνος του, αφού και άλλοι παίκτες των «κυανολεύκων» βοηθούν στο σκοράρισμα, αλλά και στον τομέα των ασίστ!

Ολοκληρώνοντας τον πρώτο γύρο με 29 πόντους και με μπαλάρα στα περισσότερα ματς, η Πάφος FC του Χουάν Κάρλος Καρσέδο, δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ για να κάνει το... επόμενο και μεγαλύτερο βήμα για να γράψει ιστορία, με τον Ζάιρο μπροστάρη.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαζί με το κύπελλο -ThemaSports
19/05 @ 19:40

Μαζί με το κύπελλο

Ομαδική φωτογράφηση με το κύπελλο είχαν άπαντες στην Πάφο

Μήνυμα Γκολντάρ-ThemaSports
19/05 @ 18:48

Μήνυμα Γκολντάρ

Ανάρτηση στα σοσιαλ μίντια από τον αμυντικό της Πάφου

Παραμένει ΨΗΛΑ ο πήχης: Ο επόμενος μεγάλος στόχος της Πάφου... μέχρι τον επόμενο!-ThemaSports
19/05 @ 15:31

Παραμένει ΨΗΛΑ ο πήχης: Ο επόμενος μεγάλος στόχος της Πάφου... μέχρι τον επόμενο!

Το ρόδι έσπασε, η Πάφος όχι μόνο βγήκε Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία της, αλλά κατέκτησε και το πρώτο της τρόπαιο, νικώντας με εμφατικό τρόπο την Ομόνοια στον ψεσινό τελικό κυπέλλου!

Τρομερό ξέσπασμα Ντουμπόφ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
19/05 @ 13:31

Τρομερό ξέσπασμα Ντουμπόφ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο εκ των ιδιοκτητών της Πάφος FC, Ρομάν Ντουμπόφ, ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός μετά το τέλος του τελικού κυπέλλου κόντρα στην Ομόνοια, πανηγυρίζοντας σαν μικρό παιδί την κατάκτηση του τίτλου!

Πάφος FC: Οι... φωτοβολίδες που έφεραν το Κύπελλο! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
19/05 @ 20:00

Πάφος FC: Οι... φωτοβολίδες που έφεραν το Κύπελλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν ο Τάνκοβιτς πετύχαινε στις καθυστερήσεις του επαναληπτικού ημιτελικού κόντρα στον Απόλλωνα στο «Αλφαμέγα» εκείνη τη... μυθική γκολάρα και έδωσε στην Πάφο την ιστορική πρόκριση στον τελικό, πολλοί είπαν και όχι άδικα όπως αποδείχθηκε, ότι ήταν σημάδι τίτλου!

Γι' αυτό ο τελικός είναι... «άλλο» παιχνίδι - Πήρε ΑΡΙΣΤΑ και στην πνευματική προετοιμασία ο Καρσέδο-ThemaSports
19/05 @ 22:00

Γι' αυτό ο τελικός είναι... «άλλο» παιχνίδι - Πήρε ΑΡΙΣΤΑ και στην πνευματική προετοιμασία ο Καρσέδο

Στις προηγούμενες τέσσερις «μονομαχίες» τους στο πρωτάθλημα, η παρτίδα ήταν ισόπαλη για Ομόνοια και Πάφο, αφού μετρούσαν από μία νίκη (εκτός έδρας) στην πρώτη φάση και δύο ισοπαλίες στα πλέι-οφ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ