Η Μπαρτσελόνα σκέφτεται να… διώξει τον Λεβαντόφσκι – Η ειδική ρήτρα στο συμβόλαιό του!

Η Μπαρτσελόνα σκέφτεται να… διώξει τον Λεβαντόφσκι – Η ειδική ρήτρα στο συμβόλαιό του!

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως σκέφτεται το ενδεχόμενο να λύσει το συμβόλαιο του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, λόγω μίας ρήτρας που υπάρχει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Sport», φαίνεται πως υπάρχει μια ρήτρα διακοπής στο συμβόλαιο του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που σημαίνει ότι το συμβόλαιό του μπορεί να τερματιστεί από την Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με την ρήτρα, αν ο Πολωνός επιθετικός δεν ξεκινήσει ή δεν παίξει για περισσότερα από 45 λεπτά σε ένα παιχνίδι, σε πάνω από 55% των παιχνιδιών αυτής της σεζόν, η Μπαρτσελόνα έχει τη δυνατότητα να τερματίσει το συμβόλαιο του Λεβαντόφσκι και έτσι να… εξοικονομήσει εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν έχει να ξεχωρίσει την φετινή αγωνιστική σεζόν με την φανέλα της Μπαρτσελόνα, παρά τα νούμερα που έχει σε γκολ και σε ασίστ. Όταν ο έμπειρος επιθετικός υπέγραψε από την Μπάγερν Μονάχου, φέρνοντας μαζί του αρκετά υψηλές προσδοκίες, κατάφερε να βοηθήσει την Μπαρτσελόνα να επιστρέψει στους τίτλους και να κατακτήσει την La Liga.

Ωστόσο, οι κακές εμφανίσεις της Μπαρτσελόνα φέτος οφείλονται σε ένα σημαντικό βαθμός και στον Λεβαντόφσκι, ο οποίος δεν έχει προσφέρει όσα περίμεναν φέτος στον σύλλογο, με τις αποδόσεις του να έχουν αρκετά… σκαμπανεβάσματα. Με τον επιθετικό να είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της Μπαρτσελόνα και με τα γνωστά οικονομικά προβλήματα του συλλόγου, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξουν σκέψεις για την λύση του συμβολαίου του Πολωνού.

Μπαρτσελόνα

Το μέλλον του «Λέβα» στην Μπαρτσελόνα δεν είναι σίγουρο

Ο Λεβαντόφσκι κέρδισε το Βραβείο Πιτσίτσι πέρυσι, που δίνεται στον πρώτο σκόρερ του Πρωταθλήματος, ενώ έγινε ο πρώτος παίκτης από το 2008 που το κερδίζει χωρίς να ευστοχήσει από την άσπρη βούλα. Σημειώνεται πως φέτος πρώτος σκόρερ μέχρι τώρα είναι ο Τζουντ Μπέλινγχαμ.

 

 

Ρεαλιστικά, εκτός απροόπτου και τραυματισμών, ο Λεβαντόφσκι θα ξεκινήσει ή θα παίξει περισσότερο από 45 λεπτά σε πάνω από 55% των αγώνων της Μπαρτσελόνα. Ο επιθετικός αποτελεί τον κορυφαίο σκόρερ της ομάδας φέτος και είναι σημαντικό κομμάτι των σχεδίων της ομάδας για την φετινή χρονιά.

Sportsking.gr

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Οι δύο ηλικίες όπου η γήρανση επιταχύνεται απότομα

Οι δύο ηλικίες όπου η γήρανση επιταχύνεται απότομα

Μελέτη σε άτομα ηλικίας 25 έως 75 ετών αποκαλύπτει ότι η γήρανση δεν εξελίσσεται σταδιακά, αλλά επιταχύνεται απότομα σε δύο συγκεκριμένες ηλικίες.