Η σύντροφος του Filip Petrusev ήταν η πρώτη που «άναψε φωτιές» για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.
Ακολουθήστε μας στο Google news![](https://themasports.tothemaonline.com/assets/images/gnews.svg)
Ο Filip Petrusev αποτέλεσε την τελευταία μεταγραφή του Ολυμπιακού για τη φετινή σεζόν, καθώς αμέσως μετά το πέρας δύο ημερών από την αποδέσμευσή του από τους Σακραμέντο Κινγκς, ο Σέρβος εντάχθηκε στην ομάδα του Πειραιά. Μαζί του, ο Petrusev φέρνει στο λιμάνι και την πανέμορφη σύντροφό του, Tiana Sumakovic, η οποία πρόλαβε και έγινε αγαπητή στο στρατόπεδο των ερυθρολεύκων, πριν ακόμα κλείσει η μεταγραφή.
Το follow που άναψε φωτιές στο λιμάνι
Συγκεκριμένα, όσο ακόμα ο Filip Petrusev βρισκόταν στις ΗΠΑ και πριν ακόμα καλά-καλά γραφτεί το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την περίπτωσή του, η 28χρονη έκανε follow στο Instagram τη σελίδα της ομάδας, κάτι που έγινε αντιληπτό από τους φίλους της. Πολλές φορές το follow δεν σημαίνει τίποτα, όμως όπως αποδείχθηκε στην περίπτωση του Σέρβου ψηλού, μπορεί να σημαίνει και τα πάντα.
Λίγες ημέρες αργότερα ο Petrusev έφτανε στην Αθήνα και η συμπατριώτισσά του, η οποία τον ακολουθεί παντού, αλλά δεν είχε καταφέρει να βρεθεί στο Σακραμέντο, θα μπορεί να είναι μαζί του, ούσα παράλληλα λίγες ώρες μακριά και από την οικογένειά της.
Η Tiana Sumakovic έχει βρεθεί αρκετές φορές στην Ελλάδα, ενώ το καλοκαίρι έζησε μαζί με τον σύντροφό της εφιαλτικές στιγμές, καθώς βρισκόταν στη Ρόδο, την περίοδο των μεγάλων πυρκαγιών του νησιού.
Αν και έχει ρίζες και από την Ελβετία, έχει ζήσει όλα τα χρόνια της στο Βελιγράδι και έχει τελειώσει χρηματοοικονομικά στην πρωτεύουσα της Σερβίας, ενώ βρίσκεται στο πλευρό του Filip Petrusev από τη σεζόν του στην Mega Basket, εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια. Μάλιστα την 1η Δεκέμβρη είχε τα γενέθλιά της και είναι πέντε χρόνια μεγαλύτερη από τον νέο ψηλό του Ολυμπιακού.
Πλέον προστίθεται και εκείνη στην εξέδρα που έχουν χτίσει οι σύντροφοι των παικτών του Ολυμπιακού, με τις Beril McKissic, Nicole Berry και Estrella Nouri να την υποδέχονται στο ΣΕΦ πιθανότατα στον αγώνα της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.
oneman.gr
Με μοναδικό στόχο το τρίτο σερί τρίποντο για περάσει στην 3η θέση και να εκμεταλλευτεί το όποιο αποτέλεσμα προκύψει στο Κυριακάτικο (09/02, 19:00) ντέρμπι Άρης-ΑΕΚ, η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει απόψε (19:00) στην Περιστερώνα την ουραγό Ομόνοια 29Μ για την 22η αγωνιστική, σε ένα... ιδιαίτερο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/02 @ 23:59
Αμέσως μετά την εντυπωσιακή νίκη του Παναθηναϊκού επί της Εφές, ο Κώστας Σλούκας χάθηκε στην αγκαλιά της συζύγου του, Μαρία Δαρσινού.
06/02 @ 23:23
Ο Παναθηναϊκός AKTOR συνέτριψε την Εφές στο «καυτό» ΟΑΚΑ, με τον Κέντρικ Ναν να πραγματοποιεί μια μυθική βραδιά με 36 πόντους.
06/02 @ 23:08
Με τον Ναν να κάνει ξανά… όργια, ο Παναθηναϊκός γκάζωσε στην τέταρτη περίοδο και τελικά πανηγύρισε τη νίκη με 104-89 επί της Εφές στο κατάμεστο ΟΑΚΑ!
06/02 @ 22:54
Η αντίδραση του Γιώργου Μπαρτζώκα όταν κατάλαβε πως ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει απέναντι στον Παναθηναϊκό.
06/02 @ 17:15
Κατάμεστο θα είναι το ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση που δίνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Αναντολού Εφές, για την 26η αγωνιστική της Euroleague.
05/02 @ 23:24
Έχοντας τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησής του με την Παρί, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε νίκη-δήλωση με 90-73 και συνεχίζει ακάθεκτος στην κορυφή της Ευρωλίγκας!
BEST OF THEMASPORTS