Η Μπενφίκα προηγήθηκε 3-0 στο ημίχρονο κόντρα στα… δεύτερα της Ίντερ, αλλά οι «νερατζούρι» με φοβερή αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος πήραν τον βαθμό (3-3). Ισόπαλο χωρίς σκορ το Σοσιεδάδ-Ζάλτσμπουργκ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Την... χάλασε στην Μπενφίκα η Ίντερ!

Οι Πορτογάλοι βρίσκονταν μπροστά στο φάσμα της πρώτης τους νίκης στο φετινό Champions League, αφού προηγήθηκαν με 3-0 στο ημίχρονο κόντρα στα... δεύτερα που κατέβασε στο ματς ο Σιμόνε Ιντζάγκι.

Παρόλα αυτά, οι «νερατζούρι» με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος κατάφεραν να μείνουν όρθιοι και αήττητοι στον όμιλο, παίρνοντας την ισοπαλία με το εντυπωσιακό 3-3.

Την ίδια ώρα, στο άλλο ματς του ομίλου η Σοσιεδάδ έμεινε στο 0-0 με την Ζάλτσμπουργκ και τα πάντα έμειναν ρευστά και... απαράλλακτα!

Αυτό σημαίνει πως στην τελευταία αγωνιστική στο «Τζουζέπε Μεάτσα» θα κριθεί η πρωτιά ανάμεσα σε Ίντερ και Σοσιεδάδ, με τους Βάσκους να υπερτερούν αυτή τη στιγμή στο goal average, ενώ θα κριθεί στην Αυστρία και η 3η θέση, όπου η Ζάλτσμπουργκ υποδέχεται την Μπενφίκα και ψάχνει δύο αποτελέσματα σε αντίθεση με τους Πορτογάλους που θέλουν μόνο νίκη.

Η 5η αγωνιστική:
Μπενφίκα-Ίντερ 3-3
(5’, 12’, 34’ Ζοάο Μάριο – 51’ Αρναούτοβιτς, 58’ Φρατέζι, 72’ πέν. Σάντσες)

Σοσιεδάδ-Ζάλτσμπουργκ 0-0

Η 6η αγωνιστική:
Ζάλτσμπουργκ-Μπενφίκα
Ίντερ-Σοσιεδάδ

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:

Μπενφίκα-Ίντερ 3-3
Ο Σιμόνε Ιντζάγκι επέλεξε να παρατάξει την Ίντερ με 10 αναπληρωματικούς, αφήνοντας στο αρχικό σχήμα μόνο τον Ατσέρμπι. Κάτι που φάνηκε μέσα στο γήπεδο, με τους «νερατζούρι» να μην έχουν χημεία και να την… πατάνε απέναντι στη «διψασμένη» Μπενφίκα που αναζητούσε το πρώτο της τρίποντο.

Ο Ζοάο Μάριο, μάλιστα, έμοιαζε σαν να θέλει να πάρει εκδίκηση απέναντι στην πρώην ομάδα του, αφού μέχρι το 12ο λεπτό είχε προλάβει να πετύχει ντοπιέτα για το 2-0 των «αετών». Λίγο αργότερα δε και συγκεκριμένα στο 34’, ο Ζοάο Μάριο σκόραρε ξανά για να πετύχει χατ-τρικ και να γράψει το εμφατικό 3-0 του ημιχρόνου.

Όλα έδειχναν πως η Ίντερ θα γνώριζε μια βαριά ήττα στο «Ντα Λουζ», παρότι ήταν αδιάφορη. Ωστόσο, έβγαλε αντίδραση και έφτασε σε ένα απίθανο come-back. Πρώτα, ο Αρναούτοβιτς στο 51’ μείωσε στο σκορ και επτά λεπτά αργότερα ο Αλέξις Σάντσες έφερε τους «νερατζούρι» σε απόσταση αναπνοής. Κουαδράδο, Τιράμ και Μπαρέλα μπήκαν στο παιχνίδι στη συνέχεια, η Ίντερ ανέβασε ακόμη περισσότερο την πίεσή της και τελικά βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 72’ με πέναλτι για το 3-3!

Ο Αντόνιο Σίλβα στο 86’, μάλιστα, άφησε την Μπενφίκα με παίκτη λιγότερο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι στο 90’+3’ με τον Μπαρέλα και εν τέλει παρότι μέχρι το 9ο λεπτό των καθυστερήσεων κυνήγησαν την ανατροπή, συμβιβάστηκαν με τον βαθμό.

Σοσιεδάδ-Ζάλτσμπουργκ 0-0
Στο «Ανοέτα», το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του έμοιαζε σαν ένας επιθετικός μονόλογος της Σοσιεδάδ η οποία είχε κλείσει στο μισό γήπεδο την Ζάλτσμπουργκ και την πίεζε για να βρει το γκολ, με τους Αυστριακούς να ψάχνονται στην κόντρα-επίθεση. Ο Ογιαρθάμπαλ στο 10’ απείλησε, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Νενέ απάντησε στις φάσεις για λογαριασμό της Ζάλτσμπουργκ.

Ογιαρθάμπαλ ξανά, Ζακαριάν, Τουριέντες έφτιαξαν μερικές ακόμη μεγάλες φάσεις, αλλά το γκολ για τους γηπεδούχους δεν ήρθε παρότι οι τελικές ήταν 10-2! Μια από τα ίδια και στο δεύτερο μέρος, με τους Βάσκους να κυριαρχούν, ο Κούμπο να μπαίνει και αυτός στην εξίσωση, αλλά ο κίπερ των φιλοξενούμενων, Σλάγκερ ήταν σε μεγάλο βράδυ και κράτησε… μόνος του το 0-0 ως το φινάλε για την Ζάλτσμπουργκ, η οποία κρατάει τα χέρια της την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Europa League.

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Αποθέωση στην άφιξη του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Youth League! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
23/04 @ 16:02

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Αποθέωση στην άφιξη του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Youth League! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι φίλοι του Ολυμπιακού αποθέωσαν την ομάδα που κατέκτησε το Youth League στη Γενεύη.

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε πως η Κ-19 του Ολυμπιακού «ΔΙΕΛΥΣΕ» τη Μίλαν και έγινε... Πρωταθλήτρια Ευρώπης!-ThemaSports
23/04 @ 12:41

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε πως η Κ-19 του Ολυμπιακού «ΔΙΕΛΥΣΕ» τη Μίλαν και έγινε... Πρωταθλήτρια Ευρώπης!

Δείτε από τη Cytavision, τα στιγμιότυπα του τελικού του UEFA Youth League ανάμεσα στις ομάδες Κ-19 του Ολυμπιακού και της Μίλαν, όπου οι νεαροί «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-0 και αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ευρώπης!

Οι θρύλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που θαύμασαν τα πιτσιρίκια του Ολυμπιακού-ThemaSports
23/04 @ 10:02

Οι θρύλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που θαύμασαν τα πιτσιρίκια του Ολυμπιακού

Μεγάλες μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ήταν μεταξύ των θεατών που παρακολούθησαν τον τελικό του Youth League με θριαμβευτή τον Ολυμπιακό απέναντι στη Μίλαν (3-0).

Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά-ThemaSports
23/04 @ 08:49

Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά

Η Κ19 του Ολυμπιακού έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα στα χρονικά που κατέκτησε διοργάνωση της UEFA και ο Δημήτρης Χριστοφιδέλλης γράφει για τους θρυλικούς μπέμπηδες που έδωσαν όραμα και ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά.

Τα ΑΣΤΕΡΙΑ του σήμερα και του αύριο: Αυτοί είναι οι φοβεροί νεαροί του Ολυμπιακού που ΤΡΕΛΑΝΑΝ την Ευρώπη!-ThemaSports
21/04 @ 11:39

Τα ΑΣΤΕΡΙΑ του σήμερα και του αύριο: Αυτοί είναι οι φοβεροί νεαροί του Ολυμπιακού που ΤΡΕΛΑΝΑΝ την Ευρώπη!

Δείτε το αγωνιστικό προφίλ των ποδοσφαιριστών της K19 του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τη Δευτέρα, απέναντι στην Μίλαν, το τρόπαιο του Youth League.

Με πέντε ομάδες στο επόμενο Champions League η Ιταλία!-ThemaSports
19/04 @ 12:06

Με πέντε ομάδες στο επόμενο Champions League η Ιταλία!

Τα χθεσινά (18/04) αποτελέσματα σε Europa League και Europa Conference League οριστικοποίησαν την παρουσία πέντε ομάδων από την Ιταλία στο νέο Champions League!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ