Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τη ματσάρα με τη Νάπολι (4-2), κλειδώνοντας την πρώτη θέση του ομίλου και στέλνοντας τους «παρτενοπέι» σε ματς «τελικό» με την Μπράγκα, η οποία έμεινε στο 1-1 με την Ουνιόν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Την πρόκριση στα νοκ άουτ του φετινού Champions League εξασφάλισε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μετά από απίθανη ματσάρα στο «Μπερναμπέου» επιβλήθηκε 4-2 της Νάπολι για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του θεσμού!

Αποτέλεσμα με το οποίο οι «μερένχες» έκαναν το «5 στα 5» στον 3ο όμιλο και εξασφάλισαν την πρώτη θέση του 3ου ομίλου, στέλνοντας τους «παρτενοπέι» σε ματς «τελικό» για την πρόκριση στην τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Μπράγκα!

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Μπράγκα και Ουνιόν Βερολίνου έμειναν στο 1-1 στην Πορτογαλία, με τους Γερμανούς να παραμένουν - έστω και μαθηματικά αφού αντιμετωπίζουν τη Ρεάλ στο φινάλε - ζωντανοί στο κυνήγι της 3ης θέσης που οδηγεί στο Europa League.

Η 5η αγωνιστική:
Ρεάλ Μαδρίτης-Νάπολι 4-2
(11' Ροντρίγκο, 22' Μπέλιγχαμ, 84' Παζ, 90+4' Χοσελού - 9' Σιμεόνε, 47' Αγκουίσα)

Μπράγκα-Ουνιόν Βερολίνου 1-1
(51' Τζαλό - 42' Γκοσένς)

Η τελευταία αγωνιστική (12/12)
Ουνιόν Βερολίνου-Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)
Νάπολι-Μπράγκα (22:00)

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου:

Στο παιχνίδι που διεξήχθη στη Μαδρίτη, η Νάπολι μπήκε δυνατά στο ματς, σοκάροντας τους «μερένχες» με τέρμα του Σιμεόνε στο 9'. Παρά το αρχικό σοκ, η Ρεάλ ανέτρεψε γρήγορα την κατάσταση, με τους Ροντρίγκο και Μπέλιγχαμ να «χτυπούν» στο 11' και το 22' αντίστοιχα για το 2-1 των γηπεδούχων! Όπως και στο πρώτο ημίχρονο, έτσι και στην επανάληψη, οι «παρτενοπέι» βρήκαν εκ νέου τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Ανγκουίθα (47'), ξαναμπαίνοντας στη διεκδίκηση του ματς.

Η Ρεάλ συνέχισε πάντως να έχει τον έλεγχο του ματς, μετουσιώνοντας την υπεροχή τους στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα με τα τέρματα των Παζ (84') και Χοσελού, παίρνοντας έτσι μια άκρως εντυπωσιακή νίκη επί της πρωταθλήτριας Ιταλίας!

Στο άλλο ματς του ομίλου, Μπράγκα και Ουνιόν Βερολίνου έμειναν στο 1-1. Οι γηπεδούχοι είδαν το ματς να στραβώνει από νωρίς, αφού ο Νιακατέ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 30'. Οι Γερμανοί, εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και με τον Γκοσένς στο 42' πήραν το προβάδισμα. Παρ' όλα αυτά, οι Πορτογάλοι αποδείχθηκαν σκληρό καρύδι, ισοφαρίζοντας στο 51' με τον Τζαλό, διατηρώντας μέχρι το φινάλε το αποτέλεσμα αυτό, με το οποίο απέκτησαν το πάνω χέρι για την κατάληψη της τρίτης θέσης του γκρουπ.

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Αποθέωση στην άφιξη του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Youth League! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
23/04 @ 16:02

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Αποθέωση στην άφιξη του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Youth League! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι φίλοι του Ολυμπιακού αποθέωσαν την ομάδα που κατέκτησε το Youth League στη Γενεύη.

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε πως η Κ-19 του Ολυμπιακού «ΔΙΕΛΥΣΕ» τη Μίλαν και έγινε... Πρωταθλήτρια Ευρώπης!-ThemaSports
23/04 @ 12:41

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε πως η Κ-19 του Ολυμπιακού «ΔΙΕΛΥΣΕ» τη Μίλαν και έγινε... Πρωταθλήτρια Ευρώπης!

Δείτε από τη Cytavision, τα στιγμιότυπα του τελικού του UEFA Youth League ανάμεσα στις ομάδες Κ-19 του Ολυμπιακού και της Μίλαν, όπου οι νεαροί «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-0 και αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ευρώπης!

Οι θρύλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που θαύμασαν τα πιτσιρίκια του Ολυμπιακού-ThemaSports
23/04 @ 10:02

Οι θρύλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που θαύμασαν τα πιτσιρίκια του Ολυμπιακού

Μεγάλες μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ήταν μεταξύ των θεατών που παρακολούθησαν τον τελικό του Youth League με θριαμβευτή τον Ολυμπιακό απέναντι στη Μίλαν (3-0).

Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά-ThemaSports
23/04 @ 08:49

Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά

Η Κ19 του Ολυμπιακού έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα στα χρονικά που κατέκτησε διοργάνωση της UEFA και ο Δημήτρης Χριστοφιδέλλης γράφει για τους θρυλικούς μπέμπηδες που έδωσαν όραμα και ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά.

Τα ΑΣΤΕΡΙΑ του σήμερα και του αύριο: Αυτοί είναι οι φοβεροί νεαροί του Ολυμπιακού που ΤΡΕΛΑΝΑΝ την Ευρώπη!-ThemaSports
21/04 @ 11:39

Τα ΑΣΤΕΡΙΑ του σήμερα και του αύριο: Αυτοί είναι οι φοβεροί νεαροί του Ολυμπιακού που ΤΡΕΛΑΝΑΝ την Ευρώπη!

Δείτε το αγωνιστικό προφίλ των ποδοσφαιριστών της K19 του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τη Δευτέρα, απέναντι στην Μίλαν, το τρόπαιο του Youth League.

Με πέντε ομάδες στο επόμενο Champions League η Ιταλία!-ThemaSports
19/04 @ 12:06

Με πέντε ομάδες στο επόμενο Champions League η Ιταλία!

Τα χθεσινά (18/04) αποτελέσματα σε Europa League και Europa Conference League οριστικοποίησαν την παρουσία πέντε ομάδων από την Ιταλία στο νέο Champions League!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ