Η Σεβίλλη βρέθηκε να προηγείται με 2-0, αλλά η αποβολή του Οκάμπος της στοίχισε και η Αϊντχόφεν με αδιανόητη ανατροπή επικράτησε 3-2 για να πλησιάσει τα νοκ-άουτ του Champions League.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μυθική ματσάρα στην Ανδαλουσία, επική ανατροπή της Αϊντχόφεν!

Οι Ολλανδοί βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 από τη Σεβίλλη, η οποία έδειξε να μπαίνει δυναμικά στο κόλπο της πρόκρισης, αλλά η αποβολή του Οκάμπος με δύο κάρτες σε ένα τρίλεπτο, στοίχισε στους Ανδαλουσιάνους.

Και αυτό διότι με αντεπίθεση διαρκείας και τρία γκολ σε διάστημα 24 λεπτών, η Αϊντχόφεν κατάφερε να τα φέρει όλα… τούμπα και να επικρατήσει με 3-2 για να πλησιάσει τα νοκ-άουτ του Champions League!

Την ίδια ώρα, η Σεβίλλη ελπίζει στο βραδινό ματς να μην πάρει αποτέλεσμα η Λανς απέναντι στην Άρσεναλ ώστε την τελευταία αγωνιστική να πάει στη Γαλλία για να πάρει «διπλό» και να συνεχίσει στο Europa League!

Πρώτο γκολ με τους Σεβιγιάνους μετά από 18,5 χρόνια για τον Σέρχιο Ράμος, αλλά τραγική αμυντική λειτουργία συνολικά για τους γηπεδούχους που πλήρωσαν όλα τα λάθη τους!

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής
Σεβίλλη-Αϊντχόφεν 2-3
(24’ Ράμος, 47’ Ελ Νεσίρι - 68’ Σαϊμπάρι, 82’ αυτ. Γκούντελι, 90+2’ Πέπι)

Άρσεναλ-Λανς (22:00)

Η επόμενη (6η) αγωνιστική (12/12)
Αϊντχόφεν-Άρσεναλ
Λανς-Σεβίλλη

Η βαθμολογία

Καλύτερα μπήκε η Σεβίλλη στο παιχνίδι, με τον Σέρχιο Ράμος στο 24ο λεπτό να ανοίγει το σκορ, πανηγυρίζοντας έξαλλα φιλώντας το σήμα. Μάλιστα αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Ισπανού μετά την επιστροφή του, πέτυχε το γκολ νούμερο 10.000 στην ιστορία του Champions League και ταυτόχρονα το 16ο δικό του στη διοργάνωση! Παράλληλα, έπιασε τους Ρομπέρτο Κάρλος και Πικέ, στη λίστα με τους αμυντικούς που έχουν πετύχει τα περισσότερα γκολ στο Champions League!

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό με τον Ελ Νεσίρι στο 47ο λεπτό να διπλασιάζει τα τέρματα για τη Σεβίλλη, η οποία πήρε σαφέστατο προβάδισμα για τη νίκη στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου απέναντι στην Αϊντχόφεν. Παρόλα αυτά, όλα έγιναν λάθος στη συνέχεια για τους Ανδαλουσιάνους…

Η αρχή έγινα όταν η Σεβίλλη στο 66ο λεπτό έμειναν με 10 παίκτες αφού ο Οκάμπος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, έχοντας πάρει την πρώτη μόλις τρία λεπτά νωρίτερα! Κάπως έτσι, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν χώρους και ανέβηκαν στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να μειώσουν με τον Σαϊμπάρι στο 68’ σε 2-1.

Οι Ολλανδοί πίεζαν ασφυκτικά και έψαχναν το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο βρήκαν στο 82’ όταν ο Γκούντελι στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-2!

Οι γηπεδούχοι έμοιαζαν σοκαρισμένοι, αλλά το απόλυτο σοκ ήρθε στις καθυστερήσεις και σε μια γρήγορη κόντρα, ο Πέπι εκτέλεσε τον Ντμίτροβιτς για να παγώσει το «Σάντσεθ Πιθχουάν», διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 για την Αϊντχόφεν.

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι 20 από τις 36 ομάδες του νέου Champions League εχουν γίνει ήδη γνωστές!-ThemaSports
13/05 @ 00:45

Οι 20 από τις 36 ομάδες του νέου Champions League εχουν γίνει ήδη γνωστές!

Βρισκόμαστε ήδη σε θέση να γνωρίζουμε παραπάνω από τις μισές ομάδες του νέου Champions League, καθώς οι 20 εκ των 36 έχουν ήδη κλείσει θέση.

Οριστικό: Ιταλία και Γερμανία κέρδισαν μία επιπλέον θέση στο επόμενο Champions League-ThemaSports
10/05 @ 21:34

Οριστικό: Ιταλία και Γερμανία κέρδισαν μία επιπλέον θέση στο επόμενο Champions League

Μετά τα αποτελέσματα της Πέμπτης, η Ιταλία και η Γερμανία οριστικοποίησαν από μία επιπλέον θέση στο επόμενο Champions League.

Φιάσκο: Η διοίκηση της Παρί είχε έτοιμα τσάρτερ και μπλουζάκια για τον τελικό του Champions League στο Λονδίνο!-ThemaSports
09/05 @ 22:24

Φιάσκο: Η διοίκηση της Παρί είχε έτοιμα τσάρτερ και μπλουζάκια για τον τελικό του Champions League στο Λονδίνο!

Για μια ακόμη φορά η Παρί Σεν Ζερμέν βίωσε τη μεγάλη αποτυχία στο Champions League.

Η φάση που δικαιώνει απόλυτα την Μπάγερν πριν το... 2-2 (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
09/05 @ 13:15

Η φάση που δικαιώνει απόλυτα την Μπάγερν πριν το... 2-2 (ΒΙΝΤΕΟ)

Έντονα παράπονα έχει η Μπάγερν Μονάχου από την διαιτησία του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ βράζουν για το γκολ του Ντε Λιχτ στο φινάλε που έστελνε το ματς στην παράταση

Τούχελ: «Οι διαιτητές έχουν τη δική τους σημασία στις ανατροπές της Ρεάλ»!-ThemaSports
09/05 @ 10:46

Τούχελ: «Οι διαιτητές έχουν τη δική τους σημασία στις ανατροπές της Ρεάλ»!

Σε έξαλλη κατάσταση ο Τούμας Τούχελ μετά τον αποκλεισμό της Μπάγερν Μονάχου από τη Ρεάλ.

Ντε Λιχτ: «Ο επόπτης ζήτησε συγγνώμη για το λάθος του»-ThemaSports
09/05 @ 09:50

Ντε Λιχτ: «Ο επόπτης ζήτησε συγγνώμη για το λάθος του»

Την στιχομυθία που είχε με τον βοηθό διαιτητή στο φινάλε του ημιτελικού με την Ρεάλ, αποκάλυψε ο κεντρικός αμυντικός της Μπάγερν, Ματίας Ντε Λιχτ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ