Μέσα σε μια βραδιά η Τσέλσι άλλαξε την πρώτη 3άδα των νεαρότερων σκόρερ της στο Champions League!

Μέσα σε μια βραδιά η Τσέλσι άλλαξε την πρώτη 3άδα των νεαρότερων σκόρερ της στο Champions League!

Η Τσέλσι βρήκε... ευάλωτο τον Άγιαξ, τον διέσυρε με 5-1 και σε μια ευρωπαϊκή βραδιά άλλαξε την πρώτη 3άδα στη λίστα με τους νεαρότερους σκόρερ της στην ιστορία του Champions League.

Η Τσέλσι εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή που απέκτησε από πολύ νωρίς στην αναμέτρηση με τον Αίαντα και έφτασε πανεύκολα στο τελικό 5-1, κλείνοντας το σκορ από το 48ο λεπτό.

Στην αναμέτρηση του «Στάμφορντ Μπριτζ» και παρά την έντονη βροχόπτωση, οι πιτσιρικάδες του Μαρέσκα έκαναν κουμάντο...

Ο Εστεβάο κατάφερε με γκολ στην ηλικία των 18 ετών και 181 ημερών να γίνει ο πιο νεαρός ever στα χρονικά του λονδρέζικου κλαμπ με γκολ στο Champions League, ξεπερνώντας … 33 λεπτά αργότερα, το ρεκόρ που έκανε στο ίδιο ματς ο Μαρκ Γκίου.

Ο τελευταίος είχε ανοίξει το σκορ για την Τσέλσι σε ηλικία 19 ετών και 291 ημερών, ωστόσο, λίγο αργότερα θα έμενε τελικά 3ος στη σχετική λίστα, αφού και ο Ταϊρίκ Τζορτζ στην έναρξη του δεύτερου μέρους χρίστηκε σκόρερ και είναι γεννημένος έναν μήνα μετά από τον Γκίου.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Με νίκη για την Πετρολίνα ΑΕΚ έληξε ο 3ος ημιτελικός με αντίπαλο τον Περεστρόικα ΑΠΟΕΛ

Με νίκη για την Πετρολίνα ΑΕΚ έληξε ο 3ος ημιτελικός με αντίπαλο τον Περεστρόικα ΑΠΟΕΛ

Μια νίκη χωρίζει πια την Πετρολίνα ΑΕΚ από την είσοδο της στην τελική φάση και των φετινών play off για το Πρωτάθλημα της ECOMMBX Basket League, καθώς μετά την 3η αναμέτρηση για τις θέσεις 1&4, που έγινε στο «Κίτιον», κέρδισε τον Περεστρόικα ΑΠΟΕΛ με 89-72.