Για το πρωτάθλημα α' κατηγορίας μίλησε στην εκπομπή Capital Sports με τον Πόλυ Χαραλάμπους, ο επιθετικός του ΑΣΙΛ Λύσης Βαλάντης Καπαρτής

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Είναι καλό για το ποδόσφαιρο να είναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, μερικές μικρές να κοντράρουν μεγάλες ομάδες. Από την στιγμή που μιλάει το γήπεδο... μπράβο στον Άρη που ανέβηκε στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος.

Είναι πολύ ανταγωνιστικό και το φετινό πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι πρώτο φαβορί είναι ο Άρης, ο ΑΠΟΕΛ θα είναι εκεί, η Ανόρθωση είναι έκπληξη. Και η Πάφος είναι εκεί. Κάτι λείπει της Ομόνοιας, είναι προϊόν του προπονητή και του κόσμου της η παρουσία της στην φετινή σεζόν.Παρακολουθώ όλες τις ομάδες μου αρέσει να πηγαίνουν καλά ι μεγάλες ομάδες δεν είμαι ενάντια σε καμία, είμαι φίλαθλος».

«Η φαντασία, η τεχνική είναι στοιχεία που χάνοντας στο ποδόσφαιρο σήμερα. Ξεχωρίζουν οι πιο αθλητικοί ποδοσφαιριστές. Το πιο πιθανόν είναι να μην αντέξει ένας ποδοσφαιριστές με τεχνική και φανταζί ποδόσφαιρο αντί παίκτες-αθλητές. Προτυπό το φανταζί ποδόσφαιρο, μικρός μου άρεσε ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο και ο Ροναλντίνιο και η Βραζιλία του 2002 ήταν η αγαπημένη μου ομάδα»

«Ο Άρης είναι ομάδα που ο προπονητής του θέλει τρεχαντήρια στο γήπεδο, όπως είναι ο Ζσόκε. Βλέπω περισσότερη ποιότητα στον ΑΠΟΕΛ όμως λείπει ένας Καβενάγκι ένας Πιέρος στην επίθεση. Η Πάφος τα έχει όλα, αθλητές στο γήπεδο, περιμένουμε με αγωνία να δούμε ποιος θα κατακτήσει τον τίτλο. Ξέρω τους ανθρώπους της Πάφου, πιστεύω ότι θα καταφέρουν σίγουρα τον ελάχιστο στόχο για να βγουν στην Ευρώπη. Στην Πάφο είχα».

Για την Εθνική: «Με την ποιότητα παικτών που έχουμε πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Το θέμα είναι να προχωρήσουμε, να βάλουμε κάτω ένα πλάνο. Να δούμε τι θέλουμε. Θέλουμε να είμαστε μια χώρα με πρωτάθλημα τύπου Αγγλίας; Πρέπει να ξέρουμε τι μπορούμε. Να στηρίξει η ομοσπονδία το ποδόσφαιρο, με ένα πλάνο. Εγώ πιστεύω στην Εθνική. Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές. Πρέπει να στηρίξουμε τον Κύπριο ποδοσφαιριστή. Θέλει να τους ανεβάζεις την ψυχολογία. Χρειαζόμαστε μεγάλη βελτίωση».

ΚΑΠΑΡΤΗΣ: «Βρήκα τα ψυχικά αποθέματα.- Το πιο δυνατό παράδειγμα είναι ο Ιωάννης Πίττας»

 

 

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σα Πίντο – Μπεν Σιμόν: Η σημαντικότερη παρτίδα…-ThemaSports
04/05 @ 12:55

Σα Πίντο – Μπεν Σιμόν: Η σημαντικότερη παρτίδα…

ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ θα αναμετρηθούν στις 11 Μαΐου στο ΓΣΠ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Επεξήγηση φάσεων και κανονισμών για 9η (Α΄όμιλος) και 12η (Β' όμιλος) αγωνιστική-ThemaSports
03/05 @ 15:14

Επεξήγηση φάσεων και κανονισμών για 9η (Α΄όμιλος) και 12η (Β' όμιλος) αγωνιστική

Το Τμήμα Διαιτησίας της ΚΟΠ αναλύει και επεξηγεί φάσεις από τους αγώνες του Πρωταθλήματος Cyta για καλύτερη κατανόηση των αποφάσεων των διαιτητών και του VAR, της εφαρμογής των κανονισμών διαιτησίας και του πρωτοκόλλου του VAR. 

Ολυμπιακός: «Χρυσάφι» στα ταμεία από την UEFA - Με τελικό και κούπα παίρνει 5 εκατ.!-ThemaSports
03/05 @ 11:54

Ολυμπιακός: «Χρυσάφι» στα ταμεία από την UEFA - Με τελικό και κούπα παίρνει 5 εκατ.!

Έχοντας εξασφαλισμένα περίπου 11,5 εκατ. ευρώ από τη φετινή του ευρωπαϊκή πορεία, ο Ολυμπιακός προσβλέπει σε πολύ περισσότερα στο φινάλε της σεζόν!

«Πολύ φοβάμαι ότι θα τρέχουμε για να φτιάξουμε την κατάσταση...»-ThemaSports
03/05 @ 10:55

«Πολύ φοβάμαι ότι θα τρέχουμε για να φτιάξουμε την κατάσταση...»

Ανάρτηση του Εκτελεστικού Προέδρου ΠΑ.Σ.Π Σπύρου Νεοφυτίδη σχετικά με το πρωτόκολλο που υπογράφτηκε για τις διευκολύνσεις αθλητών.

Όλα υπέρ του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι-τίτλου, αλλά η ΑΕΚ θα παίξει μια ΖΑΡΙΑ για... όλα ή τίποτα!-ThemaSports
02/05 @ 19:30

Όλα υπέρ του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι-τίτλου, αλλά η ΑΕΚ θα παίξει μια ΖΑΡΙΑ για... όλα ή τίποτα!

Η ΑΕΚ θέλει μόνο νίκη στο ντέρμπι της 11ης Μαΐου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και εκτός από τους «γαλαζοκίτρινους», θα έχει «αντίπαλο» και την κακή προϊστορία, αφού αγνοεί τη νίκη στο γήπεδο της πρωτεύουσας απέναντι στον ΑΠΟΕΛ εδώ και σχεδόν 8,5 χρόνια!

ΖΩΝΤΑΝΑ και στον ALPHA Κύπρου το σούπερ ντέρμπι ΤΙΤΛΟΥ ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ!-ThemaSports
02/05 @ 17:38

ΖΩΝΤΑΝΑ και στον ALPHA Κύπρου το σούπερ ντέρμπι ΤΙΤΛΟΥ ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Cablenet, ενημερώνει ότι το μεγάλο ντέρμπι της 11η Μαϊου στο ΓΣΠ ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ που θα κρίνει τον πρωταθλητή της σεζόν 2023-2024, θα μεταδοθεί ζωντανά πέραν από το αθλητικό κανάλι της CablenetSports1 και σε ανοικτή ζώνη με παράλληλη σύνδεση μέσω του Άλφα Κύπρου!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ