Ο Βαλάντης Καπαρτής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Capital Sports με τον Πόλυ Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Φαβορί ο Άρης, έκπληξη η Ανόρθωση - Λείπει ένας Καβενάγκι, ένας Πιέρος...»

 

Για το Padbol: «Είχαμε την χαρά να έχουμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο διαφημιστικό μας τον Κώστα Μαλέκκο. Είναι άθλημα από την Αργεντινή και αποφασίσαμε να το φέρουμε στην Κύπρο εξασφαλίζοντας την αντιπροσωπεία. Είναι ένα άθλημα που το γνωρίζουμε στην Κύπρο ως ποδοβόλεϊ. Γίνεται μεγάλος ντόρος στην Ευρώπη. Σε βάθος χρόνου θέλουμε να επεκταθούμε στην Κύπρο. Γίνονται online κρατήσεις. Για αρχή έχει μεγάλη ζήτηση. Το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για βελτίωση τεχνικής, αντίληψης. Είναι διασκεδαστικό παιχνίδι».

Για το μήνυμα που έστειλε στον Σάλβα Φερέρ: «'Ηταν κάτι που ένιωσα για να κάνω αυτή την ανάρτηση. Κι εγώ είχα την στήριξη από τον κόσμο. Έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε κάθε άνθρωπο που ταλαιπωρείται. Μέσω του ποδοσφαίρου οι αθλητές χτίζουν χαρακτήρα. Υπάρχει η λέξη θα και του είπα ότι θα νικήσει. Με ευχαρίστησε προσωπικά μετά το μήνυμα. Είναι πέραν του ποδοσφαίρου. Μπράβο σε όλους τους οπαδούς για την στήριξη στον ποδοσφαιριστή».

Πως έζησε την στήριξη που δέχθηκε όταν ταλαιπωρήθηκε ο ίδιος: «Μου έδινε δύναμη. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που ήταν στο πλευρό μου. Όταν γίνεται η διάγνωση και πρέπει να ακολουθήσεις μια θεραπεία, είναι ψυχοφθόρο. Βρήκα τα ψυχικά αποθέματα, είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσεις. Έρχονται στην μνήμη μου όσα έγιναν πριν ένα χρόνο. Σήμερα έχω τον γιο μου, είναι ένα θαύμα. Ευχαριστώ το θεό. Ήταν θέλημα θεού να γίνει. Πιστεύω στη θρησκεία και στα θαύματα».

«Ακολούθησα τις θεραπείες, ήμουν πειθαρχημένος με όσα μου έλεγαν οι γιατροί. Περίμενα πως και πως να γεννηθεί ο γιος μου. Τέλη Απρίλη η διάγνωση έδειξε ότι όλα ήταν καθαρά. Ο προπονητής Άγγελος Ευθυμίου, στον οποίον είμαι ευγνώμων, με κάλεσε, αν και ήμουν εκτός για ένα χρόνο. Χρειάστηκε χρόνος για την ενδυνάμωση. Τώρα αρχίζω να βρίσκω τον εαυτό μου. Είχα κι έναν τραυματισμό που με άφησε εκτός για 2 ματς. Ένα από τα σημεία που χρειάζεται ψυχική δύναμη είναι να επιστρέψεις».

Για τον ΑΣΙΛ: «Το πρότζεκτ ήταν αρχικά να ανέβει από την γ' κατηγορία, την φετινή σεζόν να είναι στην οκτάδα και την νέα σεζόν ο στόχος είναι να ανέβει στην α' κατηγορία την σεζόν 2025/26. Μερικές συγκυρίες μας άφησαν πίσω στο βαθμολογικό πίνακα, πιστεύω ότι θα ανακάμψει η ομάδα, γίνεται πολύ καλή δουλειά».

Για την μάχη του τίτλου: «Θεωρώ ότι ο κόσμος της Ομόνοιας 29Μ είναι ο κυριότερος λόγος για να είναι πετυχημένη η πορεία της ομάδας. Ο Ολυμπιακός είναι το πρώτο φαβορί, από εκεί και πέρα θα γίνει μάχη. Οι ομάδες θα είναι πολύ κοντά. Το ποδόσφαιρο είναι παράσταση για τον κόσμο. Είναι αρκετές ομάδες που έχουν κόσμο όπως ο Ολυμπιακός, η Ομόνοια Αραδίππου, η ΕΝΠ».

Για τη διαφορά με την α' κατηγορία: «Υπάρχει μεγάλο χάσμα με την β' κατγορία. Θεωρώ ότι μια καλή ομάδα που έχει στόχο την άνοδο μπορεί να ανταγωνιστεί μικρές ομάδες της α' κατηγορίας. Γενικότερα στο κυπριακό πρωτάθλημα είναι αρκετά που πρέπει να διορθωθούν».

Για τους Κύπριους: «Οι νεαροί θέλουν την στήριξη των οπαδών. Ο οπαδός έχει πολλές απαιτήσεις από τους Κύπριους, αυτοί στο τέλος τραβάνε το κουπί. Για την Ομόνοια, ήταν το πρότζεκτ της ομάδας να επενδύσει στους Κύπριους, είναι η ομάδα που λειτουργεί καλύτερα με τους Κύπριους. Είναι και οι υποδομές. Ο Άρης και η Πάφος είναι παραδείγματα.

Ο Κύπριος πρέπει να είναι προσηλωμένος στο στόχο να είναι πιστός στον σκοπό και να είσαι προσγειωμένος για να ξεχωρίσεις στην λεπτομέριεια. Το πιο δυνατό παράδειγμα είναι ο Ιωάννης Πίττας. Ένας ποδοσφαιριστής όταν δουλεύει δεν έχει ταβάνι. Όταν δουλεύεις σκηρά κάποτε θα ανταμειφθείς».

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου -ThemaSports
10/05 @ 19:58

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου

Η Primetel, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με το αθλητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σημειώνοντας πως έχει ανανεωθεί η συμφωνία διανομής αθλητικού περιεχομένου με την Cyta.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ