Ενημέρωση από τον ΚΟΑ:

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Στην παρουσία εκπροσώπου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023 η τελετή λήξης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας Fearest 28R Class Races στη Λεμεσό.

Η λειτουργός του Οργανισμού Στέφανη Γουήλερ εκπροσώπησε τον Πρόεδρο του ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε συνεχάρη τους διοργανωτές για την ανάληψη της διοργάνωσης, καθώς μέσω τέτοιων πρωτοβουλιών ενισχύεται ο αθλητικός τουρισμός της Κύπρου και προβάλλεται η χώρα μας στο εξωτερικό.

Τόνισε δε ότι ο Οργανισμός στηρίζει σταθερά τη διεξαγωγή διεθνών διοργανώσεων στο νησί μας και παράλληλα συμμετείχε στις απονομές των βραβείων στους νικητές του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όγδοος στον κόσμο ο Τράικοβιτς-ThemaSports
02/03 @ 23:55

Όγδοος στον κόσμο ο Τράικοβιτς

Με χρόνο 7,59 στον τελικό, ο Μίλαν Τραίκοβιτς κατέλαβε την όγδοη θέση στα 60μ. Εμπόδια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.

Στον τελικό του Παγκόσμιου ο Τράικοβιτς!-ThemaSports
02/03 @ 21:32

Στον τελικό του Παγκόσμιου ο Τράικοβιτς!

Ο Μίλαν Τράικοβιτς τερμάτισε στην 1η θέση του ημιτελικού στα 60μ. εμπόδια με χρόνο 7:53, στο 19ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στη Γλασκόβη και θα βρεθεί τρίτη συνεχόμενη φορά σε τελικό Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου..

Τεντόγλου μετά το χρυσό στο Παγκόσμιο κλειστού: «Ο αγώνας μου ήταν χάλια, δεν είχα καμία όρεξη»-ThemaSports
02/03 @ 14:29

Τεντόγλου μετά το χρυσό στο Παγκόσμιο κλειστού: «Ο αγώνας μου ήταν χάλια, δεν είχα καμία όρεξη»

Ο Μίλτος Τεντόγλου εμφανίστηκε απογοητευμένος από την εμφάνιση του στον τελικό του Παγκοσμίου, παρότι κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο!

ΑΝΙΚΗΤΟΣ Τεντόγλου: ΞΑΝΑ Παγκόσμιος Πρωταθλητής στον κλειστό στίβο!-ThemaSports
02/03 @ 13:51

ΑΝΙΚΗΤΟΣ Τεντόγλου: ΞΑΝΑ Παγκόσμιος Πρωταθλητής στον κλειστό στίβο!

Ο Μίλτος Τεντόγλου το έκανε ξανά και στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στη Γλασκόβη, φτάνοντας τα 10 μετάλλια.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου: Σπάει το ρόδι η Δάφνη Γεωργίου-ThemaSports
02/03 @ 13:39

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου: Σπάει το ρόδι η Δάφνη Γεωργίου

Η σημαντική βελτίωσή της τα τελευταία χρόνια στα ψηλά εμπόδια, έχει οδηγήσει τη Δάφνη Γεωργίου στο να σκαρφαλώνει αρκετές θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και να διεκδικεί τη συμμετοχή της στις μεγάλες διοργανώσεις.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ