Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Κώστας Φασουλιώτης, ο οποίος μίλησε για την Εθνική Κύπρου, αλλά και για το αποψινό ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Άρη και την ομάδα της Λευκωσίας στο «Αλφαμέγα».

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την Εθνική Κύπρου: «Έχει κουράσει πολύ αυτή η ομάδα και οφείλουν οι άμεσα υπεύθυνοι να κάνουν κάτι. Έχει τα λάθη του ο Κετσπάγια, αλλά πρέπει να ξέρουμε που οφείλονται οι ευθύνες. Η Εθνική παίζει για 50-60 λεπτά. Οι άμεσα υπεύθυνοι ξέρουν. Όσοι δεν καταλάβουν τι λέω, δεν θέλουν να δουν το πρόβλημα. Η φυσική κατάσταση των Κύπριων παικτών είναι ένα μεγάλο θέμα. Εγώ θέλω να βλέπω παίκτες σαν τον Κάστανο. Η τεχνική είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Πρέπει να δουλεύουν σε αυτά και οι προπονητές μαζί τους. Έχουμε τη χειρότερη Εθνική των τελευταίων ετών. Δεν γίνεται να χάσουμε από το Γιβραλτάρ. Δεν θα γίνει κάτι αν κερδίσουμε, όμως αν κάτι πάει στραβά θα γίνει κάτι. Όταν έρθει η ώρα να δω την Εθνική, ξέρω ότι πάλι κάτι από τα ίδια θα δω».

Για το Άρης-ΑΠΟΕΛ: «Φαβορί δεν υπάρχει, είναι 50-50. Ο ΑΠΟΕΛ θα πάει στη Λεμεσό για να παίξει απέναντι σε μία καλή ομάδα με οργάνωση που έβαλε τη σφραγίδα της τα τελευταία χρόνια. Θεωρώ πως ο πιο τυχερός θα πάρει το παιχνίδι. Ο ΑΠΟΕΛ δύσκολα δέχεται γκολ, είναι σε πολύ καλή κατάσταση, όμως έχει απέναντι του μία πολύ καλή ομάδα που χρειάζεται προσοχή. Ο ΑΠΟΕΛ υστερεί στο επιθετικό κομμάτι, όχι πως ο Κβιλιτάια δεν είναι καλός, όμως μία μεταγραφή στα μάτια τα δικά μου είναι επιβεβλημένη. Εμένα η άποψη μου είναι πως ο προπονητής πρέπει να είναι πάντα στον πάγκο. Σίγουρα έχουν βρει μια λύση εκεί με τον βοηθό του Σα Πίντο και τον Νούνο εκεί. Σίγουρα θα υπάρξουν αντιδράσεις αν έρθουν ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι που κρατά την ομάδα. Εγώ δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου, πρέπει ο ΑΠΟΕΛ να είναι πολύ προσεκτικός τα επόμενα χρόνια με τις επιλογές του».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαρκίνιος μέχρι το 2028-ThemaSports
15/05 @ 12:00

Μαρκίνιος μέχρι το 2028

Για πάντα στον ΑΠΟΕΛ ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Μαρκίνιος

Ο Μερκής για την διαχείριση της κριτικής και των Social Media (VIDEO)-ThemaSports
15/05 @ 11:09

Ο Μερκής για την διαχείριση της κριτικής και των Social Media (VIDEO)

Για την μεγάλη ανάσα που παίρνουν στον ΑΠΟΕΛ, τερματίζοντας την «ξηρασία» μιας πενταετίας σε κατακτήσεις τίτλων, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μερκής.

Θα είναι ο πρωτος!-ThemaSports
15/05 @ 10:00

Θα είναι ο πρωτος!

Προ των πυλών ο Νταβίντ Γκαγιέχο στον ΑΠΟΕΛ

Το συνηθίζει ο Πετρίδης…-ThemaSports
14/05 @ 21:42

Το συνηθίζει ο Πετρίδης…

Δεν μας έκανε και μεγάλη η έκπληξη η επιλογή του Πρόδρομου Πετρίδη, να φέρει στην Κύπρο τον Νταβίντ Γκαγιέγο.

Η πρόταση του ΑΠΟΕΛ στον Ντάλσιο…-ThemaSports
14/05 @ 23:05

Η πρόταση του ΑΠΟΕΛ στον Ντάλσιο…

Ο ΑΠΟΕΛ έχει υποβάλει πρόταση ανανέωσης στον Ντάλσιο, εδώ και αρκετό διάστημα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ