Τέτοια σταθερότητα απλά την θαυμάζεις
Η Πάφος παίζει ασταμάτητα από το καλοκαίρι αλλά δεν την σταματάει κανείς
Ακολουθήστε μας στο Google news
Δεν είναι ότι ο Ζουλιάν Μπιανκόν έχει κάνει πολύ σημαντικές μεταγραφές. Μεταγραφές με μεγάλα ποσά φτάνοντας μέχρι τη Premier και τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Είναι ότι συνιστά και το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της αμυντικής γραμμής του Ολυμπιακού καθώς είναι ο πιο ακριβός αμυντικός του από τη στιγμή που κοστολογείται με 6 και πλέον εκατ. ευρώ.
Στα 23 του χρόνια ο Μπιανκόν - που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό στις 18 Σεπτεμβρίου - αν και δεξιός μπακ παίζει αριστερά αλλά και στόπερ. Ο ίδιος όταν είχε μιλήσει στο κανάλι της Φόρεστ περιέγραψε τον εαυτό του ως έναν σκληρό αμυντικό που μπορεί όμως να παίζει και με τη μπάλα στα πόδια και έναν παίκτη που πάντα δίνει το 100%.
Ο δε Ζουλιάν Μπιανκόν είναι παίκτης των 5 θέσεων πρακτικά. Έχει παίξει δεξιός και αριστερός ακραίος μπακ, στόπερ, δεξιός χαφ αλλά και αριστερός χαφ. Μπορεί κανείς να εκφράσει τις... ενστάσεις του καθώς ουσιαστικά είναι 3 θέσεις όμως είναι διαφορετικές πλευρές και πάντα υπάρχει δυσκολία ένας δεξιός μπακ να παίζει αριστερά.
Μετά τον Μπιανκόν πάντως οι αμέσως πιο ακριβοί αμυντικοί του είναι δύο. Και οι δύο είναι - και αυτοί - ακραίοι αμυντικοί. Είναι ο αριστερός μπακ Ομάρ Ρίτσαρντς των 5 εκατ. ευρώ και ο Ορτέγα με αξία στα 4.5 εκατ. ευρώ και ίσως λίγο περισσότερο, με τον 2ο να έχει φτάσει στην πολύ σημαντική στιγμή της καριέρας του με την κλήση του στην Εθνική ομάδα της Αργεντινής και βέβαια στο πλευρό του Μέσι.
Gazzetta.gr