Ο Μικέλ Αρτέτα ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να δει τον συγκεκριμένο παίκτη να φεύγει, αφού μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και είναι αγαπητός από όλους.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Μικέλ Αρτέτα έχει δουλέψει σκληρά από τότε που ανέλαβε την Άρσεναλ και έχει καταφέρει να φτιάξει ένα πολύ όμορφο σύνολο. Πέρσι έφτασε κοντά στο να κατακτήσει την Premier League αλλά τελικά είδε την Μάντσεστερ Σίτι να τερματίζει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ένα από τα… γρανάζια του Ισπανού προπονητή είναι ο Τομιγιάσου, ο οποίος αποκτήθηκε το 2021 από την Μπολόνια και έχει δεθεί με τον σύλλογο και τον κόσμο.
Ωστόσο, παρά από τις καλές του σχέσεις με τους φιλάθλους δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στο αρχικό σχήμα του Μικέλ Αρτέτα και συνεχίζει να ξεκινάει τους αγώνες από τους πάγκους. Έτσι, με τον Τόμας Τούχελ να θέλει να βελτιώσει την αμυντική του γραμμή, ο Ιάπωνας έχει συνδεθεί με μία πιθανή μεταγραφή στην Μπάγερν Μονάχου. Βέβαια, παρά το γεγονός πως δεν τον έχει βασικό, ο Αρτέτα δεν έχει καμία διάθεση να παραχωρήσει τον παίκτη του και θέλει να τον διατηρήσει στην ομάδα του.
Ο Αρτέτα θέλει τον Τομιγιάσου στην ομάδα του
Στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα της Άρσεναλ με τη Μπρέντφορντ, ο Μικέλ Αρτέτα δήλωσε για τον Τομιγιάσου: «Πραγματικά θέλω να παραμείνει. Εκτιμώ πολύ τον παίκτη. Είναι αγαπητός και σεβαστός από όλους στον σύλλογο. Είναι στο επίπεδο που χρειαζόμαστε για να επηρεάσει την ομάδα. Θα είναι μαζί μας».
Η ομάδα του Βορείου Λονδίνου σκοπεύει να διαπραγματευτεί μια επέκταση στο συμβόλαίο του για να κρατήσει τον Ιάπωνα παίκτη στο ρόστερ της πέραν από αυτήν τη σεζόν, παρά το ενδιαφέρον της Μπάγερν για την απόκτηση του αμυντικού. Ο Τομιγιάσου έχει έναν χρόνο ακόμα στο τρέχον συμβόλαιό του και βρίσκεται στην τρίτη του σεζόν με την ομάδα του Εμιρέιτς. Έχει τη δυνατότητα να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο με καλύτερες απολαβές και μπορεί ακόμα να επιλέξει να το επεκτείνει για έναν επιπλέον χρόνο.
Ενώ υπάρχει η πιθανότητα ο Τομιγιάσου να αναδειχθεί στην τάξη στις θέσεις της Άρσεναλ λόγω του αριθμού των τραυματισμών που συμβαίνουν, έχει επίσης αναφερθεί ότι ο ίδιος ο αμυντικός μπορεί να προτιμήσει μια μετακίνηση στη Γερμανία.
Sportsking.gr
Μακάρι να μην χρειαζόταν στις προτάσεις να μπει παρελθοντικος χρόνος και αυτό το κείμενο να γραφόταν επειδή ο Ντιέγκο θα είχε βάλει ένα μεγάλο γκολ, θα είχε σηκώσει ένα ακόμη σημαντικό τρόπαιο. Ωστόσο μερικές φορές τα πράγματα στην ζωή δεν είναι δίκαια.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/07 @ 14:04
Μακάρι να μην χρειαζόταν στις προτάσεις να μπει παρελθοντικος χρόνος και αυτό το κείμενο να γραφόταν επειδή ο Ντιέγκο θα είχε βάλει ένα μεγάλο γκολ, θα είχε σηκώσει ένα ακόμη σημαντικό τρόπαιο. Ωστόσο μερικές φορές τα πράγματα στην ζωή δεν είναι δίκαια.
03/07 @ 14:32
Σοκαριστικές είναι οι εικόνες με τα απομεινάρια του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε ο επιθετικός της Λίβερπουλ και ο επίσης αδικοχαμένος αδερφός του.
03/07 @ 13:40
O Kριστιάνο Ρονάλντο έστειλε το συλλυπητήριο μήνυμά του για τον χαμό του Ντιόγκο Ζότα, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας.
03/07 @ 12:03
Τα αίτια του τροχαίου του Ζότα αναζητούν οι αρχές, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για σκασμένο λάστιχο.
03/07 @ 11:49
Το τελευταίο post του Ντιόγκο Ζότα μερικές ώρες πριν από τον τραγικό του θάνατο ήταν με την αγαπημένη του.
03/07 @ 11:10
Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς ο Ντιόγκο Ζότα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 28 ετών λόγω τροχαίου δυστυχήματος, όπως αναφέρει η Marca σε δημοσίευμά της.
BEST OF THEMASPORTS