Ο παλαίμαχος άσος, Δημήτρης Δασκαλάκης παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM και σχολίασε τους αγώνες που έρχονται στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι δήλωσε:

Για την επάνοδο των πρωταθλημάτων: «Είναι διαφορετικά με τα πρωταθλήματα στο πρόγραμμα, οι διακοπές σε βγάζουν εκτός ρυθμού, ωστόσο, έτσι είναι το πρόγραμμα της UEFA και δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό το δεδομένο. Οι διακοπές πάντα υπήρχαν, είναι λογικό να υπάρχουν προβλήματα σε παίκτες».

Για την αγωνιστική και το Άρης – ΑΠΟΕΛ: «Όσο περνάει ο καιρός ξεκαθαρίζουν τα πράγματα σε κάποιες θέσεις της βαθμολογίας. Το ντέρμπι είναι σπουδαίο, όμως ότι και εάν γίνει, δεν θα κριθεί κάτι, αν καταφέρει ο ΑΠΟΕΛ και φύγει με τη νίκη, θα έχει πλεονέκτημα αγωνιστικό και ψυχολογικό. Ο Άρης καλείται να αποδείξει ότι είναι εκεί, το παιχνίδι αυτό είναι αμφίρροπο πλήρως. Αν δεν κερδίσει ο ΑΠΟΕΛ θα μπλεχτούν τα πράγματα. Οι ομάδες θα πλησιάσουν η μία την άλλη. Θα είναι δύσκολο το ματς και για τους δύο αντιπάλους».

Για το ΑΕΚ – ΑΕΛ: «Αν καταφέρει η ΑΕΚ να πάρει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, θα διεκδικήσει θέση στην εξάδα και ίσως κάτι παραπάνω».

Για το Απόλλων – Ανόρθωση: «Είναι περίεργο παιχνίδι με δύο ομάδες που έχουν ποιότητα. Θα δώσω μικρό προβάδισμα στον Απόλλωνα, εκεί όπου επιστρέφει ο Μιλόγεβιτς στον πάγκο. Δεν βλέπω πως δεν θα σκοράρει ξανά η ομάδα της Λεμεσού. Η Ανόρθωση έχει δείξει καλά πράγματα, αλλά δίνω μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους».

Για την Πάφο FC και την Ομόνοια, όσον αφορά τις αποστολές τους: «Η Πάφος FC έχει περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη, όμως και οι δύο βρίσκονται κοντά. Η Πάφος FC διαθέτει ποιότητα, στην Ομόνοια με προβληματίζει η σταθερότητα που δεν εμφανίζει στις δοκιμασίες με τις φαινομενικά μικρές ομάδες. Ο Εθνικός έχει δείξει ότι μπορεί να γίνει επικίνδυνος, όμως το προβάδισμα παραμένει στους «πράσινους», παρόλο που ο Σατσιάς θα προσπαθήσει τα… μέγιστα».

Για τη Νέα Σαλαμίνα και την πορεία της: «Θα συνεχίσει στο ίδιο τέμπο, διότι ο Χριστοδούλου έχει δώσει ταυτότητα στο σύνολο του, όμως και η ΑΕΖ έχει ποιότητα. Αν δείξει χαλαρότητα η Νέα Σαλαμίνα, θα το «πληρώσει», οι «πράσινοι» παίζουν καλό ποδόσφαιρο και μπορούν να κάνουν τη ζημιά».

Για την Δόξα και την Καρμιώτισσα: «Ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία να μείνει ζωντανή στην υπόθεση της παραμονής. Η Δόξα διαθέτει καλό υλικό, όμως καλείται να εκμεταλλευτεί την έδρα της, εάν δεν το πράξει, είναι από τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό. Δεν θα έχει εύκολο έργο, η Καρμιώτισσα διαθέτει ποιότητα με τον Χρίστο Χαραλάμπους στον πάγκο».

Τι ξεχώρισες στο πρωτάθλημα: «Υπάρχει μπόλικη τακτική στο πρωτάθλημα, σε κάθε ομάδα που παρακολουθώ, έχουμε καλούς προπονητές, ντόπιους και ξένους. Οι Κύπριοι δεν έχουν να ζηλέψουν πολλά από τους ξένους τεχνικούς. Τα ματς είναι στενά, υπάρχουν εκπλήξεις και θα είναι απρόβλεπτο το πρωτάθλημα. Οι ομάδες καλούνται να δείξουν εμπιστοσύνη στον προπονητή και στο «κτίσιμο» που θα κάνει. Αν θέλεις να επενδύσεις, καλείσαι να δώσεις χρόνο στον προπονητή που διαθέτεις στο σύνολο σου. Βλέπουμε και τον κ. Χαραλάμπους που είναι πρώτος στη Ρουμανία και τον στηρίζουν, όπως στηρίζουν και τον κ. Χριστοδούλου στη Νέα Σαλαμίνα».

Για τους ποδοσφαιριστές και το επίπεδο τους: «Οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές έχουν ανεβάσει την ποιότητα τους, όμως στην Εθνική δεν μπορείς να ξέρεις τι πηγαίνει λάθος. Η Εθνική καλείται να δώσει εμπιστοσύνη στους παίκτες, όπως και οι ομάδες τους. Τα αποτελέσματα είναι ο μεγαλύτερος κριτής για προπονητές και παίκτες».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιμένουν τον αρχηγό Αστυνομίας...-ThemaSports
30/04 @ 13:19

Περιμένουν τον αρχηγό Αστυνομίας...

Ολοκληρώθηκε η αστυνομική σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ στις 11 Μαΐου.

Εισιτήρια... ΤΕΛΟΣ - «Ανεπανάληπτο»-ThemaSports
29/04 @ 19:22

Εισιτήρια... ΤΕΛΟΣ - «Ανεπανάληπτο»

Εξάντλησαν τα εισιτήρια τριών κερκίδων του ΓΣΠ οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ για το ματς με την ΑΕΚ.

SOLD OUT και το κάτω διάζωμα της Δυτικής-ThemaSports
29/04 @ 17:45

SOLD OUT και το κάτω διάζωμα της Δυτικής

Με ανακοίνωση του, ο ΑΠΟΕΛ ενημέρωσε ότι μετά το sold out στη Νότια έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια και στο κάτω διάζωμα της Δυτικής κερκίδας. Παράλληλα απομένουν ελάχιστα εισιτήρια για το πάνω διάζωμα Δυτικής και την Ανατολική κερκίδα

Ήρθαν όλα όπως τα ήθελε και πάει να το... σηκώσει!-ThemaSports
29/04 @ 20:45

Ήρθαν όλα όπως τα ήθελε και πάει να το... σηκώσει!

Η τρίτη ήττα από την Ομόνοια στην σεζόν προφανώς πληγώνει τον εγωισμό όλων στον ΑΠΟΕΛ όμως αυτό που έχει σημασία είναι η κατάκτηση του τίτλου.

ΚΑΜΙΝΙ-ThemaSports
29/04 @ 21:42

ΚΑΜΙΝΙ

Ο τελικός που... δεν ερχόταν εδώ τα προηγούμενα χρόνια θα γίνει πραγματικότητα στις 11 Μαΐου και στον ΑΠΟΕΛ θέλουν να τον κερδίσουν στο καμίνι του ΓΣΠ για να κατακτήσουν τον τίτλο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ