Τέτοια σταθερότητα απλά την θαυμάζεις
Η Πάφος παίζει ασταμάτητα από το καλοκαίρι αλλά δεν την σταματάει κανείς
Ακολουθήστε μας στο Google news
Πλέον, οι οπαδοί του κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ τάσσονται απέναντι από την Πρέμιερ Λιγκ μετά την τιμωρία που επιβλήθηκε στην ομάδα τους με την αφαίρεση 10 βαθμών από τη φετινή συγκομιδή, λόγω παράβασης οικονομικών κανονισμών.
Το γεγονός πως οι Σίτι και Τσέλσι έχουν επίσης βρεθεί στο «στόχαστρο», αλλά δεν έχουν αντιμετωπίσει κυρώσεις, εξοργίζει τους φίλους της Έβερτον που πλέον τα βάζουν με την διοργανώτρια αρχή.
Ο κόσμος του συλλόγου έχει τυπώσει φέιγ βολάν για να σκορπίσει την Κυριακή στο γήπεδο, ενώ, κυκλοφορεί σενάριο πως το SkySports, που θα καλύψει τηλεοπτικά το ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σκέφτεται να βάλει ψεύτικους ήχους κερκίδας ώστε να καλύψει τα σημεία των αποδοκιμασιών προς την Πρέμιερ Λιγκ!
Everton fans have had 38 Thousand "Premier league corrupt" signs printed. 🙌
— Paul 𝕏 Manc Bald and Bred (@MufcWonItAll2) November 22, 2023
They will hand them out before the Everton vs United game on Sunday and are asking all fans to gold them up including United fans. pic.twitter.com/uDNGd8Wt94
Πηγή: england365.gr