Πόλυς Χαραλάμπους

Επίσημη πρόταση δεν υπάρχει, αλλά γίνεται συζήτηση τις τελευταίες μέρες, για το ενδεχόμενο να χτιστεί κοινό γήπεδο για την Ανόρθωση, την Νέα Σαλαμίνα και τον Εθνικό. Παρά να τους δοθούν κοντά στα 60 εκατομμύρια ευρώ, για να καταστήσουν σύγχρονα τα δικά τους γήπεδα στην προσφυγιά.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Σε επίσημο επίπεδο, όπως και στις τάξεις των υποστηρικτών των Βαρωσιώτικων ομάδων, ούτε που θέλουν να ακούσουν για την προοπτική ανέγερσης κοινού γηπέδου.

Διαφορετική άποψη έχει εκφράσει ο πρώην εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Κώστας Ιερείδης, σε ένα σχόλιο που έκανε στο Facebook. O πρώην παράγοντας δεν «δαιμονοποιεί» το σενάριο της κοινής έδρας.

Διαβάστε αναλυτικά το σχόλιο του:

Ξέρω ότι δεν θα αρέσει σε πολλούς φίλους αλλά οφείλω να καταθέσω την άποψη μου έχοντας ζήσει από κοντά τα θέματα γηπέδου για πάνω από μια δεκαετία. Κάθε γήπεδο ζωή για περίπου 4 με 5 δεκαετίες και εκτός από το κόστος κατασκευής απαιτεί κάθε 5ετια περίπου σημαντικά ποσά για συντήρηση και αναβάθμιση. Επιπλέον τα κόστη για τη συντήρηση χλοοτάπητα ανέρχονται πλέον σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο. Κανένα σωματείο δεν μπορεί να συντηρήσει επαρκώς γήπεδο με τα υφιστάμενα κόστη για αυτό άλλωστε υπάρχουν ελλείψεις σε όλα ανεξαιρέτως τα γήπεδα στο νησί. Θεωρώ ότι το παράδειγμα της Λεμεσού μας δίνει το μοντέλο που πρέπει πλέον να ακολουθήσουν όλοι και στις υπόλοιπες πόλεις αν θέλουμε να λύσουμε προβλήματα και να ανεβάσουμε ποιότητα τη φιλοξενία στους αθλητικούς χώρους για κάθε πολίτη...

Ειδικά τα σωματεία της Αμμοχώστου οφείλουν να κάτσουν στο τραπέζι και να βρουν τρόπο συνεργασίας για πολλούς λόγους, ξεκινώντας από τη μνήμη της κατεχόμενης πόλης και τη σύμπνοια που πρέπει να υπάρχει μεταξύ των φίλων των σωματείων. Γνωρίζω τι έγινε σε 2 άλλες περιπτώσεις που έγινε προσπάθεια από τη Σαλαμίνα αλλά δεν βοηθά σε τίποτα να πηγαίνουμε στο παρελθόν. Το σίγουρο είναι ότι ένα κοινό σύγχρονο και ολοκληρωμένο γήπεδο θα είναι προς όφελος των σωματείων, των φίλων αλλά και της κατεχόμενης πόλης μας. Ταπεινή μου άποψη και την καταθέτω για προβληματισμό”

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωση από τη Νέα Σαλαμίνα για την Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου-ThemaSports
30/04 @ 15:43

Ανακοίνωση από τη Νέα Σαλαμίνα για την Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Νέας Σαλαμίνας:

Παρελθόν από τη Νέα Σαλαμίνα-ThemaSports
30/04 @ 13:38

Παρελθόν από τη Νέα Σαλαμίνα

Παρελθόν από την Νέα Σαλαμίνα αποτελεί ο προπονητής Κ-19 της ομάδας Μάριος Χριστοδούλου. Οι δυο πλευρές έλυσαν την συνεργασία τους κοινή συναινέσει. 

«Να ετοιμαστούν οι νεαροί για την πρώτη ομάδα»-ThemaSports
27/04 @ 21:14

«Να ετοιμαστούν οι νεαροί για την πρώτη ομάδα»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου, μετά τη νίκη της ομάδας του με 2-1 κόντρα στον Εθνικό Άχνας. 

15ΧΡΟΝΟΣ!-ThemaSports
27/04 @ 21:05

15ΧΡΟΝΟΣ!

Ο Ανδρέας Μαυρουδής (28/06/2008) ντεμπούταρε με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας δύο μήνες προτού γίνει 16 ετών.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: «Οι παίκτες δεν είναι συγκεντρωμένοι - Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο σχετικά με τις ανανεώσεις»-ThemaSports
24/04 @ 21:20

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: «Οι παίκτες δεν είναι συγκεντρωμένοι - Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο σχετικά με τις ανανεώσεις»

Όσα δήλωσε ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ.

Οι πρώτοι 11 του Χριστοδούλου κόντρα στην ΑΕΛ-ThemaSports
24/04 @ 17:36

Οι πρώτοι 11 του Χριστοδούλου κόντρα στην ΑΕΛ

Η αρχική ενδεκάδα της Νέας Σαλαμίνα για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ