Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση της Εθνικής μας με τη Γαλλία στην OPAP Arena, κάνοντας δηλώσεις μετά τη λήξη του αγώνα!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στην OPAP Arena για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Εθνικής μας με τη Γαλλία βρέθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, κάνοντας δηλώσεις μετά τη λήξη του αγώνα και μιλώντας για τα όσα είδε στο γήπεδο, αλλά και για τους προσωπικούς του στόχους ενόψει της νέας χρονιάς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τους παίκτες που του άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις: «Θα ξεκινήσω από τους φιλοξενούμενους και τον Γκριεζμάν, αυτός μου έκανε εντύπωση αρχικά. Από την κίνησή του και την ικανότητα του στο γήπεδο. Όπως επίσης και από τον Μπακασέτα. Έκανε τρομερή δουλειά ήταν ένας πολεμιστής. Και οι νέοι της Εθνικής νιώθω πως είναι μεγάλο ταλέντο ο Κωνσταντέλιας. Φάνηκε και μου έκανε εντύπωση. Ήταν λίγο αμήχανος στην αρχή, αλλά τον καταλαβαίνω. Έχω περάσει και εγώ από αυτές τις στιγμές. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο».

Για το αν αισθάνεται βάρος που διαφημίζει την Ελλάδα και γεμίζει τα court: «Δε νιώθω βάρος, πιο πολύ περηφάνια και ανακούφιση. Είχα όνειρο από μικρή ηλικία το τένις να είναι εκεί που βρίσκεται τώρα στη χώρα μας. Είχα πάντα σαν είδωλο τον Παγδατή. Νιώθω περηφάνια για αυτό που έχουμε πετύχει εγώ και η Μαρία (Σάκκαρη), έχουμε δουλέψει σκληρά, νιώθω περήφανος και με αυτή και μαζί κτίζουμε μια βάση και δίνουμε ένα όραμα να πιστέψουν νεότερα παιδιά ώστε να πετύχουν ακόμη περισσότερα από εμάς. Πραγματικά το εύχομαι να φτάσουν ψηλότερα από εμάς».

Για τον στόχο του για τη νέα χρονιά: «Στόχος είναι το Νο. 1 στην παγκόσμια κατάταξη και ένα γκραν σλαμ το 2024. Μου αρέσει το “24” ως αριθμός. Η δουλειά μου είναι να είμαι έτοιμος για μια δύσκολη και επίπονη χρονιά».

sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιωάννης Πίττας: Η σύνδεση με την ΑΕΚ, η πραγματικότητα και οι απαιτήσεις της ΑΙΚ-ThemaSports
07/05 @ 18:02

Ιωάννης Πίττας: Η σύνδεση με την ΑΕΚ, η πραγματικότητα και οι απαιτήσεις της ΑΙΚ

Τα σουηδικά ΜΜΕ συνέδεσαν τον Ιωάννη Πίττα με την ΑΕΚ και η ελλαδική ιστοσελίδα sport24.gr, παρουσίασε τα δεδομένα για τον Κύπριο διεθνή επιθετικό της ΑΙΚ Στοκχόλμης, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στην Allsvenskan.

Ανακοίνωσε συλλαλητήριο η Θύρα 13: «Αλαφούζο πούλα»-ThemaSports
07/05 @ 17:13

Ανακοίνωσε συλλαλητήριο η Θύρα 13: «Αλαφούζο πούλα»

Με ανακοίνωση της η Θύρα 13 κάνει γνωστό ότι ετοιμάζει συγκέντρωση-συλλαλητήριο με μοναδικό αίτημα την πώληση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Άναψε... φωτιές ο Τουμέρ Μετίν: «O Iκάρντι θα παίζει στην Ελλάδα τη νέα σεζόν»!-ThemaSports
07/05 @ 15:50

Άναψε... φωτιές ο Τουμέρ Μετίν: «O Iκάρντι θα παίζει στην Ελλάδα τη νέα σεζόν»!

Σε μια ομολογουμένως, ακραία, δήλωσε προχώρησε ο Τουμέρ Μετίν, καθώς μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Τουρκίας, υποστήριξε ότι έχει την πληροφορία ότι ο Ικάρντι θα παίζει του χρόνου στην Ελλάδα.

Ναβάρο: «Να πάμε τελικό και να πάρουμε το Conference-Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο και το πρωτάθλημα»-ThemaSports
07/05 @ 15:25

Ναβάρο: «Να πάμε τελικό και να πάρουμε το Conference-Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο και το πρωτάθλημα»

Τι δήλωσε ο Φραν Ναβάρο στη Marca για τις μεγάλες προκλήσεις που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός.

Κεφάλαιο Τζορτζ Μπάλντοκ: Οι ελληνικές «ρίζες», η... εκτόξευση στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και ο Παναθηναϊκός! -ThemaSports
06/05 @ 21:11

Κεφάλαιο Τζορτζ Μπάλντοκ: Οι ελληνικές «ρίζες», η... εκτόξευση στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και ο Παναθηναϊκός!

Έτοιμος να φορέσει τη φανέλα του «τριφυλλιού» φαίνεται να είναι ο Τζορτζ Μπάλντοκ, ένας ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε από χαμηλά, έφτασε στα «σαλόνια» της Premier League και αγωνίζεται εδώ και μία διετία με την Εθνική Ελλάδας.

Ολυμπιακός: Επιστροφή στου Ρέντη για το ΚΑΥΤΟ 11ήμερο που θα κρίνει τη σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη!-ThemaSports
06/05 @ 11:18

Ολυμπιακός: Επιστροφή στου Ρέντη για το ΚΑΥΤΟ 11ήμερο που θα κρίνει τη σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Ξανά από σήμερα στις προπονήσεις οι παίκτες του Ολυμπιακού, που μέσα σε 11 μέρες έχουν την ευκαιρία να γράψουν ιστορία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ