Αντίστροφη μέτρηση για Άμο

Αντίστροφη μέτρηση για Άμο

Σχολιάζοντας τον Άμο ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, είπε ουσιαστικά, ότι είναι θέμα χρόνου για να κάνει ντεμπούτο σε επίσημο παιχνίδι.

«Θέλει χρόνο, είναι λογικό. Προέρχεται από μία περίοδο μακράς αποχής και πέρασε ένα δύσκολο τραυματισμό. Είναι σημαντικό το ότι έβγαλε τη συμμετοχή του χωρίς κανέναν πρόβλημα ή επιπλοκή. Είναι θετικό και βοηθάει στην ψυχολογία του παίκτη το ότι έπαιξε μετά από καιρό. Είναι και ο Άμο πλέον στη φάση που αξιολογείται από τον κόουτς και αυτός θα πάρει την απόφαση για το πότε θα τον χρησιμοποιήσει».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Η Σάκκαρη πέρασε με ανατροπή στα προημιτελικά του τουρνουά στο Χονγκ Κονγκ!

Η Σάκκαρη πέρασε με ανατροπή στα προημιτελικά του τουρνουά στο Χονγκ Κονγκ!

Η Μαρία Σάκκαρη αν και έμεινε πίσω στα σετ, στη συνέχεια κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να εξασφαλίσει την παρουσία της στα προημιτελικά του Hong Kong Tennis Open.