Με μελανά χρώματα περιγράφουν μεγάλα γαλλικά ΜΜΕ την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Με αφορμή το παιχνίδι της Γαλλίας στην Ελλάδα απόψε, ο γαλλικός Τύπος κάνει αναφορά σε όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια, δίνοντας έμφαση στη βία και τη διαφθορά.

 

Η γαλλική εφημερίδα «Equipe» και η ιστοσελίδα So Foot, αναφέρονται στα περιστατικά οπαδικής βίας που είναι συχνά τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, αλλά και στα φαινόμενα διαφθοράς, τα στημένα παιχνίδια και τους απλήρωτους ποδοσφαιριστές.

 
 

«Βία οπαδών, αδυναμίες πληρωμών, διαφθορά, ύποπτα στοιχήματα. Οι ελληνικές ομάδες μάταια αγωνίζονται να εξαφανίσουν τα κακά που τους υπονομεύουν», αναφέρει η «Equipe», η οποία συνοδεύει το θέμα της με μια φωτογραφία από το επεισοδιακό ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Παράλληλα, στο άρθρο γίνονται αναφορές στα οπαδικά επεισόδια, που είναι συχνά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. 

 

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το δημοσίευμα της ιστοσελίδας  So Foot, στο οποίο σημειώνεται: «Ένα περιβάλλον που κυριαρχείται από βία και διαφθορά, περιορισμένο επίπεδο παιχνιδιού και ανύπαρκτη αθλητική πολιτική. Όπως κι η Ελλάδα, έτσι και το ποδόσφαιρο της χώρας παλεύει να βγει από τη μαυρίλα».

Ακόμα γίνεται αναφορά και στην πορεία της Εθνικής ομάδας, η οποία τα τελευταία δέκα χρόνια δεν έχει καταφέρει να δώσει το παρών σε κάποια μεγάλη διοργάνωση. 
 

 

 

sdna.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απίθανη επιστροφή της Γιουβέντους από 3-0 σε 3-3 μέσα σε οκτώ λεπτά στην Μπολόνια!-ThemaSports
20/05 @ 23:53

Απίθανη επιστροφή της Γιουβέντους από 3-0 σε 3-3 μέσα σε οκτώ λεπτά στην Μπολόνια!

Γύρισε από την... κόλαση και με τρία τέρματα σε διάστημα οκτώ λεπτών (από το 76' στο 84'), η Γιουβέντους έφυγε όρθια μετά από «ομηρική» μάχη στο «Ρενάτο Νταλ'Άρα» με αντίπαλο την Μπολόνια (3-3)!

Λένον... απέναντι στον Ηλία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
20/05 @ 23:11

Λένον... απέναντι στον Ηλία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Νέος προπονητικός σταθμός για τον Βορειοϊρλανδό προπονητή Νιλ Λένον.

Κι επίσημα «εποχή» Σλοτ στην Λίβερπουλ!-ThemaSports
20/05 @ 21:20

Κι επίσημα «εποχή» Σλοτ στην Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε πως από την 1η Ιουνίου θα εκκινήσει η νέα εποχή της ομάδας με τον Άρνε Σλοτ στον πάγκο! Συμβόλαιο τριών ετών υπέγραψε ο Ολλανδός, που θα μεταφέρει μαζί του στο «Άνφιλντ» έμπιστους συνεργάτες του με σκοπό ν' ανταποκριθεί στις προσδοκίες των διοικούντων τους «κόκκινους».

Φτάσαμε στο μεγάλο φινάλε: Το τελευταίο κεφάλαιο του... Σωκράτη γράφεται στη Σεβίλλη!-ThemaSports
20/05 @ 20:07

Φτάσαμε στο μεγάλο φινάλε: Το τελευταίο κεφάλαιο του... Σωκράτη γράφεται στη Σεβίλλη!

Κάποτε ο Κλοπ είχε πει για αυτόν πως «δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος εάν θέλει να σε σκοτώσει». Αν ρωτήσεις ένα παιδάκι, τι καριέρα ονειρεύεται να κάνει στο ποδόσφαιρο, θα σου απαντήσει «σαν του Σωκράτη». Ο σπουδαίος κεντρικός αμυντικός αποφάσισε πως πρέπει να σταματήσει να κάνει αυτό που αγαπά... για να επικεντρωθεί στην οικογένειά του!

Mister, you’ll never walk alone-ThemaSports
20/05 @ 21:04

Mister, you’ll never walk alone

Αγαπήθηκε, Λατρεύτηκε, Αποθεώθηκε!

«Μισό λεπτό, θέλω να πω κάτι»: Η τελευταία ομιλία του Κλοπ στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 14:55

«Μισό λεπτό, θέλω να πω κάτι»: Η τελευταία ομιλία του Κλοπ στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν τους άφησε να φύγουν. Δεν μπορούσε να μην τους μιλήσει. Στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ. Για μία ακόμη φορά. Για τελευταία φορά. Ακόμη και αν οι φίλοι των «κόκκινων» ελπίζουν μελλοντικά πως ο Γιούργκεν Κλοπ, κάποια στιγμή, θα γυρίσει!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ