Πόλυς Χαραλάμπους

Στην τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΛΦΑ ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου, είπε ότι προσεχώς θα υπάρξει κάτι ανακοινώσιμο για το ζήτημα που αφορά στην ανέγερση γηπέδου…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Είχε λεχθεί και δια στόματος του εκπροσώπου τύπου Αντρέα Δημητρίου τις προάλλες, πως είχε δουλέψει αρκετά για το κεφαλαιώδες αυτό θέμα, κατά την παρουσία του στο νησί τον περασμένο μήνα, ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας.

Κυκλοφορούν διάφορα για τον χώρο που επιλέγηκε για να χτιστεί η ιδιόκτητη έδρα του τριφυλλιού, μόνο που δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση.

Γίνεται λόγος για αγορά γης, στην περιοχή Χαλεπιανές (μεταξύ Τσερίου και Πέρα Χωρίου Νήσου), όχι στο σημείο που λογάριαζαν να χτίσουν γήπεδο οι Σωματειακοί, πριν δυο και πλέον δεκαετίες. Το εν λόγω τεμάχιο κατέληξε στα χέρια της Τράπεζας Κύπρου.

Άλλοι μιλούν για πληροφορίες που έμαθαν από τα ενδότερα της πράσινης εταιρίας, ότι ο Κυπρο-Αμερικανός επιχειρηματίας βρέθηκε ή βρίσκεται μια ανάσα από συμφωνία για να αγοράσει τεμάχιο γης, σε περιοχή μεταξύ Πυργών και Κόρνου.

Λογικά πριν φύγει το 2023, θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση, αν έχουν καταλήξει οριστικά στον χώρο.

Δεν γνωρίζουμε επίσης, κατά πόσον έχουν… προσδοκίες, ότι μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα και να τους δοθεί η διαχείριση του Μακαρείου Σταδίου. Ύστερα και από την παρέμβαση του Βουλευτή Πάφου, Χρύσανθου Σαββίδη, ότι θα κοιτάξει ξανά το ζήτημα για Παφιακό και Μακάρειο, η Επιτροπή Παιδείας.

Σηκώνει συζήτηση, αν ο ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας και οι συνεργάτες του, παρουσιάζονται έτοιμοι να περιμένουν ή ελπίζουν ότι θα ξεπεραστούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες (σε μια χώρα που οι Κρατικές υπηρεσίες «τζιηλούν το αφκό με την μαναβέλα») για να αποκτήσουν το δίκαιωμα να μετατρέψουν το Μακάρειο, σε σύγχρονη ποδοσφαιρική έδρα.

Να μην ξεχνάμε, ότι δεν εξαρτάται μόνο από την Κυβέρνηση του νησιού, αν θα δοθεί κρατική περιουσία σε ιδιώτες, αλλά και από την αρμόδια επιτροπή της Ευρωπαικής Ένωσης.  

Σε κάθε περίπτωση, ο άνθρωπος που κάνει κουμάντο στην ποδοσφαιρική Ομόνοια τα τελευταία 5,5 χρόνια, το επαλαμβάνει συχνά, ότι για να μεγαλώσει ο πράσινος ποδοσφαιρικός οργανισμός, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να αποκτήσει δικό του «σπίτι». Είναι αυτονόητο, ότι θα υπάρξει σημαντική αύξηση των εσόδων της εταιρίας, φτάνει να στηθεί ένα δυνατό πλάνο μάρκετινγκ.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λοΐζου: Βρήκε αυτό που του έλειπε…-ThemaSports
28/11 @ 22:50

Λοΐζου: Βρήκε αυτό που του έλειπε…

Ο Λοΐζος Λοΐζου παιχνίδι με παιχνίδι ανεβαίνει και θυμίζει τον παλιό καλό Λοΐζου που λατρέψαμε.

SIUUUUU από Λοΐζου: Σκόραρε στην προπόνηση και πανηγύρισε αλά Κριστιάνο (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
28/11 @ 20:13

SIUUUUU από Λοΐζου: Σκόραρε στην προπόνηση και πανηγύρισε αλά Κριστιάνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ομόνοια ανέβασε βίντεο από την σημερινή προπόνηση.

Ομόνοια: Στιγμές από την σημερινή προπόνηση (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
28/11 @ 20:05

Ομόνοια: Στιγμές από την σημερινή προπόνηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ομόνοια ανέβασε βίντεο από την σημερινή προπόνηση.

Χαμογελά ο Σωφρόνης… δεν καίγεται πλέον για αντί-Σεμέδο!-ThemaSports
28/11 @ 16:47

Χαμογελά ο Σωφρόνης… δεν καίγεται πλέον για αντί-Σεμέδο!

Ο Σωφρόνης Αυγουστή σίγουρα θα μένει πολύ ευχαριστημένος από το ανέβασμα του Λοίζου και από την ποιότητα που δείχνει ο Αλιούμ.

Ομόνοια: Οι καλύτερες στιγμές του Νικόλα Παναγιώτου! (ΒΙΝΤΕΟ) -ThemaSports
28/11 @ 16:08

Ομόνοια: Οι καλύτερες στιγμές του Νικόλα Παναγιώτου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ομόνοια μετά την ανανέωση συμβολαίου με τον Νικόλα Παναγιώτου, ετοίμασε βίντεο με τις φετινές τους εμφανίσεις.

ΒΙΝΤΕΟ με τον Νικόλα Παναγιώτου μετά την επισημοποίηση του deal!-ThemaSports
28/11 @ 13:06

ΒΙΝΤΕΟ με τον Νικόλα Παναγιώτου μετά την επισημοποίηση του deal!

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στα social media η Ομόνοια, για την επέκταση του συμβολαίου του Νικόλα Παναγιώτου μέχρι το 2027...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ