«Ενισχυμένος» μέσω της διακοπής

«Ενισχυμένος» μέσω της διακοπής

Η διακοπή του πρωταθλήματος... ευνοεί τον Ρικάρντο Σα Πίντο που περιμένει ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τραυματισμούς.

Το ματς που ακολουθεί κόντρα στον Άρη είναι μια ευκαιρία για το +6 και η τεχνική ηγεσία θα περιμένει για να ξεκαθαρίσει το σκηνικό σχετικά με το ποιους ποδοσφαιριστές θα έχει στη διάθεση του.

Μπέλετς, Ντάλσιο, Γαβριήλ, Σατσιάς, Βρόντης, Κίττος, Καττιρτζής είναι με τις εθνικές ομάδες, ενώ οι Ντβάλι, Γουίλσον, Πολυκάρπου και Βιγιαφάνιες θα έχουν περισσότερο χρόνο ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Οι γαλαζοκίτρινοι που έδειξαν σημάδια κόπωσης στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην ΑΕΛ, αξιοποιούν την ευκαιρία της διακοπής για περισσότερη ξεκούραση με στόχο την καλύτερη δυνατή... επιστροφή στη δράση.

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Κράτησε ελάχιστα η στεναχώρια, γιατί είναι ορθάνοιχτος ο δρόμος για τον ΜΕΓΑΛΟ στόχο της σεζόν!

Κράτησε ελάχιστα η στεναχώρια, γιατί είναι ορθάνοιχτος ο δρόμος για τον ΜΕΓΑΛΟ στόχο της σεζόν!

Η Ομόνοια ήταν το φαβορί στον χθεσινό νοκ-άουτ προημιτελικό απέναντι στην ΑΕΛ, για όλους που... εξηγήσαμε ξανά.