Ο πολυθεσίτης Φέντορ Τσέρνιχ αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή της ΑΕΛ τον περασμένο Ιανουάριο, με στόχο να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά και βοήθειες στο κομμάτι της δημιουργίας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Ρωσολιθουανός ακραίος επιθετικός όμως (ο οποίος μπορεί να παίξει και ως δεύτερος επιθετικός ή ακόμα και στην κορυφή, αλλά και ως δεκάρι), έχει πάρει... «διαζύγιο» με τα αντίπαλα δίχτυα και τις ασίστ και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις του «γαλαζοκίτρινου» ρόστερ, παρόλο που έχει πάρει αρκετές ευκαιρίες και πέρσι και φέτος.

Συγκεκριμένα, την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια στο πρωτάθλημα σε κανονική περίοδο και πλέι-άουτ, στα 13 μάλιστα ήταν στο αρχικό σχήμα, πετυχαίνοντας μόλις ένα γκολ, στο 3-0 επί της Καρμιώτισσας, λίγες μέρεις πριν τον τελικό του κυπέλλου, ενώ μέτρησε και τρεις συμμετοχές (ως βασικός) στο κύπελλο χωρίς να σκοράρει.

Στο φετινό πρωτάθλημα, μετράει ήδη δέκα συμμετοχές, οι πέντε στο αρχικό σχήμα και παραμένει «άσφαιρος».

Συνολικά έχει αγωνιστεί από τον περσινό Ιανουάριο μέχρι σήμερα, 26 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και τρία στο κύπελλο, με συνολικό χρόνο συμμετοχής... 1823 λεπτά και έχει σκοράρει μόλις μία φορά!

Αν δεν αλλάξει κάτι... δραματικά τον επόμενο ενάμισι μήνα, δήλαδη να «ξυπνήσει» από τον αγωνιστικό «λήθαργο» ο Τσένιχ και να αρχίσει να κάνει αυτό για το οποίο αποκτήθηκε και για το οποίο πληρώνεται, να σκοράρει και να «σερβίρει» ασίστ, μάλλον θα αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΛ τον Ιανουάριο, η οποία «καίγεται» για ενίσχυση στη «γραμμή κρούσης», αλλά με παίκτες που θα μπορούν να... συνδεθούν με τα αντίπαλα δίχτυα, για να δώσουν άμεσα λύσεις στο σκοράρισμα και να λύσουν τα χέρια του Τόνι Κόσκελα.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επέστρεψε στην ΑΕΛ ο Ιωάννου-ThemaSports
29/06 @ 19:00

Επέστρεψε στην ΑΕΛ ο Ιωάννου

Η ανακοίνωση.

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ-ThemaSports
29/06 @ 16:36

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ

Στην ΑΕΛ έχουν εντοπίσει αρκετοί ποδοσφαιριστές που έχουν ενώπιον τους πρόταση από τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού.

Αιχμές του Μόρσεϊ για την ΑΕΛ-ThemaSports
28/06 @ 22:13

Αιχμές του Μόρσεϊ για την ΑΕΛ

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Τζόναθαν Μόρσεϊ παραχώρησε δηλώσεις στη σουηδική ιστοσελίδα «Fotbollskanalen», όπως αναφέρει ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε μείωση απολαβών που του είχε προταθεί και αποχώρησε.

Ενημέρωση της ΑΕΛ για το πρόγραμμα προετοιμασίας-ThemaSports
28/06 @ 21:34

Ενημέρωση της ΑΕΛ για το πρόγραμμα προετοιμασίας

Η ΑΕΛ ενημέρωσε για το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας.

ΑΕΛίστας ο Σινγκ!-ThemaSports
28/06 @ 20:06

ΑΕΛίστας ο Σινγκ!

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Λούθερ Σινγκ, με συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνια.

ΑΕΛ: Η ανοιχτή προπόνηση στο Κολόσσι, τα τρία φιλικά στην Κύπρο και η προετοιμασία στην Πολωνία (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)-ThemaSports
28/06 @ 09:14

ΑΕΛ: Η ανοιχτή προπόνηση στο Κολόσσι, τα τρία φιλικά στην Κύπρο και η προετοιμασία στην Πολωνία (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΛ, ενημερώνει για την έναρξη και το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ