Πιθανή ΑΝΑΤΡΟΠΗ της απόφασης για το Δόξα-Αχυρώνας Ονήσιλος
Πληροφορίες του ThemaSports αναφέρουν ότι στάλθηκε επιστολή από πλευράς ΚΟΠ προς την ομάδα του Αχυρώνα Ονήσιλου για το παιχνίδι με τη Δόξα, που ορίστηκε να γίνει την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου.



Ακολουθήστε μας στο Google news
Ξέφυγε η κατάσταση στην Σόφια. Η διαμαρτυρία οπαδών διαφόρων ομάδων κατά της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Βουλγαρίας οδηγήθηκε σε σοβαρά επεισόδια, τα οποία κορυφώθηκαν έξω από το στάδιο της Λέβσκι.
Mad scenes in Sofia outside the National Stadium where Bulgaria plays Hungary behind closed doors: clashes between fans and police forces, water bombs and cars set on fire… pic.twitter.com/KcIU1Foskd
— Metodi_Shumanov (@shumanskoo) November 16, 2023
Σε αυτό το στάδιο διεξήχθη και η αναμέτρηση της Βουλγαρίας με την Ουγγαρία για τα προκριματικά του Euro, ωστόσο το ματς έγινε κεκλεισμένων των θυρών εξαιτίας του εκρηκτικού κλίματος που διαμορφώθηκε τις τελευταίες μέρες.
16.11.2023🇧🇬Levski hooligans https://t.co/Fjy3xrlEmQ pic.twitter.com/AtgDVtE4oU
— Hooligans.cz Official (@hooliganscz1999) November 16, 2023
Το σκηνικό έξω από το γήπεδο της Λέφσκι ήταν πολεμικό, με μάχες οπαδών με την αστυνομία, καμένους κάδους και αύρες. ΜΜΕ από την Βουλγαρία αναφέρουν ότι υπάρχουν τραυματίες αστυνομικοί και οπαδοί, ενώ φωτιά έχει πάρει και ασθενοφόρο.
Πηγή: sport24.gr