Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο στάδιο «Αλφαμέγα», μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Εθνική Κύπρου και την Ισπανία για τα προκριματικά του EURO 2024, ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής, Τιμούρ Κετσπάγια.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Αν υπάρχει κάποιος άνθρωπος που θα μπορούσε να κάνει καλύτερα πράγματα στον όμιλο απ΄ αυτά που κάναμε εμείς, δεν ξέρω. Παίξαμε σε αυτό τον δυνατό όμιλο και ήρθαμε τελευταίοι. Δεν είναι μοιρολατρικά, είναι πραγματικότητα. Δεν μου αρέσει να σας λέω ψέματα ότι ποια είναι η Ισπανία και θα τους βάλουμε πέντε γκολ. Σιγά, να βάλουμε την μπάλα κάτω. Τα παιδιά προσπάθησαν, όμως είναι άλλο επίπεδο».

Για την κριτική ότι παίζει αμυντικά: «Και βέβαια θα κατεβάζω αμυντική ενδεκάδα, διότι αυτοί δεν καταλαβαίνουν. Αυτούς δεν τους γυρεύει κανένας, μόνο λόγια είναι και δεν έχουν κάνει τίποτα. Θέλατε να κατέβω να παίξω με την Ισπανία επιθετικά; Σοβαρομιλούμε; Τόσο λίγο ξέρουν από ποδόσφαιρο; Γι’ αυτό και κάθονται σπίτι και το μόνο που μπορούν είναι να κατηγορήσουν. Αν θέλουν να έρθουν σε αυτή την καρέκλα, τι έκαναν για να έρθουν εδώ; Εγώ τουλάχιστον κάτι παραπάνω έκανα από αυτούς. Τα λόγια είναι πολύ εύκολα».

Για τις δικές του ευθύνες: «Η αποτυχία ξεκινάει από εμένα, αλλά όταν από αυτό τον όμιλο μου ζητάτε κάτι, δεν καταλαβαίνεις από ποδόσφαιρο. Δυστυχώς είναι πολλοί που κάθονται στο σπίτι από τον καναπέ και κατηγορούν. Δεν με νοιάζει, ούτε τηλεόραση βλέπω, ούτε ράδιο ακούω, ούτε τίποτα».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλήση Εθνικής Παίδων Κ-17 για προπονήσεις-ThemaSports
02/05 @ 13:05

Κλήση Εθνικής Παίδων Κ-17 για προπονήσεις

Ξεκινάει προπονήσεις η Εθνική παίδων Κ17

Σε διεθνές τουρνουά στην Αρμενία η Εθνική Κ-15 (κλήση ποδοσφαιριστών)-ThemaSports
02/05 @ 12:50

Σε διεθνές τουρνουά στην Αρμενία η Εθνική Κ-15 (κλήση ποδοσφαιριστών)

Σημαντική διοργάνωση για την Εθνική Κ15

Προπονήσεις Εθνικής Παίδων Κ-16-ThemaSports
02/05 @ 11:30

Προπονήσεις Εθνικής Παίδων Κ-16

Ξεκινάει προετοιμασία η Εθνική Κ16

Νέα κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Παίδων Κ-17 ενόψει της συμμετοχής της στο EURO-ThemaSports
26/04 @ 20:34

Νέα κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Παίδων Κ-17 ενόψει της συμμετοχής της στο EURO

Με δύο προπονήσεις συνεχίζεται την ερχόμενη εβδομάδα η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων Κ-17 ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του EURO 2024.

ΚΟΠ: Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO Κ-17-ThemaSports
23/04 @ 10:15

ΚΟΠ: Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO Κ-17

Σε ρυθμούς EURO under-17, τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση που θα φιλοξενήσει η Κύπρος με τη συμμετοχή των αυριανών αστέρων του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων Κ17 (κλήση)-ThemaSports
19/04 @ 15:55

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων Κ17 (κλήση)

Ένα περίπου μήνα πριν την έναρξη της τελικής φάσης του EURO U-17 και η Εθνική μας ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία με εβδομαδιαίες προπονήσεις.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ