Μπεν Σιμόν και Ρόκα αναφέρθηκαν στους Κύπριους ποδοσφαιριστές, με τον Τσάβι Ρόκα να τονίζει ότι η χρησιμοποίηση γηγενών ποδοσφαιριστών πρέπει να γίνει υποχρεωτική. Και αυτό δεν είναι δουλειά της ακαδημίας ή της ομάδας αλλά της... ΚΟΠ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μπεν Σιμόν: «Η χρησιμοποίηση των Κυπριών είναι μέρος της δουλειάς μου. Είδα παιχνίδια της ομάδας. Δεν πρέπει να δω τόσο πολύ το παρελθόν. Είδα κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν όμως έχω το δικό μου τρόπο. Έχω δει κάποια θετικά και κάποια αρνητικά. Έχουμε τον χρόνο για να περάσουμε τις ιδέες. Θυμάμαι την πολύ καλή δουλειά που έγινε πριν 10 χρόνια στις ακαδημίες και τώρα διαπρέπουν στο Κυπριακό ποδόσφαιρο»

Τσάβι Ρόκα: «Συμφωνώ για τον χρόνο συμμετοχής των Κυπριών. Για αυτό πήραμε τον Κατελάρη, έχουμε τον Εγγλεζου, τον Τούμπα, τον Μάμα, τον Ναούμ και άλλους. Πρέπει να αναλάβει και η ομοσπονδία κάποιες πρωτοβουλίες. Πρέπει να μην είναι προαιρετική η χρησιμοποίηση Κυπρίων αλλά υποχρεωτική. Κάποιος αριθμός. Σίγουρα θα βοηθήσει και την Εθνική για να βελτιώσει το επίπεδο της. Θυμάμαι επίσης παίκτες που πήραν ευκαιρίες στην ομάδα όμως είχαν ταλαιπωρηθεί με τον στρατό. Πρέπει να βρεθούν λύσεις».

Tags
ΑΕΚ
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνέντευξη τύπου ή αλλού ο Σάντης;-ThemaSports
03/07 @ 08:47

Συνέντευξη τύπου ή αλλού ο Σάντης;

Σε παρασκηνιακή στήλη άλλης ιστοσελίδας, γράφτηκε χθες, ότι ο Αντρέας Σάντης λογαριάζει να «επιστρέψει» στην δημοσιότητα. Φέρεται ενοχλημένος για κάποια απ’ αυτά που του καταλογίζονται, σε σχέση με την «διακυβέρνηση» που έκανε στην ποδοσφαιρική Ανόρθωση…

CHALLENGE!-ThemaSports
02/07 @ 15:18

CHALLENGE!

Challenge στην πτήση με τους παίκτες της Ομόνοιας...

ΚΙΝΗΤΡΑ-ThemaSports
02/07 @ 18:57

ΚΙΝΗΤΡΑ

Η ΑΕΛ θα ξεκινήσει την σεζόν με μίνιμουμ στόχους την κατάκτηση του τίτλου και την... επιστροφή στην εξάδα.

ΑΜΟΙΒΑΙΑ-ThemaSports
02/07 @ 18:38

ΑΜΟΙΒΑΙΑ

Αμοιβαία είναι η εκτίμηση Κβιλιτάια και διοίκησης του ΑΠΟΕΛ...

Κι αν τους μείνει ο Τσίκο; -ThemaSports
02/07 @ 10:53

Κι αν τους μείνει ο Τσίκο;

Όπως γράψαμε νωρίτερα, στην Ανόρθωση είναι λογικό να προβληματίζονται αν θα δώσουν τις 50 χιλιάδες ευρώ στη Νέα Σαλαμίνα, για να γίνει δικός τους – με ελευθέρα- ο Τσίκο Μπάνζα.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ-ThemaSports
01/07 @ 19:10

ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Μέσω των φιλικών αγώνων ο Νταβίντ Γκαγέγο δοκιμάζει διάφορες σκέψεις και με την πάροδο του χρόνου η ενίσχυση θα του δώσει την ευκαιρία για την διαμoρφώσει το πλάνο των βασικών επιλογών, κυρίως 1-2 θέσεων καθώς ο ΑΠΟΕΛ είναι στην αγορά για σημαντικά deals.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ